Hei dere 🙋🏼

I samarbeid med @twistshake, er jeg så heldig å få dele ut ei valgfri TWISTSHAKE flaske ( i valgfri størrelse) med tilbehør
👏🏻🍼

Delta på profilen min på Instagram

👉🏻@tonjelohndal 👈🏻

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere ⭐️

I samarbeid med @lillesotnos på Instagram, er jeg så heldig å få dele ut ei personlig fødselstavle til en av mine søte følgere 💗

Gå inn på https://www.instagram.com/tonjelohndal/ for å delta 👏🏻

Likes

Comments

Det er så merkelig hvor sterkt bånd en hund kan knytte til et så lite menneske. Fra dag 1 har Leo beskyttet Emilian på en så ufattelig varm måte. Det er som at han er til, for å passe på lillemann. Han vet hvor grensen går, og tørr aldri være nær han!! Men han er liksom alltid der! Om lille begynner å grine, og jeg ikke er der, kommer Leo å henter meg! Det er så varmt å se hvor glad Leo er i han. Nå begynner endelig Emilian å se Leo også! Øynene gløder, og smilehullene kommer fram. Noen andre som har opplevd dette?

#rørende

Likes

Comments

Nå er det jo allerede snart 2 måneder siden lille ble døpt! Føles ut som at det var forrige helg. Jeg la ned ganske mye tid og planlegging i dåpen hans, og vil derfor dele litt av den med dere.

1. Vi bestilte invitasjoner fra optimalprint.no. Her får du velge mellom utallige forskjellige typer Osv, og de er veldig raske på leveringa. I tillegg er virkelig ikke prisen gal!

2. Vi bestilte bordkort, sjokoladetrekk, popcornbokser, og cupcake toppers fra @spesiellinor på Instagram. Jeg vil virkelig anbefale henne. Hun er utrolig dyktig! Kommer til å bestille mye fra henne når lille blir 1 år til neste år!

3. Resten av pynten kjøpte jeg da vi var i Spania, og det resterende kjøpte jeg på pynttilfest.no. Det finnes veldig mange sider på nettet, men jeg vil virkelig anbefale www.pynttilfest.no . Her finner du alt fra servietter, til sjokoladededrops!

Likes

Comments

Hipphurra!! Den store dagen er her. 6 måneder har gått, og lille er allerede et halvt år gammel! MYE har skjedd siden han kom til verden, og livet som jeg trodde var bra før, har blitt til noe unikt fantastisk.

På 6 måneder har han blitt 20 cm lengre, 5,5 kg tyngre, blitt blond i håret, og fått en hel haug av egne meninger. Han er ikke lengre en sovegutt. Nå kan han ikke ligge stille et eneste sekund. Jeg legger han på matta, og finner han plutselig 3 meter unna. Det er så spennende å se på den raske utviklingsfasen han er inni nå! Det er nesten skremmende å se hvor lik han er på sin far.

Nå er det tid for halv kake og halvt lys! Et helt halvt år må jo feires
🎈

Likes

Comments

Har dere vært innom www.my1styears.com ? De har så mye fint. Har forelsket meg helt i mye av det. Så må innrømme at lillemann allerede har et par plagg med navnet sitt på. Du kan nemlig velge ut det du syns er fint, å få enten navnet eller initialene, trykket på det du selv har plukket ut!🙌🏻

Likes

Comments

Hei dere

Som sikkert veldig mange andre, er tanken på å reise til varmende strøk fristende. Lange sandstrender, varme sommerdager, masse god mat. Ja, det er rimelig mye utlandet har å by på.

I løpet av de 6 månedene som har gått, har lille allerede fått oppleve varmere strøk to ganger. Jeg har fått en rekke spørsmål av andre mammaer, hvordan det var å reise med baby på tur. Hva som må pakkes, hvordan det var, hva som er lurt å vite Osv. Jeg tenkte derfor å skrive dette innlegget, til hjelp for andre som vurderer å reise. Det er alltid greit å lese andres erfaringer, når man selv ikke har fått erfare det!

