Hemma och vardag

Dränker ångesten i vin och skrattar mig genom nätterna med Sara. Men jag tar min medicin och det är huvudsaken. Borde diska och duscha. Men hur kul är det liksom?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tro

Hela helgen har jag gått runt med malande ångest. Den ville liksom aldrig riktigt eskalera och bryta ut, förrän ikväll. För oj vad den bröt ut. Men jag var på helt rätt plats. På gudstjänst. Vår förbundsordförande satt bredvid mig och jag föll ihop i hennes knä och bara låg där och storbölade och skakade i kyrkbänken. Hon viskade gång på gång "vila" till mig. Och jag visste precis vad hon menade. Att jag ska vila i Gud. Det hjälpte. Mitt ibland alla mina tankar om att Gud kanske inte älskar mig ändå, eftersom den inte ger mig den kärleken jag vill ha, kanske skulle jag leva ett liv i destruktivitet ändå tänkte jag. Att det är mitt hopplösa kall.

Men så är det inte. Jag måste våga vila i Gud, speciellt nu. Den har lovar mig att jag inte ska gå under, att allt kommer gå bra.

Likes

Comments

Tanketrams

Snälla dröm om mig. Dröm om mig. Snälla dröm om mig.

Jag är hellre i din fantasi än inte alls. Jag är hellre en förbjuden dröm än ingenting. Allra helst skulle jag vilja vara verklighet. Men viktigast är att jag är din vän. Och så får det vara. Men snälla dröm om mig.

Likes

Comments

Det lilla extra

Hänger i Söderhamn hos maja och dricker te på hennes balkong. Hoppas på att det blåser mindre stormiga vindar och att mitt inre börjar lugna sig lite, trots att skönheten i stormarna ter sig väldigt naturliga numera.

Likes

Comments

Hemma och vardag

nyvaken och svintrött, men jag tror att jag tagit igen några dagars sömnbrist iallafall. Sovit 10 timmar inatt. Himla skönt! Tidigare kvällar och nätter har jag sovit ca 4 timmar, men nu lär jag fan få ordning på sömnen. Lär få ordning på det mesta faktiskt.

Likes

Comments

Tanketrams

Ligger i sängen och äter chips. Det är nästan det första jag får i mig på snart tre dagar. Har inte kunnat äta för att jag haft så mycket känslor i kroppen. Och imorse spydde jag pga så mycket ångest och funderingar. Men det har lugnat sig nu. Ja, det har det. Och jag tror att det här blir bra.

Likes

Comments

Tanketrams

Går runt med tre dagar gammalt smink och tänker nog alldeles för mycket. Men vad ska jag göra. Detta är bäddat för ett nederlag och jag kommer att falla falla falla. Fan. Dra dig ur innan du blir sårad Tova.


Likes

Comments

Det lilla extra, Hemma och vardag

Alltså fråga mig inte ens om mitt tidigare inlägg. Minns inte ens att jag skrev det, och jag vet inte om det beror på att jag knappt hade sovit någonting, eller om det beror på de glas vin jag drack där på morgonkvisten hemma hos Sara, eller om det e en kombo av båda.

I vilket fall så känns livet bra jäkla fint. Trots sömnlöshået.

Likes

Comments

Det lilla extra

Inleder med en bild på min fortsatta tråkig, men hade mod nog att ringa, men vi pratade de mest om världsliga saker, sen alkohol. Mitt hjärta fladdrar fortfarande. 

Och hur galet detta än är så hoppas jag att d blir hon och jag.

Jag e så jävla körd.

Du e hos mig.

Likes

Comments