Slutenvård

vaknade runt sju och saknade att vakna upp bredvid erica. men jag är inlagd här i gävle och hon är inlagd borta i Hudik. vi har det så jävla bra när vi båda mår någorlunda okej, då dricker vi te och tänder rökelser och kramas och pussas massor. vi äter mat och ser på serier. står vid min franska balkong och röker och pratar. jag saknar det och allt känns så långt bort. min fina erica.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slutenvård

min arm är bra jävla ihopsydd, igår var en skitdag och jag kände inte igen mig själv alls, idag har det varit lite bättre och jag fick besök ikväll.

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

med flottigt otvättat hår sitter jag på hälsocentralen och väntar på att bli ihopsydd. jag hatar det här. det här är inte jag men nu har jag öppnat en dörr och jag dras tillbaka.
men jag ska skärpa mig. begär bara lite vila.

Likes

Comments

Slutenvård

igår firade jag och erica en månad och idag fyller jag 22. både dessa firades på avd 27, och det är så lätt att ryckas med här, i den destruktiva atmosfären. men jag är stark.

min favoritpersonal har jobbat mke och det gör mig glad. vi ska snart handla tårta.

Likes

Comments

Hemma och vardag

erica och sara sitter ute på balkongen och skrattar och det får mig att må bra. jag sitter inne och fortsätter dricka mitt rödvin. jag gillar när mina vänner kommer bra överens.

Likes

Comments

Det lilla extra

Det blev inte kissen vi åkte dit för att kolla på. han och jag connectade inte riktigt men när denna lilla tös kom fram och slickade på mina fingrar blev jag lite förälskad.

Likes

Comments

Idag 11.15 åker jag och erica, som numera bor hos mig, mot Tierp för att kolla på katten som kanske blir min om några veckor. ca alla tycker att jag inte ska skaffa katt och det gör mig ledsen. jag skulle behöva support och stöd i detta beslutet för jag tror verkligen att det blir bra den här gången. till skillnad från när jag hade Tellus har jag nu en sambo som kommer att hjälpa mig, jag har inget jobb vilket jag hade då och jag känner mig stabilare och får mildare skov även om de finns, men kanske inte till den graden att jag behöver bli inlagd=mer tid för katten än innan. samt att jag denna gången vet vad jag ger mig in på, jag vet vad det innebär att ha en kattunge.

Sirius Kiran ska han heta. med Kiran som tilltalsnamn. kanske finaste kattungen jag sett. är redan kär utan att ens ha träffat honom, men det ska jag ju göra om några timmar.

Likes

Comments

Det lilla extra, Hemma och vardag

tänk att få komma hem till den man älskar varje kväll. att inte behöva planera att ses utan kan vara på skilda håll under dagarna, leva sina egna liv, och sedan mötas i det gemensamma hemmet på kvällen. att vakna bredvid varandra på morgonen och äta frukost ihop. ta en promenad med hunden en vintermorgon och sedan värma sig framför den öppna spisen men en kopp chaite.

drömmen. och jag längtar.

Likes

Comments