Første gang vi satt oss på flyet, var lille bare 3 måneder gammel. Vi reiste med mamma og min søster, til familieleiligheten i Spania. Det var mai måned, og vi tenkte det var ypperlig for lille, ettersom at det enda ikke var for varmt. Selve flyturen gikk utmerket! Det viste seg at det å fly var en fin greie. Han gråt ikke en eneste gang. Morgen etter var verre. Da startet det en hver ikke ønsker skal skje! Lillemann ble syk. Han ble tett i hele hodet! Hosta. Nøys. Spøy. Ja!!!! Det var rett og slett forferdelig. Man tenker med seg selv: hva har jeg gjort! Alt blir bare helt galt! HELDIGVIS var mamma med! Takk Gud for det! Greit nok at man må regne med at de kan bli syke, men det svir langt inni mammahjertet! Heldigvis var det ingen feber, og han ble frisk etter 4 dager. Dette gjorde at vi kunne nyte resten av ferien!! MEN vi hadde aldri klart det uten min kjære mamma.

Da vi kom hjem, sa jeg til alle at dette, ja dette skulle jeg aldri gjøre igjen. Jeg hadde en uro inni meg, etter å se min lille ha det så vondt! Det tok ikke lengre enn noen uker, så var ny tur bestilt! (Ja, det er rart hvor fort man "glemmer")! Denne gangen skulle vi reise uten S, men sammen med min søster! Mamma ventet på oss der nede, der hun hadde vært sammen med min andre søster og tante, i 2 uker.

Denne gangen ble helt annerledes! Lille ELSKET varmen. Nå skal det jo sies at det var en herlig bris, som gjorde at det ikke ble for varmt! Han koste seg under parasollen både med bassenget og på stranda. Det ble ikke så mye bading, ettersom at man skal være litt forsiktige med det! Veldig lett at de blir forkjølet av temperaturforskjellene. Han sov godt på natta, og aircondition (som jeg var veldig skeptisk til) gikk helt fint å bruke. Det ble en helt annen opplevelse denne gangen, men vi kommer nok ikke til å reise så sent i juli neste år. Siste dagen var vinden borte, og det ble rett og slett for varmt for lille. Han svettet og svettet! Veldig sykt hvor mye den lille vinden betydde! Det ble noen svette dupp i vogna! Som en konklusjon var jeg overraskende glad for at turen gikk så fint! Jeg kunne merke at de egne meningene hans kunne være vanskelige å styre, men han var selvfølgelig veldig snill som vanlig!

Her er en liten liste over mine erfaringer på hva som er lurt å ha med Osv...

1. Pakk med mat og bleier (om babyen er over 4 mnd). Smoothie, grøt, snacks Osv! Lille fikk 2 flakser med ferdig nan hver dag, ettersom at bleiene fort ble veldig tørre! (Han er ikke så begeistra for vann enda). Ha med en god drikkekopp/flaske!

2. SOMMERULL! Takk Gud for sommerull. Vi hadde med kun EN body i sommerull, og den ble flittig brukt. Den regulerte helt perfekt! Ettersom at vogna er i polyester, svettet han veldig i den. Måtte bruke svettefiller under han i vogna, og ullbodyen regulerte/ tørket da veldig fort! Brukte derfor ikle halvparten av det andre tøyet vi hadde med. Han ble gjennomsvett med en gang vi tok det på han.

3. Pakk med paracet og nesespray!!! Alltid en must om de skal bli syke!

4. Ha med en god solhatt, og eventuelt en uv drakt i tillegg.

Vi gleder oss allerede masse til neste tur. Håper dere fikk noen gode tips🙌🏻

Likes

Comments

JØSSES...nå er det lenge siden sist jeg var aktiv her inne. Kan jo trygt innrømme at mammalivet er mer hektisk en forventet. Dagene føles som timer, timer som minutter. Kan nesten ikke begripe at lillemann allerede blir 6 måneder neste onsdag. Hvor blir tiden av. Hvorfor må den gå så vanvittig fort?

I ukene som har gått, har lillemann allerede rukket å besøke både Danmark og Spania 2 ganger. Han har blitt sterk i både kropp og sinn, og har også ganske mange egne meninger. Han har da fått en egen mening om at søvn, ja det er oppskrytt! Jeg måtte derfor skrive dette innlegget for å prøve å få tips og råd for en "ikke sovende" baby.

