För ett år sedan  vad du min och du var med mig upp till fjällen. Vi två gjorde en resa som jag alltid kommer bära med mig. På en fyrhjuling du och  jag mer är så behöver jag inte säga. En resa som slutade i spöregn och en sjukt mysig kväll med dig min kära. Att jag  efter alla dessa månader fortfarande inte kan glömma dig. . Du var verkligen en speciell tjej.  Vet att du nu är på g med en av mina absoluta bästa barndomsvän och det är ju sjukt jobbigt att veta. Men bara du är lycklig så kan jag inte begära mer. Älskar dig från himmelen och tillbaka❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsÖnskar inget annat än att ha dig liggandes bredvid mig just nu. Godnatt och sov gott älskade du! det här är sista gången jag bloggar. Men om du läser det här så ska du veta att jag finns här för dig när du än behöver hjälp med något. Vet inte hur du känner men jag känner att kärleken vi hade är starkare än allt annat och att den över vinner allt hoppas du inser det till slut.💗

Likes

Comments

Totte Schalén

Det är hans namn

Han jag stått bredvid nu som vän och sett kämpa varje sekund för att orka med att bara stå på sina egna ben, inte falla ner på knä och bara gå sönder...

Jag har varit med dig sedan dagen det var över min vän.

Du ringde mig på dagen, skrek i telefonen vad som hade hänt, hon hade lämnat dig...
Jag kunde genom att bara höra hur du förvirrad, rädd och helt totalt krossad berättade vad som hade hänt.

Jag såg för första gången någonsin någon mista en sådan stor del av sig själv att han inte blev sig själv igen... 

Du gick sönder den dagen brorsan jag var med dig under den första tiden, de veckorna då du försökte fatta att det faktiskt var slut, att du inte längre kunde kalla henne din även fast du så gärna ville det. Jag såg efter en stund det omöjliga hända. 
Det en vanlig människa hade gjort efter att något sånthär hänt skulle vara att deppa ihop totalt och aldrig bry sig om det igen, bara försöka glömma. Men nej det gjorde inte du.
Du förvandlades till någon slags kämpe där någonstans, du vägrade ge dig så lätt som alla andra, även fast det faktiskt såg ut att vara omöjligt, du ville ha tillbaka henne mer än du ville något annat. Du berättade till och med för mig att det inte spelade någon roll om hon festade hela tiden bara du fick ha henne som din och att hon skulle vara lycklig var nog. Du tog bort alla de krav du ställde då ni gjorde slut... Det är galet.

Och för alla som läser detta ska jag be om att få tala om att det faktiskt var helt jäkla omöjligt, inte något tecken på vilja från henne eller någonting. Det gick bara neråt neråt neråt... men du vägrade verkligen ge dig Totte du vägrade acceptera att det skulle vara på det här sättet!

Samtidigt som detta hände blev du ännu mer skadad i kroppen, du kunde inte längre jobba, bilen strulade mer än någonsin, du hade bara motgångar. Det började oroa mig rejält, oräkneliga antal kvällar då du vi setts och pratat och fått det att vara möjligt för dig att ens stå upp, du började få ännu mindre respons från henne, du blev slagen för att du kämpade och fanns där bara. Jag var så jävla orolig att du skulle göra nåt dumt.

måndagen den 23 november kom det ett sms från henne. Efter att du lämnat ett packet med ett brev i och en parfym för att du skulle göra ett sista försök. Inget positivt svar fick du. Det är över... jag är ledsen men hon menar verkligen allvar nu ser det ut som bror ... ... ..

Jag har aldrig sett någon kämpa så hårt för något i sitt liv... Du är helt jävla fantastisk. Jag vill att du ska veta att jag verkligen stöttar dig till max och att jag ska hjälpa ta dig ur det här helvetet Totte. Oroa dig inte!

Vi hörs imorgon bror.

Love you.

