Header

Jag tänker mycket på att det jag vill göra på en dag är produktiva saker. Men har i skrivandets stund börjat kommit fram till att allt man gör inte måste leda till något produktivt ibland handlar det bara om att få ha lite kul.

För mig är det svårt att få ord till handling, jag vet ju att det är helt okej att ha kul i några timmar utan att det leder till något, men när jag väl sätter mig ner och tänker tillexempel börja spela sims så går det bara inte. Jag känner inte det roliga för jag vet att sims inte gör att jag blir bättre på något eller att jag lär mig något nytt eller hjälper mig i arbetslivet, och det är där jag får kortslutning i hjärnan. Jag spelar inte och har kul och bara slår bort dom ologiska tankarna, men jag gör heller inget produktiv för att jag inte vet vad jag ska göra, vilket leder till att jag bara sitter rakt upp och ner och slö tittar på youtube alltså inget jag tycker är kul eller produktiv så jag slösar bara bort timmar på att inte göra något. Det hade inte gjort mig så jätte mycket om det kanske var så här ibland, men så här är det varje dag. Jag har kommit in i en ond cirkel som jag nu ska försöka ta mig ur blanda skoj med produktiva saker.

Är det någon annan som ibland hamnar i en sådan fas? Eller är det någon som har någon idé varför mitt tankesätt är som det är?

För mig är människan väldigt speciell och jag blir fascinerad av hur alla människor är så olika i utseende, personlighet, tankesätt, värdering etc.. Därför tänker jag mig att det är alltid bra att börja lära känna sig själv och förstå hur man själv fungerar och kanske på så sätt kommer jag fram till vad jag vill göra i livet och vad som är meningen med livet.

Kram Pernilla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments