Fikk dette fine garnet i posten i dag. Det er fem minihesper fra Lille Rille Design i fargen Månestråle og glitter! Vurderer å strikke en rillejakke til minsten av de men skal tenke meg godt om før jeg gjør noe som helst. Disse er jo så utrolig flotte og jeg vil helst strikke noe som kommer til å bli brukt mye og ikke bare blir liggende i hylla. Kom gjerne med tips til hva de 100g garn kan bli.

Ha en fin kveld ^^

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Mottok disse skjønnhetene fra Knitting For Olive i dag. Jeg skal nemlig teststrikke en genser for dem de neste ukene og jeg gleder meg allerede til å starte! Genseren skal strikkes i dobbelt garn på p.8, heldigvis da det er en voksengenser og ikke til ungene. Ønsk meg lykke til og ha en fin helg i solvarmen!

Likes

Comments

Jeg har strikket ny genser til storebror. En traktorgenser med Mariusmønster. Gratis oppskrift finner du hos Sandnes Garn. Denne er strikket i DSA Sterk og Klompelompe Spøt som er deilige kombinasjoner av alpakka, merinoull og nylon!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

For omtrent et år siden begynte jeg å kikke på youtube filmer om strikking. Jeg har lært meg alt jeg kan via disse og syns dem har vært utrolig hjelpsomme i min utvikling. Etter litt youtube-titting, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en genser til Elander. Den har litt feil her og der men resultatet ble overraskende bra til å være det første jeg strikket utenom pannebånd og skjerf.

Mitt siste prosjekt er som dere kanskje allerede har sett, den rosa Emblagenseren. Syns de var så fine sammen, så måtte bare knipse et par bilder av dem før den rosa forsvinner til ny eier.

Neste strikkeprosjekt blir muligens en traktorgenser til storebror. Kom gjerne med fargeforslag!

Likes

Comments

Det nyeste plagget av pinnene er denne fine Emblagenseren som skal leveres til ei prinsesse.

Den er strikket i Sandnesgarn merinoull, men i klompelompe sine farger. Det er utrolig vanskelig å velge farger til slike prosjekter, så jeg var veldig glad for at eieren selv valgte ut farger på forhånd. Resultatet ble jo bra i dus rosa og litt sterkere rosa.

Men, her kommer det er stort men. Den ble dessverre litt trang rundt hodet og jeg må derfor tenke ut en plan for å fikse det. Genseren er strikket fra toppen og ned, og det blir dermed litt mer avansert å rekke opp. Når jeg da eventuelt skal strikke ny og slakkere hals, vil den bli strikket "feil" vei. Hmmmm.. What to do? Jeg lurer på om jeg må ta meg en liten tur til mormor for å spørre om råd og veiledning, hvis ikke noen av dere tilfeldigvis har et godt råd å gi? Kjedelig når slikt skjer!

Wish me luck!

Likes

Comments

Skrevet i : Hobby og interiør

En "liten" lue ble ferdig for et par mnd siden men jeg glemte den litt vekk etter det. Nå har jeg funnet den frem igjen og gitt den til sin rette eier. Den er strikket i tynn merinoull fra Sandnesgarn og er som dere ser med blondemønster. Utrolig enkel men samtidig så søt.

Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Skrevet i : Hobby og interiør

En ny strikkejakke er blitt til. Ta godt i mot "tynnstrikkejakke", strikket i garnet Knitting for Olives Merino.

Den er strikket på pinne 2,5/3 men går overraskende fort. Velg tofarget eller ensfarget. Et lite tips, er å se igjennom fargekartet til Knitting for Olive, for der er det utrolig mange flotte farger!

www.visivo.no for mer info eller bestilling av "tynnstrikkejakke" oppskrift.

Ha en fin dag!

Likes

Comments