Hej,

En ny period har börjat och har ämnen jag gillar - hissa (2st), religion och engelska, så jag har inte helt emot det, minus då att behöva försöka att inte somna under lektionen de två första lektionerna innan lunch, det är en strong fight jag slåss då för att inte somna och dessutom inte låta läraren se att jag håller på att somna.

Fick höjt in Engelska och Finska förra perioden, så det är jag stolt över, känner lite för att hitta läraren som sänkte mitt betyg i engelska och show em' that shit, helt löjlig historia bakom hur jag fick sänkt i den kursen. I engelska kursen vi har just nu fokuserar vi mycket på överkonsumtion och faran i att använda shopping som ett sätt att hantera känslor, jag finner det ganska så intressant faktiskt.

Nåja, idag slutade jag egentligen kl. 1 men stannade i stan då de andra hade håltimme, vi for till cafe och åt gott innan de var tvungna att fara tillbaks till skolan. Pappa hämtade mig från stan och jag myste med Trixie i nån timme här hemma innan jag for på gym. Är extremt mentalt trött just nu, men när är jag inte det dock, lite synd att det påverkar min träning då mina muskler känns svaga som fan, men jag tog mig igenom mitt vanliga pass. Nu ligger jag i min säng och slösar lite tid på youtube så att jag inte somnar allt för tidigt.

Förra fredagen for vi gänget på bio och såg kong skull island, väldigt bra film, så det var värt att lägga 14€ på det fastän det tog emot i början. Jag är förresten inte den enda med körkort längre, så nu får jag prova på att vara den som snackar skit, äter skit och skriker i baksätet under våra squad adventures i stället, väldigt kul ny upplevelse! 😂

Ja, det är typ allt som hänt i mitt liv nu på senast, bilderna nedanför är någon vecka eller så gamla, just nu kan vädret bara beskrivas som grått och blött.

Likes

Comments

Hej,

Perioden lider mot sitt slut och provveckan smyger sig på, orkar egentligen inte, men nästa period är näst sista perioden så håller mig vid liv med den tanken. För Historia kursen till Berlin säljer vi kokosbollar, vilket har visat sig vara precis lika svårt och awkward som alla gånger man varit tvungen att säja dem innan, slutar ändå med att man äter de flesta lådorna själv.

Idag bjöds jag, pappa och lillebror på pizza vid Mr.Banks av fammo och faffa, som vändags present! Mamma kunde inte komma för att hon hade fullt upp med jobb men det var trevligt endå!

Har ännu några stora projekt på g med bildkonstperiods-gruppen som jag ser fram emot! Nästa vecka har vi t.ex vernissage för grejjorna vi gjort under perioden.

Så ja, mina dagar spenderas fortsättningsvis med prokrastination, läxor och gym sessioner.


Likes

Comments

Heyo,

Just nu är jag faktiskt rätt så nöjd med livet, har bk period och spenderar största delen av dagen med att göra det jag älskar tillsammans med härliga personer! Ely är tillbaks från Thailand och har saknat fanskapet sjukt mycket <3 Min internet vän från Croatien fick mitt brev som jag sände till hennes födelsedag och hon älskade det, gör mig så glad!

Likes

Comments