Dagens shopping

Många företag har rejäla REA-erbjudanden nu för att rensa ut i förråden.

Hos Ellos har man extra 50% på redan nedsatta priser på vissa utvalda varor. Kolla in dessa här. Använd koden rabattkoden 335406 i kassan.
Vad sägs om ett par snygga pumps för 74,50kr, en jumpsuit eller en tröja i merinoull för 138kr. Gillar också den snygga koftan, som med rabatten landar på 174,50kr 


Glöm inte handla via någon återbäringssida

Cashbacker (värvningslänk - ger 5% tillbaka
Cashbackshopping (värvningslänk) - ger 5% tillbaka
Refunder (värvningslänk) - ger 7,5% tillbaka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens shopping

Trots många minusgrader var jag tvungen att ta mig ut idag för att handla mat. Passade på att svänga in på Hemtex för att se om det hade något intressant. De har nämligen 30% extra rabatt på rean och jag vet sedan tidigare att det kan gå att göra fynd,

Kollade runt lite och hittade 2 gardinlängder, en gardinkappa och en bordslöpare blad REA-varorna som fick följa med hem. Gardinerna kostade ynka 50kr/st på nedsatt pris och löparen 30kr. Med ytterligare 30% betalade jag bara 126kr för kalaset!!!

Som en extra bonus var gardinlängderna i sådan kvalité att de inte behövdes strykas innan upphängning, vilket jag verkligen avskyr.

Likes

Comments

Dagens shopping

Tipsade om erbjudandet från Cashbacker(värvningslänk) tidigare, där man fick 300kr om man spelade för 100kr på Betfair. Det gick finfint (även om jag inte vann något när jag spelade) och jag fick bekräftelse på att pengarna går att få utbetalt snart. Nu har en annan återbäringssida ett liknande erbjudande.

Det är Cashbackshopping (värvningslänk) som samarbetar med Prime Scratch Cards. De ger också 300kr i återbäring om du spelar för minst 100kr. Som ny medlem i Cashbackshopping får du dessutom 25kr och spelsidan ger dig 20 st gratislotter som ny medlem hos dem.
Samma sak gäller här; att lusläsa det finstilta så man inte går miste om sina pengar.

Likes

Comments

Dagens shopping

Tävla på BarnNets facebooksida och vinn en åkpåse från Britax. Du behöver bara gilla bilden och sedan ge förslag på roliga vinteraktiviteter med små barn. Sista tävlingsdag är fredag 22/1

Likes

Comments

Dagens shopping

Beställde ett par byxor med hängslen och en skjort-body till sonen från Lindex på REA för några dagar sedan. Hämtade upp paketet i butik tidigare idag och är väldigt nöjd. Förhoppningsvis passar plaggen om några månader då vi ska på bröllop. Jag betalade 201kr och totalt sparade jag 157kr mot fullt pris. Dessutom sparade jag 49kr i fraktavgift eftersom jag hämtade paketet i butik.

Likes

Comments

Dagens shopping

Förutom bekräftelsemail på de 300kr jag får från Cashbacker-erbjudandet (värvningslänk), som jag skrev om tidigare,  damp det även ner ett gratisprov i brevlådan på Cetaphil ansiktsrengöring som man kunde skicka efter för några veckor sedan. Då vi har -24 grader var den ju givetvis genomfrusen så jag får nog vänta till imorgon med att prova.

Likes

Comments

Dagens shopping

Just nu har återbäringssidan Cashbacker (värvningslänk) ett erbjudande om man blir medlem på spelsidan Betfair. Du ska sätta in och spela för minst 100kr så betalar de ut 300 kr till dig. På Betfair får man dessutom som välkomstbonus 200% extra att spela för på den summa man sätter in. Så om du alltså sätter in minimibeloppet 100kr får du totalt 300kr att spela för PLUS 300kr på ditt Casbacker-konto. 

200kr i ren vinst plus spel för 300kr känns ju helt ok. 

Detta är hur jag har uppfattade det. Var noga med att läsa det finstilta så att du uppfyller alla krav och får dina pengar och att gå in på Betfairs sida via Cashbacker. Jag har tidigare fått ett liknande erbjudande via Cashbacker och då var det 10kr som skulle sättas in och spelas för på Lottoland. För det fick jag också 300kr. Erbjudandet finns fortfarande kvar men med sänkt ersättning till 135kr. Likes

Comments

Dagens shopping

Nu kan fredagsmyset löna sig! Köp 2 påsar snacks från OLW, fota, lägg upp på instagram och tagga bilderna. Då har du chans att vinna ett VIP paket för 4 personer till finalen av melodifestivalen i Stockholm inklusive resa, hotell och VIP-områdespass. För fullständiga villkor läs här.

Likes

Comments