Hej,

Perioden lider mot sitt slut och provveckan smyger sig på, orkar egentligen inte, men nästa period är näst sista perioden så håller mig vid liv med den tanken. För Historia kursen till Berlin säljer vi kokosbollar, vilket har visat sig vara precis lika svårt och awkward som alla gånger man varit tvungen att säja dem innan, slutar ändå med att man äter de flesta lådorna själv.

Idag bjöds jag, pappa och lillebror på pizza vid Mr.Banks av fammo och faffa, som vändags present! Mamma kunde inte komma för att hon hade fullt upp med jobb men det var trevligt endå!

Har ännu några stora projekt på g med bildkonstperiods-gruppen som jag ser fram emot! Nästa vecka har vi t.ex vernissage för grejjorna vi gjort under perioden.

Så ja, mina dagar spenderas fortsättningsvis med prokrastination, läxor och gym sessioner.


Likes

Comments

Heyo,

Just nu är jag faktiskt rätt så nöjd med livet, har bk period och spenderar största delen av dagen med att göra det jag älskar tillsammans med härliga personer! Ely är tillbaks från Thailand och har saknat fanskapet sjukt mycket <3 Min internet vän från Croatien fick mitt brev som jag sände till hennes födelsedag och hon älskade det, gör mig så glad!

Likes

Comments

Hej,

Har haft lösenord på bloggen ett tag nu för att ångesten fick ett ganska starkt grepp om mig i slutet av December, helt ärligt har jag inte mått så bra mentalt pga stress, existentiella frågor och 100 kilo ångest, alltså allmänt bara känt mig låg, vilket inte var hur jag ville må under jul/nyår men man får ju inte alltid vad man frågar om.

Har inte gjort särskilt mycket än att prata med folk genom text, tränat, spelat sims, sett på kdraman och umgåtts med mina föräldrar, så har väl hållit mig något såntär underhålld och tillfreds. Nästa vecka ska jag börja öva på ett matteprov som kommer köra över mig som en ångvält, jag måste även och simma från skolan fastän hur mycket jag hatar att låta främlingar se min kropp, vill hinna se på Frozen ännu för det har blivit något av en tradition att se på det runtom jul.

Mina nyårslöften är

1) lära mig att vara nöjd med mig själv/mitt liv.

2) äta lite hälsosammare, far och sova tidigare.

3) bli gladare, mindre introvert, mindre känslig.

4) göra något åt problemen i mina liv for once, lära sig att fastän depressionen får det att kännas så så hjälper det inte mig att bara gömma mig inne i mitt rum dagarna i ända, släppa taget om det förflutna.

Hoppas ni hade en bra jul och ett gott nytt år!

Likes

Comments

Heyo,

Julen är påväg för fan, har faktiskt lite julkänsla nånstans djupt inne i min själ som väntar på att få komma ut, så ja, är något taggad.

Helgen har varit ganska full med program, i Lördags fick jag håret (lite) klippt och rötterna färgade, var även med Ely senare mot kvällen och bara körde runt i bilen. Idag for jag ut och sprang 5km och senare hade lillebror släktkalas -blev tvungen att baka julstjärnor till det, plommonsylten tog slut och jag fick mixtra till det och lägga i jordgubbs sylt istället, passade förvånandsvärt bra.

Är ledig imorgon eftersom jag varken har prov eller provförberedelse, blir superskönt.

Likes

Comments

Hej,

Dagarna rullar på som vanligt, vädret är ombytligt som fan men nog är vintern här alltid.

Mina dagar spenderas antingen på gym, sittandes vid skrivbordet framför läxor eller diverse uppgifter vi får från växthus kursen.

Mina piercingar har läkt tillräckligt för att jag i princip skulle få lägga in tightare smycken egentligen, men jag riskerar fan inget så får överleva en stund ännu med för lösa smycken, känns så konstigt att veta att de var för tighta för bara nån månad sen, det går framåt.

Likes

Comments