Som nevnt tidligere her, var vi rimelig heldige med en ganske så snill og soveglad baby, helt fra første natt hjemme i eget hus. Fram til søndag som var, hadde han enda soverutinen inne. Natta etter at vi kom hjem fra vår andre sydentur sammen, begynte VÅKENNETTNE!!! Og da snakker vi ikke om at han våkner 2-3 ganger! NEIDA, han våkner hver time (eller oftere)! Og det er ikke normal våkning! Han skriker, slik at jeg spretter opp av senga. Vi har begynt å legge han kl 21 på kvelden nå, og han er veldig flink til å sovne selv! På helsestasjonen fikk vi beskjed om at han bør legges i egen seng, på eget rom. Jeg er jo veldig med på at det snart er på tide, men det eneste problemet er at han snur seg på magen i søvne, og jeg er så forbaska redd for at han skal slutte å puste (har blitt ekstremt hønemor)!! Igår var vi til innkjøp av "tvangspose", så vi får prøve å se om det funker i natt. Det skulle jo bare mangle at han våkner et par ganger om natta, er jo bare vi som har vært så ekstremt heldige til nå! MEN jeg syntes at det er i det meste laget å våkne ca 8 ganger per natt, og må bli ammet ca 5 ganger!!!! Heldigvis har jeg en vanvittig snill  mamma, som henter han på morgenen, slik at jeg kan få noen timer på øyet 😻

Jeg ville bare prøve å høre om det er noen flere av dere som har opplevd det samme? Eller har noen tips i tillegg til det vi allerede har prøvd/skal prøve?

⭐️Ha en nydelig fredag dere ⭐️

Likes

Comments

Hei dere ⭐️

Har vært litt treig på bloggfronten i det siste. Det er rett og slett så utrolig mye som fyller hverdagen vår for tiden. Føler ikke jeg har tid til å sitte stille. Det går veldig mye tid til å organisere leiligheten. I går ble jeg endelig ferdig med rommet til mini. Jeg ble også ferdig med å sortere tøyet til meg og S. Ja, det ble ikke få maskiner med tøy. Ikke veldig greit når tøyet har ligget i sekker. Litt greit å få noe annet enn plastikklukt i det.

Idag er det hele 12 uker siden mini kom til verden. Det er nesten litt ubegripelig. Kan på den ene siden ikke skjønne at han allerede er 12 uker, mens på den andre siden føler jeg at han alltid har vært her. Det et så spennende å se utviklingen nå. Føler han følger mer og mer med for hver dag som går. I tillegg har han blitt veldig sterk i nakken. Tror ikke det er lenge før han holder det godt selv. Han er ikke veldig glad i å ligge på magen. Så er en liten utforsking akkurat det. Men vi trener og trener, så det blir bare bedre og bedre.

Som sagt så er jeg offline på bloggfronten, men jeg vil være innom her så fort jeg får tid. Tenkte jeg skulle vise dere leiligheten, som jeg lovte i et annet innlegg.

Ha en super dag alle sammen
🌸

Likes

Comments

Hei dere⭐️

Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten update på babyfronten. Er ganske mange forandringer siden siste babyinnlegget her inne.

For ca en og en halv uke siden, var jeg på helsestasjonen med ei venninne. Jeg tenkte at det var på tide å finne ut hva lille veide, og hvor lang han var blitt. Det var ikke mye av tøyet i de første størrelsene som passet. Han hoppet plutselig bare over en størrelse, og er nå str 68 (ikke lett for dere uten barn å skjønne).

Jeg fikk hjelp av ei veldig hyggelig helsesøster, og fikk både vekt og mål. Det viste seg at lille nå var 6,5kg og hele 63 cm. Han hadde altså strekt seg helt enormt, og i hvert fall lagt på seg. Han er jo ikke sånn typisk lubben baby, men han har rett og slett strekt seg så mye, at han virkelig trenger all maten han har fått. I følge kurven var han veldig lang, og det jevnet seg perfekt ut med den nye vekta.

Ellers er han fortsatt en sovende Gud. Det er slutt på alt som heter våkne på natta. Kan faktisk ikke huske sist han var oppe. Sover alltid fra 00-07! Helt fantastisk! Tror vi har vært veldig heldige!

Nå skal det ryddes her i hus. Er dritt lei av å bo i pappesker!

Ha en super dag fininger
💗

Likes

Comments