Jag har valt att fortsätta träna utan coach. Jag känner att det är bäst så. Men jag tänker fortfarande ställa mig på scenen i vår. Jag har 6 månader på mig och jag tänker inte låta någon säga att jag inte kommer klara av det. För jag vet och jag kommer stå på scen om 6 månader. 😏 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu är det så att jag har fått ett eget tränings- och kostschema av min nya coach. Jag började med den idag så varje lördag kommer jag att lägga upp en före och efter bild! Det ska bli as kul att se skillnad. Så är as taggad!

Idag tvingade jag mig själv upp vid 6 tiden och powerwalkade i 30 min vid vattnet och senare på eftermiddagen åkte jag till Hornstull och tränade framsida lår. Högreps och lättare vikter! Nu har jag precis ätit min sjätte och sista måltid. Efter det här ska jag foodpreppa för imorgon!

3x 25-50 
Benspark - 20-15 kg

4 x 30
Knäböj - 10, 15 kg

4 x 18-25
Benpress

3 x maxreps
Bulgariska knäböj - 10, 5 kg

3 x 12
Utfall med hantlar - 5 kg

Likes

Comments

Tränade ben igår och det gick ju käpprätt åt helvete.. Redan vid första övningen så kom smärtan. Jag fick ont i högra benet, i quadsen alltså så jag fick avbryta passet. Ända övningen jag kunde genomföra var lårcurl. Det var ganska frustrerande att inte kunna träna trots lätta vikter. Förutom det så har min handled börjat knasa igen. Känner att det rör sig om en inflammation som förra gången. Jag ska nog vila hela helgen, ändra mitt schema lite och skaffa mig ett par wrist wraps för mina stackars handleder..

Likes

Comments

Igår tog jag en vilodag, så ska träna ben idag istället. Igår var jag i Rålis med tjejerna och tittade på The Darjeerling Limited. Det var super mysigt! Stockholms festival har ordnat så att man kan se på bio utomhus tills på söndag. Så jäkla cozy. 😃

Likes

Comments

Hur många gånger har man inte hört ''stretcha efter passet så slipper du träningsvärk''? Förut så trodde jag att om jag stretchade efter passet så skulle det minska träningsvärken. Men det är ju en myt. I artikeln Osanna myter om styrketräning skriver Muscles.se att det inte finns några studier som bekräftar att stretchning minskar risken för träningsvärk. Att stretcha i samband med träning enligt forskning kan istället öka träningsvärken då du drar sönder muskelfibrerna och försämrar läkningen, skriver Martin Löwgren i sin artikel.

Och om jag stretchar? Ja, det gör jag. Men inte för att jag tror att det kommer minska träningsvärken utan för att jag ska bli vigare och rörligare. Snart kommer ni få se mig gå ner i spagat. Håll utkik 😜

Likes

Comments


Gooooodmorgon! Här får ni dagsformen.. Sakta och säkert börjar jag bli bekvämare med min mage höhö, Har sån träningsvärk i överkroppen and I'm lovin it. Igår körde jag bröst och axlar. Fick väldigt bra kontakt så jag är nöjd. Körde med 10 kg hantlar i incline hantelpress och jag lyckades. Man blir ju lite nojig när man pressar där med 20 kg och ingen passar en. 😁 Idag ska jag träna hamstrings och rumpa. Ah, finally legday! 🙌

Likes

Comments

For realsies!   #deadlift - http://girlsworkhard.com/for-realsies-deadlift/

Körde rygg och mage idag. Ville spy i sista seten när jag körde rotationer i kabel. 😝 Jag tycker verkligen inte om att köra mage. Tycker att det är skit tråkigt.. men det är nåt som jag måste fokusera på. Hade jag skärpt till mig från början hade jag nog suttit här med vältränade magmuskler. Lol. Ska försöka öka till nästa ryggpass. Körde 42.5 kg i marklyft idag.. Skulle behöva stärka mina handleder och få bättre grepp då skulle jag nog fixa minst 50 kg till nästa gång hehe. 

Likes

Comments

Bilden tagen idag. ✌ Jag är ganska nöjd med dagsformen. Försöker verkligen att äta så bra som möjligt så att jag slipper lägga på mig onödig fett nu när jag ligger på överskott. Fast igår blev det ju en nacho grande och cola.. But I'm only human. Jag har fortfarande ont i halsen, men det börjar släppa lite. Kanske kan träna imorgon hoho. 

Likes

Comments


Eftermiddagen tillbringades med Fredrik. Vi gick runt stan och sedan åt vi middag. 😊 Skulle dra och bada med Ming ikväll men jag kände mig lite seg när jag kom hem. Jag har fått halsfluss så jag måste vila mig.. Alltså ingen träning imorgon. Var så jäkla taggad på att träna rygg men nejnej. 😭 

Likes

Comments

Godmorgon! Sov så jävla bra, men blev väckt kl 5 på morgonen av att någon ringde mig. VEM FAN RINGER KLOCKAN FEM PÅ MORGONEN PÅ EN SÖNDAG?! 😓 Ska fan i mig inte ha mobilen på när jag ska sova.. Kollade upp numret och det var tydligen en bekant från London. 

Idag ska jag vila. Alltså ingen träning för min del. Börjar få ont i halsen så jag måste låta kroppen återhämta sig. Nu har jag ätit lunch. Ska börja fixa mig sen ska jag iväg till stan och träffa en vän! 

Likes

Comments