Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heyyyy! Sitter just nu o väntar på att allt ska bli klart innan kräftskivan sätter igång:)) Såå gott! Idag har jag lunchat med mina tjej kompisar, ett tag sen vi sågs så de var skönt att sitta o snacka och höra vad dom hade gjort under lovet:) Fick även en fråga om mitt gymnasieval så tänkte skriva om de imorgon!!

Likes

Comments

Hej kära ni! Igår va jag och Tilda på WAY OUT WEST, de var så sjukt fett!! Vi kollade på flume, migos och Frank<3 Alla var fett bra men Franks röst slog alla. Så fint och han var ju bara en "toooo die for" kille!<3 Rekommenderar verkligen er som aldrig varit på Way out west att gå dit när ni får chansen!
PUSSS

VILKEN MÄNNISKA<3

Likes

Comments

Livsstil

Igår va vi inne i Smögen o köpte lite godis till kvällen, vi skulle ha spelkväll så då tänkte vi att de hade vart gott med lite godis:)

Likes

Comments

OUTFIT

Outfit från igårkväll
Zara tröja// Hollister jeans// skor Isabel marant

Likes

Comments

Livsstil

Tjenare! Ikväll har jag vart på Liseberg med två utav mina tjejkompisar:) vi hade inget att göra så vi drog dit o kollade "Lotta på Liseberg". De var rätt kul att sitta o sjunga, hoppas han som satt bakom oss tyckte likadant ;D Efter vi suttit där gick vi för att åka Loke (en ny karusell) före vi skulle åka hade ett säte fällts upp så var livrädd faktiskt... Men de gick bra och de var dö kul!!
PÖSSS

Likes

Comments

Idag har jag vart på Marstrand och kollat segling med lite vänner:))

Likes

Comments

MODE

Dessa saker vill jag verkligen ha, både till hösten o lite saker till sommaren!

Likes

Comments

Livsstil

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra, själv mår jag primaaaa:) Håller just nu på att packa till imorgon då vi flyttar ner till Varberg under sommaren, men har svin svårt att packa... Kan göra ett inlägg om mina sommar planer lite senare i veckan:))) Ska ni göra ngt speciellt i sommar?? PUSSS

Likes

Comments

Inspiration

Många gör misstaget att nöja sig med sin outfit efter dom slängt på sig sina kläder för dagen och glömmer gärna "de lilla extra". De som gör en outfit är väskan smyckena och håret, tycker jag! Bilden till höger har en helt vanlig outfit och bilden till vänster slängde jag på en väska, ett par stjärna örhängen, en hoodie och lite fönathår! Det lilla kan göra sååå mycket. Fyll ut din outfit!

Likes

Comments