​​​​

Heej

Om jag ska beskriva mig själv just nu med ett ord, så skulle jag säga "trött"​ haha. Men det var värt att bli trött för att jag fick ett väldigt bra slut på ett väldigt bra 2017, & en väldigt bra början på 2018. 

Jag hoppas att ni hade ett lika bra slut på 2017 som jag hade & en lika bra början på det nya året, det nya året betyder nya möjligheter & nya äventyr. 

Kram Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Nu har vi kommit till den sista dagen på året, dagen där man njuter av alla raketer på himlen. Jag skulle själv säga att raketerna är det bästa på nyårsfesten. Min nyår brukar se ut så här, vi är antingen hemma och har gäster eller så är vi borta hos kompisar. I år ska vi vara hem hos oss, vi ska äta trerätters något som jag också längtar till. Sen så brukar vi spela lite spel och lite så, bara umgås antar jag.

Jag vill bara säga att det kommer fler bilder på min nyårsafton imorn skulle jag tro.

Gott nytt år!

Kram Kram.

Likes

Comments

Körde förbi det här huset igår, man ska säga att dom tycker om julen lite extra. Julen är ju faktiskt bara en gång om året, så när den väl är så måste man ju gå all in, haha.

Kram Kram

Likes

Comments

Tjena!

Hoppas ni mår bra, idag är det den 26 december och jag har tänkt tillbaka lite på vad jag har gjort dom senaste åren. Det första jag tänkte på var handbollen och youtube, jag älskar handboll det är mitt andra hem. För ungefär ett och ett halvt år sen så skaffade jag youtube för att jag trodde att det var det som var jag, men jag hade fel. Efter några månader med youtube så tappade den där glada känslan av att spela in en video, jag kände bara jag orkar inte sitta och prata inför en kamera och redigera långa videos. Några veckor senare så slutade jag med att spela in videos och sånt. Jag ville ta reda på vad som egentligen var JAG. Det var nog inte för ens några månader framåt som jag äntligen förstod att kameran är mitt riktiga jag. Jag tror att det var min mamma som sa att "du är ju riktigt duktig på att ta bilder, du kanske ska gå nån sorts utbildning för ungdomar som gillar att ta bilder". Det var nog därför jag började fundera på att skaffa mig en kamera för att jag har alltid tyckt det har varit roligt att ta bilder på saker & ting, men inga sådana proffsiga bilder direkt. Jag har också under en kort tid börjat lägga ner mer tid på att ta bilder till instagram och det kommer jag att göra till bloggen också.

Nu har jag skrivit och nu är det nog dags att börja avsluta, haha. Men ha en fortsatt bra tisdag och glöm inte att du är en värdefull person precis som du är.

Kram kram.


Likes

Comments

23 december & juldagen, här är kameran som jag kommer att ta bilder med till bloggen.

Hoppas ni är taggade på att få se bilder med bättre kvalitet!!

Kram kram.

Likes

Comments

24 december & julafton idag, dagen som alla har längtat efter tänker jag det har iallafall jag gjort. Julafton för mig är en sådan dag när man tar lugnt, myser & äter gott. Men det viktigaste av allt ”tomten” , det är väl tomten som dyker upp i huvudet på varenda barn när dom hör ”jul” så är det nog för mig fortfarande, haha.

Julen i år kommer se ut så här för mig, nu på förmiddagen ska vi åka till mina kusiner som bara bor en bit ifrån oss, där ska vi fika och säga god jul och lite så. Efter det ska vi åka hem igen och göra oss klara, 15.00 kommer mormor & morfar till oss och dricker glögg och tittar på Kalle anka. Dom stannar hos oss hela kvällen och äter mat & öppnar julklappar. Det var nog allt, man behöver ju faktiskt inte göra en massa saker under hela dagen bara för att det är julafton.

Jag hoppas att ni får en lika bra jul som jag. Jag önskar er en riktigt god jul.

Kram kram.

Har ni några frågor eller funderingar?
Hör av er till min mail är nedanför!

Tovafaldtnilsson@gmail.com

Likes

Comments