Idag har varit en sådan dag då jag legat i sängen ungefär hela dagen. Har bara kollat på film och spelat på min mobil..... kul liv!!!! Jag har mest varit inna på appen musical.ly som jag tycker är ganska kul, eller ja det enda man gör typ är att man mimar till olika låtar ungefär. Man kan också kolla på andra som gjort det men tillbaka till verkligheten, det har varit varm i ganska många dagar nu och hur skönt är inte det. hur som helst så ska jag nog äta nu så vi får helt enkelt höras.

HEJ DÅ ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!! Jag skrev aldrig något mer igår eftersom jag kom hem ungefär 00:30 och var väldigt trött. Jag var ju i Västerås igår på älskad-dagen och det var väll helt okej, det var iallafall ganska intressant. själva temat var om att man ska stoppa könsstympning och jag tror det var något annat också men det kommer jag inte ihåg. Först så var vi i domkyrkan och lyssnade på... något, så bra som jag är så kommer faktiskt inte ihåg. Iallafall efter det gick vi ner till kongress centret eller vad det nu heter, och där lyssnade vi på olika människor som hade något att säga. Sen fick vi också kolla på en teater med gruppen "ung utan pung" den var faktiskt rolig. Jag har sett dem förut men nu var det en annan teater. Efter vi hade ätit så gjorde inte jag så mycket mer, det fanns saker man kunde göra men jag och en annan typ satt och halvsov.... eller iallafall jag halvsov. Det kändes som att det bara var jag som frös hela tiden, andra fick lov att gå ut för att det blev så varmt medans jag satt med en jacka och frös. Vi kom iallafall iväg från Västerås ungefär vid halv 12. Nu måste jag göra mig i ordning för jag ska snart till Västerås igen för att gå på bio. Ni får ha det så bra så ses vi.

HEJ DÅ ❤💋

Likes

Comments

Hejsan!! Idag ska jag på älskad-dagen i Västerås med konfirmationen. Jag har inte riktigt koll på vad det är men jag ska iallafall dit. Aja vi får höras senare, men puss och kram och ni får ha det så bra så ses vi.

HEJ DÅ ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Imorgon är det skola igen efter en veckas lov och jag är inte alls taggad samtidigt som det ska bli skönt. Imorgon har jag även teater som ska bli ganska kul. Ok mer om idag, idag har jag inte gjort någonting alls (inte ens kollat på film) jag har bara haft ett tråkigt liv helt enkelt👌. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva nu så jag ger upp här😘. Puss och kram, ni får ha det så bra så ses vi.

HEJ DÅ ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Idag har jag nästan inte gjort någonting. Jag har kollat på en serie som heter "The fosters" och jag ÄLSKAR den serien, så om ni inte har sett den så måste ni se den. Den visar verkligen att man ska ta hand om varandra och att någon som har haft så mycket problem och inte haft en riktigt familj kan få en familj som verkligen bryr sig (KOLLA BARA PÅ DEN!!!!) Annars har jag lyssnat på en podcast och ritat lite.... Juste sen var jag och fika lite med mamma, vi var typ borta en timme och sen så fortsatte jag att kolla på film👍puss och kram på er, ni får ha det så bra så ses vi.

HEJ DÅ ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Idag var jag på skolan igen och jobbade med lite saker. Dagarna känns jättelånga eftersom att jag slutar vid 12 ungefär och det blir konstigt eftersom jag är van att sluta 3. När jag kom hem var jag med Natta och jag har faktiskt ingen aning om vad vi höll på med😂. Om det nu är någon som undrar varför jag inte skriver speciellt detaljerat så är det för att jag inte vill tråka ut er😘. Nej nu väntar jag på att vi ska äta men puss och kram, ni får ha det så bra så ses vi.

HEJ DÅ ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Nu är det lov... jag vet inte ens vad för lov det är, men vi har lov😂. Eller ja, man har lov om man inte går på lovskola. Visst det är bara 3 timmar i tre dagar men på riktigt det är sååååå tråkigt. Jag suger på att jobba ändå. Jaja förutom skolan så har jag varit på teatern i nästan 3 timmar och tränat, och det gick väll sådär men jag har gjort nått idag iallafall✌. Just nu har jag bara tråkigt och väntar på att mamma ska komma hem, men puss och kram och ni får ha det så bra så ses vi.

HEJ DÅ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Nu har jag kollat på melodifestivalen och på riktigt, det är jag och molly... så är det bara. Tidigare idag var jag och mamma i Borlänge för jag behövde köpa nya byxor och lite annat. Annars har det väll inte hänt så mycket. Hoppas ni haft en trevlig kväll, puss och kram.

HEJ DÅ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Idag kan man väll säga att det varit en lugn dag, Jag slutade halv 11 men eftersom mitt liv är så himla roligt så var jag kvar i skolan tills (ja ni vill inte ens veta.) När vi slutat så gick jag och min friendo och åt pizza🍕🍕. Just i detta nuet så sitter jag hos min pappa och vi har nyss firat Arvid sol fyllde förra veckan, och min lilla söta plutt kuse är också här❤. Jajaja nu räcker det puss och kram så ses vi.

HEJ DÅ❤

Likes

Comments

Hejsan!! Ja det var ett tag sen, men jag tänkte att jag försöker igen... (det är nu ni ska applådera) men eftersom att inget speciellt har hänt idag så blir det här inlägget inte så långt. Jo eller vänta.... JAG HAR FÅTT MITT FÖRSTA "E" PÅ ETT NO PROV😀😀😀 Men efter det har det inte hänt nåt. Men men kul att höras efter så lång tid, puss och kram😘

HEJ DÅ❤

Likes

Comments