Hej! Idag tänkte jag inte skriva om min dag utan jag tänkte göra en recension på en guldmask. Såklart tänker jag säga min ärliga åsikt.

Denna guldmask som jag köpt idag ska ta bort mörka ringar under ögonen.

Dem är svåra att få på i början (hala och kan glida ner om du inte lyfter upp huvudet) men det gör alla, även om du köper en guldmask för över 1000 kr, så det gör inget tycker jag. Efter kanske 1 minut så fastnade de helt och åkte inte ner längre, så det var jätte skönt, haha.

Resultat:
Jag tyckte att det funkade otroligt bra när man tänker på priset (20 kr för en). Den gjorde sitt jobb och man känner sig ompysslad. Tyvärr så började mina ögon klia lite efter, annars så funkar den jätte bra, jag rekommenderar de verkligen. Har själv sparat de andra två till en av mina bästavänner i sverige som verkligen älskar hudvård, haha.

Betyg: 8/10

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!! Hade lovat er några bilder på mitt rum i spanien, så här är dem. Vet att det inte är mycket (Vi har bara renoverat i ungefär en vecka) men det är allt jag behöver. Säng, garderob, spegel och lite till.

Skriver inte så mycket utan låter er kolla på bilderna nu, kika in imorgon för har ett super roligt inlägg då!! (ps. handlar om hudvård ;) ) <33

Likes

Comments

hej! hinner tyvärr inte lägga upp några bilder idag för att det blev så sent, uppdaterar mer imorgon. godnatt!!


ps. blev super nöjd ;) längtar tills jag får visa er! (lägger upp en bild på när vi håller på att bygga min "garderob" förlåt för allt skit i bakgrunden, vi målar om + bygger säng + dekorerar mitt rum samtidigt haha

Likes

Comments

Andra blogg inlägget wooo! Vår lägenhet är nu färdig målad, och vi ska bara bygga ihop min gaderob till mitt rum, sen är rummet klart!! (bilder på rummet kommer upp senare) Vi "firade" med att gå på vår favorit resturang, sale & pepe (salt & peppar).

Jag beställde en pizza med tryffel och både mamma och pappa tog pasta. Så jävla gott!! men också väldigt mättande, när jag hade ätit typ 1/4 av pizzan så var jag kräk mätt vi tog med pizzan hem istället. Till efterrätt så delade vi 3 på en brownie och en tiramisu (tog ej bild på tiramisun).

nu är vi påväg hem, sen ska vi spika fast min gaderob, och sen tänkte jag blogga lite till, haha.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, första inlägg är svåra men jag kan ju börja med att säga att jag heter Tova, haha.

Vet att bloggen ser konstig ut nu men min dator har ej internet och det är svårt att blogga på en mobil.

Kommer typ skriva om mina dagar och typ olika ämnen, svårt att säga just nu :)

Kommer säkert lägga upp ett inlägg om min dag ikväll så ja, kika in vid typ 23-00 <3 heddå

Likes

Comments