Postad i: Foto, Mode och skönhet, Vardag

Kan nu (eller för typ en vecka sedan) välkomna mig själv in i Nike-sekten, men fyfan vad jag gillar dessa, dock blev de smutsiga när jag tog en långpromenad med den, men är verkligen inte säsong för dessa uppe i slaskumeå, så får skylla mig själv.

Nu är det lördag och herre så skönt det är, igår var en så dålig dag det kan bli så alltid skönt med en ny dag, men plusset är verkligen att jag får finbesök från Luleå (!!) så kommer bli mysigt, så håller på att plocka och ska göra en koppkaffe innan hon kommer.

Så hoppas ni andra har en fortsatt bra helg så hörs vi en annan dag, höreeees!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Foto, Vardag

Känns otroligt tidigt att börja gnälla om pollen men jag tror att jag känner av det idag, kliar och skaver i ögonen ganska rejält idag, får verkligen panik utav sånt så slet av mina lösögonfransar för trodde först de vad dem som ställde till problem, men skaver fortfarande.
Annars har dagen varit najs, mötet gick bra, direkt efteråt sprang jag hem och bytte till bättre skor och gick ut och motionerade.
Idag gick jag runt en ö som finns i Umeå och i riktig mollan-anda gick jag vilse lite grann, stigskyltarna sitter ju inte rätt, så hamna in i ett fett bostadsområde, men det funkar det också, senare tog jag mig vidare till centrum och hem.
Resterande av dagen har gått ut på att se full metal alchemist: brotherhood och äta avokadomackor, så himla gott.
Och det blandat med skolplugg ska jag nog fortsätta med att göra vad som är kvar av dagen, så vi hörs! 🌸

Likes

Comments

Postad i: Foto, Vardag

Hurtigast forever, har inte haft skola idag heller, och annars brukar jag då göra ingenting, men idag bestämde jag mig för att gå en promenad, skulle egentligen bara gå runt området jag bor i, och vakta orten ni vet, men blev istället en promenad på två timmar, och så otroligt skönt det var! Men var verkligen felklädd, så har fått några otroligt dåligt placerade skavsår men man överlever.

Planen är att imorgon gå en liknande promenad i bättre kläder efter jag har varit på mitt möte, så bara tiden får se till motivationen har runnit ut och jag ligger i soffan hela dagarna igen.

Likes

Comments

Postad i: Foto, Vardag

känner mig så otroligt oinspirerad när det kommer till mat så vegan tacos it is! Måste bara tillägga att inlagd rödlök är nog det bästa som finns i hela världen.

Försöker fortfarande, sakta men säkert dra igång bloggen igen, men gör inget roligt om dagarna och glömmer alltid ta bild, så ska ta och bättra mig att ta bilder och dokumentera det jag gör, men ja, slut på ursäkterna, nu fortsätter vi.

Idag hade jag ingenting planerat, så vakna halv åtta och drack mitt kaffe i lugn och ro medan jag såg lite Fullmetal alchemist: Brotherhood som är min nya favorit-anime, sedan har jag städat lite och handlat mer avokado än jag någonsin behöver, så en otroligt händelserik dag som ni kan läsa.

Imorgon ska jag försöka fota mer än maten så bloggen verkligen får en spark i röven, vi höreeeees!

Likes

Comments

Postad i: Foto, Mode och skönhet

Hej hå! Glömmer bort bloggen hela tiden tills jag "råkar" köpa massa jag vill visa.
Har i alla fall varit i Luleå och agerat hundvakt i två veckor, som tack fick jag en parfym och en mascara, så lätt värt att vakna minst två gånger per natt för att gammelhunden inte kan hålla sig.
Kom tillbaka till Umeå igår natt med ett paket från kicks och Zalando väntandes på mig, så sprang till posten idag haha.
Tyvärr är det inte så bra väder ute så ena bilden har inte så bra kvalité, men det får duga!
Nu ska jag leka lite med ny sminket och städa upp lite här hemma, blir väl ett nytt inlägg senare när jag öppnat och provat det jag köpt från zalando, någon borde verkligen klippa mina kort hojja

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Foto, Mode och skönhet

Nu är jag tillbaka i Umeå, hann knappt komma hem innan jag var tvungen att springa och hämta ut massa paket, ett av paketen innehöll mina paletter från Pixi som jag beställde medan jag var borta.

Dessa har jag velat ha ett tag och bestämde mig för att köpa medan Eleven hade 20% på alla Pixi produkter, blev dock inte alla book of Beauty paletter som finns, men kände att tre var mer än nog att köpa på en och samma gång.

Pixi by Petra - Glow getters, Bronze textures och Contour creator .

(jag råka lägga in länkar som inte funkar på bilden, vet inte hur man tar bort dem haha, förlåt, men länkarna som är i text funkar)

Jag har inte hunnit prova dem än men har höga förhoppningar, dock blev jag besviken att förpackningen var så lätt och tråkig, den är gjord av papp och fönstren är bara plast, men jag tycker fortfarande den är fin, känns bara väldigt billigt. Dock kommer det inte stoppa mig från att köpa resterande paletter i book of beauty-serien, bara för att de ser så fina ut (haha).

Men själva färgerna verkar det inte vara något fel på, dock har jag bara testat dem på handen just nu, men ska nog sätta mig ner och leka med dessa ikväll, ska försöka komma ihåg att skriva i bloggen hur de var sen när jag har använt dem nog mycket för att ge en åsikt.

Men tills dess, ha en bra helg!💜

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag är det tydligen alla hjärtans dag, själv ska jag se en film jag ser nästan varje år, en film som barndomscrushen David Boreanaz är med i, Valentine, en otroligt B-ig skräckfilm om alla hjärtans dag, men har blivit en rolig tradition.

Annars tycker jag det är en otroligt överskattad dag (lol, hör man att jag är singel?), utan tycker att Finlands "vändag" låter som en roligare sak att införskaffa, ska nog börja fira det istället.

Hoppas i alla fall alla har en bra alla hjärtans dag 💜

Likes

Comments