Header

Hejsan! :)
Blev en sen uppstigning idag, men tycker det är helt okej då jag varit så trött på sistone. ;)

Blev lite vanilj yougurt med tinade frysta bär och lite start flingor, sen också en skiva julknäck med keso på ingen lyx men riktigt gott.

Planerna idag är väl att lägga in en beställning på apotea, handla mat och hålla i utbildning vid 17:00. Dom är duktiga dom nya som vi håller på utbilda, det har gått fort fram och dom är pålästa vilket uppskattas såklart, så snart är även dessa dealers på egen hand. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Första onsdagen på detta år då, men det betyder inte att jag ska göra något mer vettigt för det.

Har inte så mycket planerat idag förutom att jag ska försöka lämna in trisslotterna med vinst på och ha utbildning för dom nya på Cherry med Matilda.

Får se hur många människor det är i kön på förbutiken i Hemköp där jag ska lämna in lotterna, burkar alltid vara sjukt mycket folk där ungefär 15-20 nummer innan... Och sen så är det ingen stor vinst så det är inte hela världen om det väntar någon dag till. ;)

Blir ingen avancerad middag idag heller, fläskytterfile med kokta grönsaker och köpt bea sås. ^^

Återkommer om det ploppar upp något mer på hjärtat.

På återseende :)

Likes

Comments

Hej jag tänkte att jag skulle uppdatera igår men var så sjukt trött efter fredagens natt pass, så passade på att sova mer mitt på dagen så jag skulle orka med passet igår. Men idag är det söndag och jag gillar verkligen söndagar, blir städa och baka mysa och bara ta det lugnt.

Arbetes passet inatt gick riktigt bra mycket folk vid bordet men inte för mycket och riktigt trevliga, så krögaren var nöjd med slutresultatet och jag gick hem med flaggan i topp. Jag har alltid så svårt att somna på när jag kommer hem där vid 4 men som tur var var sambon vaken så vill slog på lite games done quick så man kan gå ner i varv innan man till sist somnar.

Vakna till nu vid 12 och kände mig relativt utvilad, känner liksom " Blir en bra dag idag " går på toa och tittar mig i spegel så ser jag att i sömnen har jag lyckats klöst sönder min leverfläck på halsen, så nu har jag en leverfläck som hänger löst men fast i ena kanten och blöder. Men men det är väl sånt som händer ^^

Dagens planer är baka, ha i hårinpackning, diska rent alla ugns plåtar ordentligt, ta kort på bakningen och kanske en liten promenad också.

Vad brukar ni hitta på på söndagar?

:)

Likes

Comments

Arbetspasset gick helt okej igår men hade lite svårt att somna så var nog uppe till 6 på morgonen och då är det inte så uppskattat när fastighetsskötaren börjar dammsuga klockan 11 i korridoren utanför. Det är en nackdel med att jobba natt, bo i hyres och att standarden är tyst på kvällen leva om på morgonen. Men har förståelse då majoriteten jobbar dag och ledig helger.

Igår vart det muffins och dom var helt okej men inget riktigt WOW, bilder kommer upp senare. Tanken idag är att hinna och orka baka bovetefrallor, det kommer bli spännande då jag bara bakat bröd en gång innan men jag håller tummarna.

Andra planer idag är att lägga upp lite planering för kost och hälsa, städa lite och sen jobba.

Känner mig riktigt taggad för mitt arbetspass ikväll, det är ett ställe där det är högre tempo och trevliga människor vid bordet. Jag hoppas det blir fullt bord hela kvällen så man känner att man håller igång och så går tiden så fort.

Men jag återkommer senare idag med bilder på muffins och kanske brödet, lovar inget men det är ett mål. Får ha i åtanke att jag precis börjat blogga så jag jobbar på med uppdateringar, vad/hur man ska skriva och bilder.

:)

Likes

Comments

Fredag idag och har inte så jätte mycket planerat. Precis ätit frukost det blev yougurt med hallon och granola.

Nu vid 1 ska jag gå och skicka en retur på ett paket jag fått, sen blir det koppla av med en kaffe kopp innan jag tar tag i disken. Tanken är också att jag ska hinna baka bröd och muffins men får se hur jag känner.

Middag blir hamburgare och se ett avsnitt av vem vet mest.

Sen vid halv nio blir det att traska in till stan för att köra ett arbetspass på Harrys inatt.

Lite om hur denna dagen ser ut.

:)

Likes

Comments

Ingen speciell dag, mer än att jag testar att göra filmjölksbröd för första gången, ska bli intressant att se resultatet.

Har också lyssnat ikapp lite avsnitt på Therese och Zätas podd. Börjar mer och mer känna att den har tappat stinget att den inte har någon röd tråd i sina avsnitt och att det mer bara är någon extra inkomstkälla och därför lägger dom inte ner så mycket energi på den. Men det är bara som jag känner nu kanske blir lite skillnad sen när sommaren är över och båda kanske inte är lika stressad och upptagen med annat.

Tanken är sen ikväll att jag och sambon ska ut och springa lite då vi försöker att röra på oss och vara mer hälsosamma, det har väl inte gått så bra dom senaste två veckorna, men det betyder också då att det bara kan bli bättre. Hoppet är ju det sista som lämnar en.

Imorgon blir det en lite mer händelse rik dag, först blir et väl bara chilla hemma göra lite sysslor och lägga lite pussel, men sen vid fem så har jag och en kollega utbildning för två nya tjejer som ska bli blivande black jack dealers. Jag tycker det är så sjukt kul att jag har fått möjligheten att få vara med och utbilda dessa tjejer, först för jag gillar att träffa och lära känna nya människor men också för jag kommer ihåg så väl när jag vart utbildad och jag hoppas inte att någon blir utbildad på samma sätt, då det vart för 18 åriga mig en sådan press och allt kändes omöjligt istället för att jag fick höra och bevisat att det är ett sjukt kul jobb och desto mer man tror på sig själv desto roligare blir det. För mig så känns det som en av dom bra valen jag gjort i mitt liv att börja och jobba med detta igen och dessutom en större stad.

Mer än detta har jag nog inte att berätta för tillfället men tills nästa gång va positiv så hörs vi.

:)

Likes

Comments