Jag följer många Youtubers. Jag tänker hjälpa er att upptäcka dom och kanske till och med börja prenumerera på dom. Många känner ni förmodligen igen och några kanske är mer fåniga än andra. Men vadå man får ju kolla på vad man vill. I alla fall dom här är mina absoluta favoriter.

Rösta på vilken som är din favorit Youtuber

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har jag varit sjuk hela veckan men var bara hem från skolan Torsdag och Fredag. Det jobbigaste att vara hemma är läxorna man får. Men egentligen blev det inte så många läxor eftersom jag inte missade så mycket. På Fredagen kom min mormor med hallon och en mixer/smoothiemaskin som hon fick från jobbet. Så nu slipper jag använda mixerstaven. Nu måste jag bara lära mig hur man gör den absolut bästa smoothie men maskinen. Första gången jag gjorde smoothie med den stoppade jag ner en sked i mixer:n för att kolla att den verkligen snurrade för det såg inte ut som det. Tror ni inte att det sprutade smothie över hela mig och halva köket. Men nu vet jag i alla fall att den fungerar som den ska. Jag har äntligen beställt saker från cocopanda.se och är spänd på hur dom ser ut. Längtar...

Likes

Comments

Idag jobbade mamma så fick vara med lilla syster. Vi köpte mat och godis till vår kanin prins. Vi åkte sedan till Pizza Hut och åt mat. Jag tog en Pepperoni Lovers i small. Vi var tvungna att gå in på Maxi och lösa in våra Bingolotto lotter. Vi fick 100 kr och köpte en triss så det blev 70 kr kvar. Vi köpte Ben och Jerry half baked. När vi kom hem åt vi vår wok till kvällsmat. Ellen fick ett ben i sin mat så hon sprang in på toan och höll nästan på att spy. Efter det åt vi inget mer.

Snart är nog Ben och Jerry:n upp äten. ;)

Likes

Comments

Idag har jag börjat instagrama igen det var 167 v sedan jag la upp något. Nu är jag hemma hos pappa... Har inte varit här på jätte länge. Det är 3 dagar till jul. Önska mig lycka till och följ mig gärna.

Likes

Comments