Igår var vi på lekplatsen och Benjamin fick prova sin el bil och älska det så han ville åka hela tiden. Idag har vi också varit på lekplatsen sen va vi ute och gick va riktigt skönt. Helgerna bara springer iväg tråkigt nog :( Ni får ha en fortsatt bra söndag.


Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna dagen började med utbrott. Det är synd om Emily men det tar så mycket energi helst när hon haft det mycket senaste tiden. Fuck adhd hoppas vi bara kan få rätt medecin snart framförallt för emilys skull men även för oss andra för det är jobbigt med allt skrikande som håller på 2-3 timmar det tar på krafterna här hemma.

Nu kommer snart Benjamin hem från dagis första dagen efter långt jullov har varit så tomt utan han här hemma men han älskar verkligen sitt dagis.

Hampus sover i mammas famn ser så fridfullt ut när dom små sover man kan inte sluta titta.

Hoppas alla har en bättre dag än jag.

Puss & kram

Likes

Comments

Vad jag hoppas på positivt besked i veckan det hade varit så mycket bättre för hela familjen. Jag vill egentligen inte ha förhoppningar man blir bara besviken om det blir negativt besked men denna gången kommer jag bli besviken om det blir negativt besked för jag vill så gärna allt kändes så rätt. Är bara och hålla tummarna och hoppas på det bästa. Men detta år kommer bli ett underbart år i vilket fall som helst en helg på lalandia är bokat och även en resa för mig och man är bokat så barnen ska va med mina föräldrar den veckan. Det blir någon semester med barnen också men så långt i planeringen har vi inte kommit.

Puss & kram

Likes

Comments

31/12-6 Dagen började inte på bästa sätt för Emily började dagen med utbrott och det tar så mycket energi och förstörde mitt lust till firande men fick tillbaka känslan under dagen. Jag och mannen i mitt liv körde till Nova Lund bara han och jag mina föräldrar va snälla och tog barnen. Det blev en klänning och kofta till mig och en högtalare till familjen som stod för musiken hela nyår. Efter det blev det turbo på bilen på vägen hem. Väl hemma blev det snabbt att göra vid sen droppa vännerna in och vi satte igång med allt det blev 3- rätters och julklapp spel och hel mysig kväll och start på 2017.

Puss & kram

Likes

Comments

Hej!!!

Nu ett varmt bad sen blir det full fart och fixa allt för ikväll då det blir sen julfirande med svåger med familj då vi inte fått ihop en annan dag för julfirande i och med det varit kalas och jobb med mera men bättre sent än aldrig så ska bli en mysig kväll med god mat och förhoppningsvis nöjda barn. Nej nu ska jag fortsätta här men har en trevlig dag.

Puss & kram

Likes

Comments

Allt gick så snabbt julen och Benjamins 2års kalas men allt har varit underbart och tänk Benjamin är 2år var tar tiden vägen tryckte inte det va så länge sedan vi låg där och vänta på att han skulle komma till världen. Shit vad tiden har gått snabbt och nu är snart 2016 slut man hinner inte med längre stanna tiden lite så man hinner med och njuta av den.

Puss & kram

Likes

Comments

Hej!!

Idag är en sån dag man inte skulle stigit ur sängen :( båda pojkarna är förkylda plus jag själv. Dom stora barnen är sura så det är jätte bra stämning här hemma. Men annars är allt lugnt blir inte många knop gjorda här hemma idag mer än städa.

Kram kram

Likes

Comments