14.08.17
Dagen vi ble familie på fire 💜
Lillesøster kom 12 dager før termin, i en rakett fart!

Det startet med at jeg fikk rier hjemme i 15-tiden. Scott og jeg var hjemme å lekte å koste oss, imens pappa hadde sin første dag tilbake på jobb etter pappaperm.
15.30 måtte jeg ringe å si han måtte komme seg hjem, fordi nå var det noe på gang.

Etter en samtale med jordmor på føden bestemte vi oss for å reise til sykehuset for å ta en kontroll. Det var lurt.

Vi ankom sykehuset i Kristiansand kl 17.50, jeg fikk på meg ctg maskinen og jordmor undersøkte åpningen- som da var 3cm.
18.50 fikk jeg en fødestue og kl 19.11 lå verdens fineste lillesøster på brystet mitt 💜

Vi er så heldige som har to velskapte, friske og nydelige barn.
Scott er verdens beste storebror som bare skal kose og passe på lillesøster hele tiden 👨‍👩‍👧‍👦

-S

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det har ikke vært mye sommervær å skryte av her i Mandal i sommer, men sommerbyen viste seg fra sin beste side i helgen under skalldyrfestivalen ☀️

Siden pappa var på jobb store deler av helgen har Scott og jeg vært på shopping hos Silje på Image Mandal for å sikre oss den fineste barnehagesekken fra Gullkorn Design før barnehagestart neste uke.

Vi har også hygget oss ute i finværet på sykkeltur til lekeplassen og i sandkassa i hagen. Nydelig helg!

-S

Likes

Comments

Vi har for første gang laget ripssaft! Vi så plutselig at bærene på busken var blitt så modne at de måtte plukkes med en gang! Det ble 2,5kg bær av den lille busken våres.

Scott var en ivrig rips-plukker og likte nok aller best å smake og grise med de 😊

Når lille S hadde lagt seg kunne vi sette i gang med saftingen som ble til 2,5l ferdig saft!

Oppskriften vi brukte var denne:

1kg rips
4dl vann

1. Rips og vann skal ha et oppkok
2. Slå av plata og bærene skal trekkes i 45-60 min
3. Bærene skal så siles i et klede -
IKKE klem ut saften, da blir saften grå
4. Mål opp mengden saft, så skal det tilsettes 1/3 sukker
5. Saft og sukker kokes opp til sukkeret blir oppløst, 1-2 min.


Enjoy ✌🏼



-S

Likes

Comments

Vi har vært så heldige å være på 1års-fotografering med Sandra Lovise Fotografi, og fikk en sniktitt her. Kan ikke si annet enn at vi gleder oss til resten 😍

Her er noen bilder fra kakene og den beste gaven fra feiringen hans. Fantorangen kaken har jeg laget selv, det er en første gang for alt- forhåpentligvis blir det bedre neste gang 😅
Og sykkelen ble en hit! Må prøves hver dag 👌🏼


-S

Likes

Comments

Hei! Velkommen til min blogg!
Her kommer jeg til å skrive om vår hverdag som foreldre til psaudotvillinger.
Vi venter spent på lillesøster som kommer i august💜

Likes

Comments