Skrevet i : Barn og baby

God dag!

Max har nå tatt seg en hvil og jeg blir sittende i sofaen med TV og strikketøyet. Det er deilig å få litt fri i løpet av dagen og ikke bare suse rundt med baby, stelling og rydding/vasking. Ikke det at jeg rydder og vasker hele tiden men det kan fort føles sånn når man går hjemme hver dag. Det blir spennende å se hvor lenge lillegutt har tenkt til å hvile i dag!

Ha en fin dag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Barn og baby

Det er virkelig en blidfis vi har fått. Sier du "hei" til denne karen, kan du nesten garantere at han smiler stort tilbake. Det er så herlig når de små er så fornøyde og trygge i tilværelsen.

Været er ikke helt på vår side i dag heller, så da er det ekstra koselig med en innedag. Det blir bading på lillegutt samt litt klesvask... 

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Skrevet i : Barn og baby

For en fin dag!

Ikke ble det like mye regn som meldt og vi slapp både paraply og regntøy. I år ble det kun titting på barnetoget, men det er jo det koseligste av dem alle! Vi fikk spist is og masse god mat i selskap hos min tante og onkel. Da klokken slo 18.00 vente vi nesa hjem og både storebror og lillebror var ganske trøtte etter en lang dag med mye mennesker og støy. Nå som ungen(e) er lagt, skal strikketøyet komme frem og sofaen skal inntas.

Ha en fortsatt fin 17. Mai!

Likes

Comments

Skrevet i : Diverse

Gratulerer med dagen, Norge!

Tenk at det alt er blitt 17. Mai og en stor dag som skal feires med is og god mat. Hos oss er været ganske dårlig og vi vurderer derfor å droppe finstasen i dag og bare kle oss i fult regntøy. Litt kjedelig at det ble slik men så får vi bare gjøre det beste ut av det. Nå skal vi få i oss litt mat før vi tar turen til byen for å se på barnetoget! Senere skal vi på middag til min tante og onkel sammen med resten av familien. Jeg er spent på hvordan storebror kommer til å reagere på toget i år, da han skjønner mye mer. Han har begynt å bli litt flau mot andre mennesker som han ikke kjenner så godt, så det kan jo bli en spennende dag med mye bæring.

Jeg håper dere alle får en fin 17. Mai. Hipp hipp!

Likes

Comments

Skrevet i : Mat

INGREDIENSER

2 gulrøtter, 1/2 squash, 1/2 paprika, 1/2 brokkoli, 3 dl matfløte, 1 dl vann, 3 kyllingfilet, 2 ss maizena, 1/4 ts paprikakrydder, salt, pepper og ris. (Eventuelt andre grønnsaker hvis ønskelig).


FREMGANGSMÅTE 

Kutt kyllingfiletene i to, på langs slik at du halverer høyden. Ha på salt og pepper! Stek filetene i stekepanne på høy varme i ca. 1-2 minutter på hver side til du får en fin stekeskorpe.

Kutt opp grønnsakene i terninger eller etter eget ønske.

Sett risen til koking.

Finn frem en ildfast form og legg kyllingfiletene i bunnen før du fordeler over grønnsakene.


JEVNING

2 ss maizena, 3 dl fløte, 1 dl vann, 1/4 ts paprikakrydder, 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper.

Kok opp jevningen og hell over grønnsakene.


Rasp litt gulost og strø over formen. Stekes i stekeovn på 200C i ca. 20 minutter. La formen hvile i 5 minutter før servering.


VELBEKOMME!

Likes

Comments

Skrevet i : Barn og baby

Da var storebror kommet seg i barnehagen og roen har senket seg i huset. Lillebror og jeg skal bare slappe av i dag og kose oss. Et par vaskemaskiner må nok på men det er jo vanlig. Det er helt utrolig hvor mye tøy og håndklær man vasker når man har to små i hus. Har jeg vasket tøy den ene dagen, kan du garantere at skittentøyskurven er stapp full igjen dagen etter.. Puh, dette vil jo ingen ende ta! Regner med det er flere som kjenner seg igjen?

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Skrevet i : Barn og baby

God søndag!

Lenge siden sist... Hele denne uken har storebror vært hjemme fra barnehagen fordi han har vært veldig forkjølet og hatt feber. Kjedelig når ungene ikke er i form! Nå virker det midlertidig som om han kommer seg og blir klar for barnehagen på mandag igjen. Jeg må si det har gått litt i ett når begge er hjemme og som nevnt tidligere så vet storebror å utnytte de mest sårbare øyeblikkene. I det ene øyeblikket fant jeg han i garasjen med skoene på! Garasjen er "i" huset, da så det er ikke så galt som det ser ut som.. Men likevel, her må vi virkelig låse dørene fremover.

Nå er storebror lagt for dagens hvil. Senere venter middagsbesøk av mormor og morfar samt onkel og tante. Kos!

Ha en god søndag videre!

Likes

Comments

Skrevet i : Barn og baby

Jeg gikk igjennom bildene fra dåpen til Max her om dagen og tenkte å vise dere noen av dem. Vi hadde en strålende dag med sol, varme, familie og god mat!

Til noe annet. Elander er hjemme fra barnehagen i dag også og ligger for øyeblikket å sover. I natt sov begge to helt likt. De våknet 03.30, lillebror fikk mat og storebror fikk sutten, så sov vi videre alle sammen. Drømmenatt for mor!

Ha en fin dag ^^,

Likes

Comments

Skrevet i : Barn og baby

I går kveld ble storebror syk og måtte derfor være hjemme fra barnehagen i dag. Jeg merker det blir litt hektisk når begge skal være hjemme og ha min fulle oppmerksomhet. Det vanskeligste er når jeg sitter å ammer og storebror løper rundt i huset og gjør absolutt alt han ikke har lov til. Utspekulert!

Nå ser det ut som om storebror må være hjemme i morgen også, så da blir det på an igjen! Jeg får bare lukke øynene og satse på at huset består. Haha! Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Skrevet i : Hobby og interiør

Jeg er endelig ferdig med en ny strikkeoppskrift, denne gangen en tynn strikkejakke.

Denne er strikket i Knitting for Olives Merino og har en strikkefasthet på 30m = 10cm mønsterstrikk. Den kan selvfølgelig også strikkes i ensfarget om ønskelig men jeg syns kontrasten den får med to farger er så fin!

Hvis du ønsker å skaffe deg oppskriften, besøk nettbutikken www.visivo.no.

Håper dere liker den! :D

Likes

Comments