View tracker

"Why do we say things to ourselves that we wouldn't ever say to (or think about) our best friends?

Be a best friend to yourself."

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej,

Provveckan är slut nudå och jag tog mig igenom det sådär nästan levande. Jag kan verkligen inte hantera stress, och hade både Matte Finska och Samhällsprov (alla ämnen jag suger på) denna veckan så shit was real. Bröt tillslut ihop på Torsdag kväll efter att ha skrivit det sista provet, jag föll ner i en panik attack när jag kom ut ur duschen, usch fy fan vad jag hatar det. Det är så mentalt ansträngande att inte falla tillbaks i den efter att man tagit sig ur, så satt i princip på soffan å höll mamma i handen medan jag simmade ut och in ur en panik attack, och somnade som en stock därefter.

Men igår så var jag med gänget och vi hade väl i stort sett ett slags knytkalas för att fira att vi tog oss igenom proven, vi talade skit och såg på Avengers: Age of Ultron, så det var trevligt!

Just nu sitter jag i min säng i min pjamas, med tända ljus och mysbelysning i fönstren medans skriver på en lista om hur man ska hantera och förebygga panik/ångest/attacker, mamma kommer snart hem med pizza och så ska vi bara ta det lungt.

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag på min första konsert! Jag har massiv social ångest och fegade nästan ur men jag tog mig igenom det och det var så värt! Växte up med Kent och deras låtar har alltid betytt så jävla mycket för mig, är glad att jag fick se dem en första och sista gång.

Albumet som betyder mest för mig är Vapen och Ammunition för vi hade det albumet i bilen när jag var liten och lyssnade på den varenda gång vi körde någonstans, hence så kan jag texten till varenda jävla låt på det albumet utantill. Nu säger jag ju inte att jag ogillar de nyare albumerna, Vapen och Ammunition är bara speciellt för mig.

De spelade tre låtar ur v&a och jag skrek med så högt att jag ont i halsen nu dagen efter, haha!

De spelade en blandning av både gamla och nya låtar, mäktigast var nog när de spelade Jag Ser Dig, för de spelade upp en live video av publiken i bakgrunden och det var bara så...obeskrivligt vackert, dom såg oss.

Hittade en video på yt filmat under deras stopp vid Lindköping av just Jag Ser Dig;


Likes

Comments

Hej,

Idag är första dagen av höstlovet, igår var jag på gym och städade rummet så att jag skulle kunna ta det riktigt lugnt idag, så just nu sitter jag och lyssnar på musik i bara pjamas och med mina nya sockor som fammo stickat (som jag absolut älskar) på fötterna och en pläd över axlarna. Jag ska snart laga mat åt mig och lägga på Insidious, det har blivit lite tradition att se på den filmen på olika lov.

Nåja, här kommer ett par bilder från den senaste veckan i ingen speciell ordning.

​BTS har comeback just nu och hela albumet är seriöst guld, har haft albumet på repeat sedan det släpptes, även fast ni kanske inte gillar kpop generellt så rekommenderar jag det starkt som fan.

Likes

Comments

För jag har ju inte alls avslutat varje inlägg här med ett musiktips de senaste 4 månaderna och ni måste ju verkligen undra vad jag lyssnar på.

Likes

Comments