Nya dynan till glasverandan är klar! Blev superfint 😊. Tyget heter Pink & Rose och är från William Morris.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det blev inte riktigt en sådan trädgårdspåsk som jag hade tänkt mig i och med att det kom en massa snö på långfredagen. Men idag hade snön smällt bort där solen kommit åt. Där under snön så börjar det spira av liv! Många lökväxter är på väg upp och vissa blommar redan. Fint!

Likes

Comments

Trädgårdsmässan är för mig starten på trädgårdssäsongen. Det blev en julros i år också. Slog även till på en liten magnolia, kostade bara 120 kr så klarar den sig inte så är det inte hela världen. Håller tummarna!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det färdigplanterat i wood landet för den här säsongen och har även gjort klart gångarna så att man kan gå igenom från ena sidan till den andra. De växter som har tillkommit är olika sorters funkia tillsammans med alunrot i olika färger under lönnen. Har även grävt fram en sten under rönnarna som gränsar till gräsmattan. Vid en av rönnarna har jag planterat en klematis som jag hoppas trivs där. Känns som att man äntligen börjar få en bild av hur det kommer se ut när det är klart, även om mycket är kvar att plantera.

Likes

Comments

Mitt på tomten finns en rabatt där iris, blåklint och gräs hade tagit över helt. Så i sommar har jag grävt upp rabatten, förutom ett hörn där jag sparat blåklinten. Iris-lökarna har jag delar och satt tillbaka igen. Jag har även planterat två stjärnflocka och tog en massa frö från akleja och strödde ner i jorden. Till våren har jag tänkt planera allium samt jungfru i det gröna (ettårig blomma). Det kan nog bli hur fint som helst 😊

Likes

Comments

Bänk för 50 kr (plus 450 kr för ombyggnad då den från början endast hade ben på ena sidan).

Bord till stora rummet

Likes

Comments

Luktärtorna som jag planterade i början av sommaren trivdes verkligen och blommar just nu för fullt.

Likes

Comments