Tidligere da jeg var en litt mer aktiv blogger enn nå, så brukte jeg å lage innlegg med oppsummering av året som var gått. Jeg er ikke like aktiv lenger, og tiden strekker dessverre ikke til. Men alt i alt så kan jeg si at 2016 har vært et fint år på mange måter. Det har vært både glede og sorg, og jeg har virkelig fått prøve meg på mange områder. Men det er slik man lærer og utvikler seg som menneske....

Jeg vil ønske dere alle sammen et godt nytt år med de ni mest likte bildene mine på Instagram i året som har gått. Ha en flott nyttårsfeiring!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Et lite innlegg for å se om noen fortsatt følger med på bloggen.... God Jul!

  • Jul
  • 104 Lesere

Likes

Comments

I morges reiste jeg og Tarjei en tur til Oslo. Vi var spent på om om vi kom oss hit pga truende pilot og vekterstreik. Men heldigvis ordnet alt seg... Vi har hatt en flott dag med mye gåing- ca 27.500 skritt tilsammen. Så nå blir det godt å hvile bena litt. Her er noen bilder fra dagen:

Likes

Comments

Den 7.juni fylte Elsa 10 år. Disse 10 årene har virkelig gått fort, jeg aner ikke hvor de ble av. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg fikk ei lita jente opp i armene mine.

Vi hadde to fine feiringer av den store dagen i helga, Ei i badeland med klassevenninnene og dagen etter hadde vi familieselskap på Årsund hos mamma og pappa. Da fikk vi samtidig satt ut båten og prøvd den litt på sjøen-veldig moro!

Her er noen bilder av jenta vår:


Likes

Comments

Nok en deilig dag på Årsund. Tarjei har jobbet som en helt for å få gjort mest mulig på båten. Vi gleder oss til å kunne ta den i bruk snart! Været har vært nydelig hele dagen,slike dager er gull verdt....

Likes

Comments

Vi har hatt en utrolig flott dag her på hytta hos mamma og pappa på Årsund. Vi har vært ute hele dagen. Barna har kost seg med zipline, fisking og utelek. Tarjei har hjulpet til litt med det nye kjøkkenet, så nå begynner det meste å bli ferdig. Har også fått vasket litt i båten. Vi gleder oss til mange fine sommerdager!

Likes

Comments

I morgen fyller minstemann i huset 5 år. Jeg husker godt dagen da han ble født. Jeg og barna hadde vært på biblioteket en tur på ettermiddagen, og da begynte jeg å kjenne at noe var på gang. Vi dro inn på sykehuset i 18-tida og et par timer senere var Trygve født. En nydelig gutt på 3970 gram og 53 cm. Vi hadde fått barn nummer 3 og familien var komplett.... 

I dag er Trygve blitt en stor og flink gutt. Han vet veldig godt hva han vil, men er stort sett veldig grei. Han er en smart gutt som allerede har begynt å interessere seg litt for matte. Han har et ønske om å bli bossmann eller forsker når han blir stor....

Her er noen bilder fra årene som har gått, fra nyfødt til i dag:


Likes

Comments

Det er onsdag kveld og jeg sitter godt plantet i en stol foran tv-en på et hotellrom i Molde. Er her på en overnatting.... Svært uvant å ha det så rolig en hel kveld, men litt godt også. Man er så vant til å leve med et helt annet tempo, at man godt merker det når man har en roligere kveld. Men samtidig så er det på de roligere dagene at man lærer seg å sette pris på alt man har, og finner ut hvor heldig man er. Tenk så heldig jeg er som har så fine barn!

Likes

Comments