Hej,

Idag är första dagen av höstlovet, igår var jag på gym och städade rummet så att jag skulle kunna ta det riktigt lugnt idag, så just nu sitter jag och lyssnar på musik i bara pjamas och med mina nya sockor som fammo stickat (som jag absolut älskar) på fötterna och en pläd över axlarna. Jag ska snart laga mat åt mig och lägga på Insidious, det har blivit lite tradition att se på den filmen på olika lov.

Nåja, här kommer ett par bilder från den senaste veckan i ingen speciell ordning.

​BTS har comeback just nu och hela albumet är seriöst guld, har haft albumet på repeat sedan det släpptes, även fast ni kanske inte gillar kpop generellt så rekommenderar jag det starkt som fan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För jag har ju inte alls avslutat varje inlägg här med ett musiktips de senaste 4 månaderna och ni måste ju verkligen undra vad jag lyssnar på.

Likes

Comments

Hej hej,

Nu tänkte jag berätta lite här hur läkningen går med mina piercingar, det har gått en tid, och de måste läka i c. 4 månader till tills de är fullt läkta.

SMÄRTA:

Själva piercningen tog inte så ont som jag trodde att det skulle, kan nog bero mest på adrenalinet som pumpade i blodet, men dagarna efter var de väldigt ömma, jag kunde inte äta för det gjorde så ont, så jag drack bara mest (första fotot). Det kom mycket sårvätska, och det var rätt så jobbigt, Men min vilja att ha dessa piercingar tog mig framåt genom det hela. Jag levde på burana de 3 första dagarna, haha!

SMYCKEN:

Smycket man ska använda i munnen heter labretter, men de kan jag inte använda för tillfället för eftersom den är platt börjar vävnad växa över den då "såren" läker, så istället använder jag barbells. Grejjen med barbells är att "kulan" på insidan av munnen lätt lossnar och man sväljer ner den utan att ens märka det själv fören pinnen liksom glider ut, har sammanlagt sväljt 3-4 stycken skulle jag tro. I början av läkningen använde jag 1,2 mm breda och onödigt långa pinnar eftersom de svällde upp väldigt mycket, nu har svullnaden gått ner till viss del och jag använder något kortare pinnar som är 1,6 mm breda. Smyckernas kostnad varierar men vanligtvis kostar de 5-7€ per smycke.

REAKTIONER:

De flesta i min ålder tycker piercingen är snygg och unik, personligen känner jag att piercingen på nått sätt för mitt ansikte samman, som om det vore meningen att jag skulle ha dem. Äldre folk, bl.a pappa och andra släktingar tycker nog inte något särskilt, de kanske inte gillar det precis men dom accepterar att det är mitt eget val. Mamma tycker det är snyggt och hon har varit ett starkt skydd under min läkning.

LÄKNING:

Just nu kommer bara lite sårvätska, det kommer mest på morgonen och efter att jag ätit, men det är mycket mindre än i början, ena såret (det högra) är mer svullet än det andra, för det har utsatts för mer stress då det är just den sidan vars smycke ofta lossnat, nu när smyckerna är kortare så händer det mer sällan och thus har svullnaden gått ner betydligt på den sidan med.

--

Jag blev piercad här, hon var väldigt noggrann, tog sin tid på sig att få piercingarna utmärkta så att de var någotlunda symmetriska. Eftersom det var två piercingar kostade hela grejjen 60€, 30€ var. Det var professionellt gjort och hon gav många tips om hur jag ska ta hand om piercingen. Jag planerar redan nu att göra en till piercing i framtiden, efter att dessa läkt, och tänker nog vända mig till henne igen när tiden kommer.


Likes

Comments

​Det är Fredag.

Jag sitter i ett rum, mitt tredje rum i ett och samma hus.

Fastän jag nog upplevt skit i detta rum kan det aldrig mätas med allt jag upplevt i de två andra.

Och jag ser på alla små pyssel jag gjort i mitt rum, 

från målarfärgen som bildar moln på min gamla oanvändbara spis,

till alla posters på väggen, de är inte uppsatta ordentligt och hotar hela tiden att lossna, men jag bryr mig inte.

Jag är hungrig, ser fram emot att äta, har inte tröstätit idag.

Åt lunch med mina vänner, skratt, klott and shittalking, som det ska vara.

Min nagellack hålls på naglarna fastän jag vill skrapa bort det.

Mina ärr, både gamla och nya, är ett mindre problem och kan inte rubba mig just idag.

Mitt hälsa prov idag fick fin fint, är stolt, ett kemi prov blottar i horisonten men jag låter det inte förstöra tillvaro.

Jag ser min katt vandra sorglöst omkring utanför mitt fönster, det är kyligt, och jag sitter ihopkurad under en filt.

Jag tänker på hur mycket jag älskar den kattjäveln, hur mycket den hjälpt mig bara genom att finnas.

Jag känner ingen ångest lura i min bröstkorg,

Lycka är underskattat.


Likes

Comments

Hej,

Jag har inte riktigt skrivit något här på en tid. Antingen för att jag har väldigt lite motivation eller pga det faktum att mitt liv inte är särskilt intressant. Nåja, nu händer det nåt spännande för jag och lillebror ska vara ensamma i en vecka, mamma och pappa åker till Grekland och eftersom jag är 18 så lämnas jag i ansvaret över en väldigt irriterande och självcentrerad 14 årig skitsak som nu råka komma ut ur samma fitta som jag. Fint skrivet jag vet.

Jag har skaffat gymkort, beställt böcker och fixat om i rummet, just nu sitter jag och lyssnar på musik med ett ljus tänt i spisen i mitt rum. Jag har nyligen satt upp ett par té flaskor, som jag köpte på spotlight igår, på min hylla med saker jag ska pyssla med då jag har tid (orkar). Vi hade skolfoto i skolan igår, kände mig ganska så självsäker men det brukar ju oftast komma tillbaks och slå en hårt i ansiktet då man äntligen får tillbaka fotona och man ser ut som en potatis som växt hår och smygit in på en skola för att hänga med kidzen, tog mitt första kompis foto också, tillsammans med Ely, Oes, Elin och Ella, så det var ju smått spännande.

Fick äntligen tid till mvc också, de har haft fullt upp och det respekterar jag, men är bara så jävla glad att slippa hålla allt inne/spilla ut det till mamma. Det var 3 månader sedan min senaste tid, en massa saker kom emellan, men nu äntligen. Mitt mående är ganska så stadigt just nu förresten, ångesten är starkare men depressionen har blivit lindrigare, så pra pra! Jag är psykiskt trött som fan just nu och har världens konstigaste drömmar, men jag överlever!

Tills nästa gång då!

Likes

Comments