I morges reiste jeg og Tarjei en tur til Oslo. Vi var spent på om om vi kom oss hit pga truende pilot og vekterstreik. Men heldigvis ordnet alt seg... Vi har hatt en flott dag med mye gåing- ca 27.500 skritt tilsammen. Så nå blir det godt å hvile bena litt. Her er noen bilder fra dagen:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Den 7.juni fylte Elsa 10 år. Disse 10 årene har virkelig gått fort, jeg aner ikke hvor de ble av. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg fikk ei lita jente opp i armene mine.

Vi hadde to fine feiringer av den store dagen i helga, Ei i badeland med klassevenninnene og dagen etter hadde vi familieselskap på Årsund hos mamma og pappa. Da fikk vi samtidig satt ut båten og prøvd den litt på sjøen-veldig moro!

Her er noen bilder av jenta vår:


Likes

Comments

Nok en deilig dag på Årsund. Tarjei har jobbet som en helt for å få gjort mest mulig på båten. Vi gleder oss til å kunne ta den i bruk snart! Været har vært nydelig hele dagen,slike dager er gull verdt....

Likes

Comments

Vi har hatt en utrolig flott dag her på hytta hos mamma og pappa på Årsund. Vi har vært ute hele dagen. Barna har kost seg med zipline, fisking og utelek. Tarjei har hjulpet til litt med det nye kjøkkenet, så nå begynner det meste å bli ferdig. Har også fått vasket litt i båten. Vi gleder oss til mange fine sommerdager!

Likes

Comments

I morgen fyller minstemann i huset 5 år. Jeg husker godt dagen da han ble født. Jeg og barna hadde vært på biblioteket en tur på ettermiddagen, og da begynte jeg å kjenne at noe var på gang. Vi dro inn på sykehuset i 18-tida og et par timer senere var Trygve født. En nydelig gutt på 3970 gram og 53 cm. Vi hadde fått barn nummer 3 og familien var komplett.... 

I dag er Trygve blitt en stor og flink gutt. Han vet veldig godt hva han vil, men er stort sett veldig grei. Han er en smart gutt som allerede har begynt å interessere seg litt for matte. Han har et ønske om å bli bossmann eller forsker når han blir stor....

Her er noen bilder fra årene som har gått, fra nyfødt til i dag:


Likes

Comments

Det er onsdag kveld og jeg sitter godt plantet i en stol foran tv-en på et hotellrom i Molde. Er her på en overnatting.... Svært uvant å ha det så rolig en hel kveld, men litt godt også. Man er så vant til å leve med et helt annet tempo, at man godt merker det når man har en roligere kveld. Men samtidig så er det på de roligere dagene at man lærer seg å sette pris på alt man har, og finner ut hvor heldig man er. Tenk så heldig jeg er som har så fine barn!

Likes

Comments

I dag sov hele familien lenge, nyttårsfeiringen tok virkelig på..... Men da vi våknet fant vi ut at vi måtte finne på noe før jeg skulle dra på jobb. Vi dro en tur i Folkeparken, som ligger ikke så langt fra der vi bor. Vi tok med frisbeer og kakao. Man trenger ikke å dra så langt for å ha det kjekt! Selv om turen ikke foregikk helt uten sutring så ble det en fin tur.

Likes

Comments

Har hatt ei fin julefeiring så langt. Akkurat nå er stua full av gaver, og mor som hater rot har fått laget et visst system... Barna har fått utrolig mye, både leker og klær. Det blir nesten litt for mye, til tross for at vi har åpnet pakker både juleaften og 1.juledag. Ungene har vært ganske høye på sukker når vi har kommet hjem fra selskap de siste to kveldene, og det har vært utfordrende å få de i seng. Spesielt minstemann har ikke vært så villig til å legge seg, i dag fristet det mer å få sette sammen Playmo-borgen han fikk av tante og onkel. Jeg skjønner godt at senga ikke var så fristende i kveld, men heldigvis er det masse tid i morgen til å leke med alle lekene han har fått.

Familiebildet under, som vi tok i går, viser at familielivet ikke alltid er like idyllisk....

  • Jul
  • 380 lesere

Likes

Comments