M

Likes

Comments

Idag har jag bestämt mig för att du ska få reda på den här bloggen om dig. Vet inte hur du kommer reagera men det märker vi. Hoppas du blir lite glad iaf men det är ju upp till dig gumman. Du är den jag vill vara med Alva den jag vill göra lycklig. Saknar dig sjukt mycket Alva och vill inget annat än att ha dig i mitt liv igen. Vet inte om du har börjat känna saker för en annan eller så, men jag hoppas att jag fortfarande har en chans på dig för vill göra dig till den lyckligaste tjejen. Älskar dig över allt annat Alva! Och hoppas du inte tar illa upp snarare tvärt om. Kommer inte svara på något sms idag om du skriver vad det än är, men hoppas att vi ses vid vita plattan imorron annars så vet du att jag inte kommer höra av mig något mer. Puss 💗Likes

Comments

ditt leende är det finaste jag sett.

Likes

Comments

Ibland saknar man.. Att få känna din närhet, känna din värme och känna tryggheten med dig. Älskar dig över allt annat.


vi är en!


så kände jag.

Likes

Comments
Idag är det lördag och jag hoppas du har haft en underbar dag/kväll. Saknar dig massor! Vet inte vad jag mer ska skriva men den här bilden får mig alltid att le den är så konstig och underbar på samma gång saknar den tiden med dig. Älskar dig massor och önskar att du låg här bredvid mig nu och myste.

Likes

Commentsdet absolut finaste och sexigaste jag vet är du.. Du har allt jag önskar hos en tjej. Helt perfekt i mina ögon. Älskar dig min ängel! När jag ser dig så blir jag så jävla glad för hade aldrig trott att en sån fin tjej någonsin hade velat ha mig. Vi var tillsammans i över 3 år och tanken av att du valde att dela dom 3 åren med mig gör mig så fucking lycklig! Du är underbar Alva den ända för mig.

Likes

Comments

Alva min helt klart äkta kärlek en kärlek så stark så det inte går att beskriva med ord. Du kommer alltid vara min. Den jag skulle göra allt för, den jag vill göra lycklig. Önskar att du låg här just nu och höll om mig nu när jag mår dåligt och har ont. Hoppas du har haft en bra fredag gumman, hade velat ta del av den med dig, såg att du var på bio idag och hoppas du hade det bra och att du hade bra sällskap. Saknar dig massor Alva och hade hoppats att din present hade kommit idag men det hade den inte gjort.. Allt är fan emot mig nu inget i mitt liv går bra just nu vill bara lämna den här värden asso allt är bara skit! Vill bara ha dig Alva inget annat du är den ända som på något sätt skulle få mig att må bättre igen. Älskar dig så otroligt mycket. Vet inte vart du sover inatt men har mina aningar. Men hoppas du mår bra där och att den tar väl hand om dig för du är värd det bästa det har du alltid varit! Godnatt och sov gott min prinsessa önskar dig all lycka i värden, saknar dig massor och älskar dig över hela mitt hjärta!Här är jag, här är du , så som det ska vara ❤

Likes

Comments

Opererade mig idag var väll sådär. Ska nu ha gips i 4 veckor och kommer typ inte kunna använda handen på cr 8 veckor segt. På sjukan idag låg jag bara och tänkte på dig. Ja jag tänker på dig varje dag hela dagarna och om någon stör sig på att jag skriver det i typ varje inlägg så fuck you! Hoppades att du kunde följt med och hämtat mig idag fån sjukan hade vart så underbart att bara vakna upp sen stod du framför mig. Men drömmar är drömmar och det kommer för bli så. Hoppades på att din present skulle ha kommit idag men det gjorde den inte. För imorgon är det fredag och då kanske du är för upp tagen för att bry dig om att läsa detta . Om det är så att presenten kommer så kommer jag lämna den så fort som möjligt och så får det bli som det blir. Vill bara att du ska komma tillbaka till mig gumman så vi kan mys och tycka om varandra som vanligt.Kommer du ihåg den här dagen bebe. Det var den dagen vi bara skulle åka en liten sväng då det började åska och vi åkte helt åt helvete haha. Och när vi fick komma in till gubben och gumman som tog hand om oss. Så jävla snälla dom var! Sen på vägen hem började vi små tjafsa kommer inte ihåg varför. Men vi löste allt och kom hem helskinnade och vilken kram jag gav din när vi kom hem kommer jag ihåg. Ett minne som jag alltid kommer bära med mig. Du är så jävla söt på den här bilden och bara min var du där oxå. 💗
Likes

Comments