Hej, hallå, tjenare

min ständiga otur fortsätter att sätta prov på mitt tålamod [insert mammas röst: de e int otur du har du måst försök va postitiv!!] men helt ärligt, min vardag är en kedjereaktion av otur på otur på otur.

nu är det så att min dator har fallit på golvet, överlevt det, och sedan dött totalt då den föll igen och jag råkade stiga på den så liksom fuck me.

för någon vecka sedan var det bra väder vilket är en syn man sällan njuter av här så jag tog min begagnade longboard i hand och for en liten runda. med liten runda menar jag 4km varav jag ungefär halvvägs föll och skrapade upp mitt knä och dessutom lyckades förstöra min dyra, dyra iphone i samma resa.

så här sitter jag utan varken dator eller dyr iphone som jag köpt för mina egna hard earned money, utan istället sitter jag och skriver detta på en 160€ samsung galaxy j och gråter inombords fastän det nu gått ett tag sedan jag blev tvungen att köpa den.

provveckan är äntligen över, herregud, har aldrig varit så redo för sommarlov. jag har jobb i sommar som jag är helt ok med, jag finner det rentav lite spännande att få jobba med just det jag ska arbeta med, pengarna är ju inte så dåligt det heller, blir nog att köpa dator då för att datorn behövs i studentskrivningarna. och så slipper jag ju då sitta hemma med pappa under sommarlovet -vilket är ett klart recept för ångest.

på tal om ångest har jag inte haft någon värre attack sedan jag kom hem från Berlin, och tur är ju det, ångest är så hemskt och det hann ju bli värre ett tag där efter jul framtill någonstans i mitten av mars, men jag höjde min dos sertralin och det verkar ha hjälpt.

och så det där med Berlin, önskar jag att jag kunde visa bilder därifrån, men det kräver motivation nog att öppna dropbox, och jag har absolut ingen motivation alls.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej,

En ny period har börjat och har ämnen jag gillar - hissa (2st), religion och engelska, så jag har inte helt emot det, minus då att behöva försöka att inte somna under lektionen de två första lektionerna innan lunch, det är en strong fight jag slåss då för att inte somna och dessutom inte låta läraren se att jag håller på att somna.

Fick höjt in Engelska och Finska förra perioden, så det är jag stolt över, känner lite för att hitta läraren som sänkte mitt betyg i engelska och show em' that shit, helt löjlig historia bakom hur jag fick sänkt i den kursen. I engelska kursen vi har just nu fokuserar vi mycket på överkonsumtion och faran i att använda shopping som ett sätt att hantera känslor, jag finner det ganska så intressant faktiskt.

Nåja, idag slutade jag egentligen kl. 1 men stannade i stan då de andra hade håltimme, vi for till cafe och åt gott innan de var tvungna att fara tillbaks till skolan. Pappa hämtade mig från stan och jag myste med Trixie i nån timme här hemma innan jag for på gym. Är extremt mentalt trött just nu, men när är jag inte det dock, lite synd att det påverkar min träning då mina muskler känns svaga som fan, men jag tog mig igenom mitt vanliga pass. Nu ligger jag i min säng och slösar lite tid på youtube så att jag inte somnar allt för tidigt.

Förra fredagen for vi gänget på bio och såg kong skull island, väldigt bra film, så det var värt att lägga 14€ på det fastän det tog emot i början. Jag är förresten inte den enda med körkort längre, så nu får jag prova på att vara den som snackar skit, äter skit och skriker i baksätet under våra squad adventures i stället, väldigt kul ny upplevelse! 😂

Ja, det är typ allt som hänt i mitt liv nu på senast, bilderna nedanför är någon vecka eller så gamla, just nu kan vädret bara beskrivas som grått och blött.

Likes

Comments

Hej,

Perioden lider mot sitt slut och provveckan smyger sig på, orkar egentligen inte, men nästa period är näst sista perioden så håller mig vid liv med den tanken. För Historia kursen till Berlin säljer vi kokosbollar, vilket har visat sig vara precis lika svårt och awkward som alla gånger man varit tvungen att säja dem innan, slutar ändå med att man äter de flesta lådorna själv.

Idag bjöds jag, pappa och lillebror på pizza vid Mr.Banks av fammo och faffa, som vändags present! Mamma kunde inte komma för att hon hade fullt upp med jobb men det var trevligt endå!

Har ännu några stora projekt på g med bildkonstperiods-gruppen som jag ser fram emot! Nästa vecka har vi t.ex vernissage för grejjorna vi gjort under perioden.

Så ja, mina dagar spenderas fortsättningsvis med prokrastination, läxor och gym sessioner.


Likes

Comments