Hej!

Här är ett jättesnyggt träningskit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag hade vi en jättechill dag, vi slutar egentligen 13.20 idag men vi hade fått ledigt från idrotten som är i mitten av dagen och då fick vi även ledigt från servicekunskapen som var våran sista lektion. Asså våran servicekunskaps lärare är verkligen bäst, vi får aldrig läxor och när vi är klara med de vi ska gära på lektionen får vi sluta, vi har flera gånger slutat från 40 till 60 minuter tidigare än vad vi egentligen ska. Tillbaka till de jag pratade om, vi hade bara en lektion idag och det var engelska så vi slutade redan 09.20. Fast för att vi inte hade någon servicekunskaps lektion idag så fick vi några frågor som vi skulle svara på. När jag och mina vänner var klara med de så tog vi det bara lugnt. Det var en riktigt bra dag, det som är jobbigt är att det känns som att det är fredag och då vill man ju inte till skolan imorgon.

Jag har börjat med dagens klädtips så en gång om dagen kommer det komma ett collage med kläder jag tycker är jättesnygg och om ni klickar på bilden på de klädesplagget ni tycker är snyggt kommer ni till en hemsida där ni kan köpa produkten.

Ha en bra dag! <3

Likes

Comments

​Hej!

Här är några kläder jag tycker är super fina, skulle verkligen vela ha den jackan. Själv har jag den parfymen på bilden och den luktar så otroligt gott älskar den, jag har använt upp två stycken och är inne på min tredje. Jag hittade ingen länk till jackan men det är bara att söka på odd molly jacka så kommer den upp om ni vill köpa den.

Ha de bra!

Likes

Comments

Hej!

Idag har min bästavän tagit bort sin tandställning, jag är jätteglad över detta. Det kanske låter fånigt men jag vet hur det känns att ha haft tandställning i flera år och då känslan när hon hat tagit bort den, jag kommer precis ihåg hur det kändes, det var en sån lättnad!! Det blev också jättesnyggt på henne!

Ha det bra! <3

Likes

Comments

​Hej igen!

Det har varigt en till slappar kväll för mig men det är bara mysigt tycker jag, Jag var med Isak ett tag sen när han drog så började jag städa och alltid när jag städar blir jag så sugen på att köpa nya kläder så jag satt resten av kvällen och kollade på kläder. Dessa kläder tycker jag är så otroligt fina och jag skulle så otroligt gärna vela köpa dem. Vi får se om jag köper något av plaggen, de skulle dock passa så otroligt bra tillsammans.

(om du trycker på plagget på bilden kommer du direkt till hemsidan)

Ha de bra! <3

Likes

Comments

Hej!

Idag är det en seg dag. Var ute ganska sent igår och vaknade tidigt i morse. Jag och Isak åkte till rusta för att köpa popcorn och då hittade vi även en tandbleknings gel som var billig och vi bestämde oss för att testa. Jag har aldrig blekt tänderna förut men har velat det jättelänge, det var ett spontanköp. jag återkommer om resultatet eftersom att man skulle göra det lite fler gånger för att man verkligen skulle se resultat. Vi köppte iwantwhiteteeth från Dermatrisse, det är en tandblekningspenna med bleknings gel i (inte sponsrad).

Likes

Comments

Hejsan!


Detta är mitt första inlägg som ni kanske märker och ja, jag vet inte riktigt hur detta med blogg fungerar men jag antar att jag lär mig efter ett tag.


I detta inlägget tänkte jag berätta lite om mig själv och mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som bor på Gotland, går ettan på gymnasiet, handels och administration. Jag har bara gått gymnasiet i en månad men jag tycker redan om det, min klass är väldigt bra vi har fått en ganska bra gemenskap redan. Min bästa vän och jag kom in på samma linje så jag var lite orolig att det bara skulle vara vi två men vi har fått massa nya vänner som jag tycker om jättemycket.


Just nu har jag det ganska jobbigt i min familj, jag vill inte berätta allt än men kanske skriver mer om det i framtiden. Jag har iallafall en bror som är 20 år och har flyttat till Stockholm, jag är därför ganska ofta uppe på besök och då går jag såklart i affärer och shoppar också. Han spelar hockey så jag och pappa brukar kolla på många av hans matcher. Min pappa är lärare på gymnasiet, samma gymnasium som jag går på men en annan linje och just den delen av skolan ligger inte jättenära där delen jag går på ligger. Ibland är det jobbigt att ha en pappa som känner till de flesta man är kompis med och även har endel av dem som elever men till mestadels är det bra, han har information om vissa saker man måste veta och om olika läromedel till exempel. Min mamma jobbar på region Gotland men henne bor jag inte hos, tänker inte fördjupa mig i det just nu.


På fritiden hänger jag med mina kompisar, gymmar ibland och fixar i mitt rum. Jag brukar byta rum och möblera om väldigt mycket, men det är för att jag älskar förändringar och att ha det fint i mitt rum.


Det var lite information om vem jag är och hur min familj ser ut, jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg. Ha inte för höga förväntningar för jag är ny på detta så vet inte riktigt vad jag ska skriva om eller hur jag ska skriva det men jag hoppas att det blir bra endå.


Jag vill bara lägga till att jag har dyslexi så om det inte är rättstavat hela tiden så kan ni ta hänsyn till det, men jag ska vara så noga jag bara kan och så får vi se hur det slutar.

Ha en bra dag!

Likes

Comments