1. Jeg ble ikke døpt med mellomnavnet Torine. En dag for sikkert 10 år siden, så min mor og jeg på gamle familiebilder. Da begynte vi å snakke om mine besteforeldre og oldeforeldre som nesten alle dessverre er gått bort før min tid. Min farfar hadde jeg i 2 måneder før han døde, så jeg husker ikke noen ting av han heller. Min mor fortalte meg at oldemoren min het Torine. Kort sagt, så ble jeg helt oppsatt i det navnet og jeg synes det var helt nydelig. Det har jo også en symbolikk for meg. Det gikk en stund, og jeg var like opptatt av Torine. Derfor søkte jeg staten om å legge til et navn til, og jeg ville ikke kun hete Lina. Etter kanskje kun en uke ble det innvilget, og jeg het Lina Torine.

2. Det dummeste jeg noen gang har gjort er å la en annen person styre hele livet mitt. Jeg gikk ikke med de klærne jeg selv ville, kunne ikke ha på meg neglelakk eller sminke. Jeg fikk til og med ikke lov til å sitte i den sittestillingen jeg ville. Den dag i dag er jeg evig takknemlig for at jeg kom meg unna denne personen, og jeg vil aldri igjen la noen andre enn meg selv styre mine tanker og min kropp.

3. Musikk er for meg en slags terapi. Noen dager er selve teksten viktig for meg, andre dager er det melodien jeg lytter mest til. Jeg gikk musikklinja på videregående, og hadde det ikke vært for musikken hadde jeg ikke klar å fullføre. Nå for tiden synger jeg i Showkoret, og leker litt med musikk på hjemmebasis.

4. Jeg har angst. Angst er noe jeg har hatt mesteparten av livet. Jeg har alltid tenkt konsekvent, og da jeg var barn var jeg alltid mer forsiktig enn de andre barna på min alder. Jeg har alltid hatt angst for ett eller annet. Jeg har generalisert angst, det vil si at hver gang jeg klarer å overvinne det jeg har angst for, kommer angsten på at jeg skal være redd for noe annet.

5. Jeg elsker å være kreativ. Jeg har hatt så innmari mange forskjellige hobbyer som innebærer kreativitet. Jeg har skrevet sanger og stykker, tegnet, malt og nå har jeg funnet ut at jeg vil drive med geriljabroderi. Geriljabroderi er en fin måte å være kreativ og å få ut frustrasjon samtidig!

6. Jeg er et "ja"-menneske. Jeg klarer ikke å si nei til andre personer. Jeg kan bli helt utslitt av det, for jeg sier ja selv om jeg egentlig ikke orker noen ting.

7. Jeg tror jeg har blitt avhengig av å ta tatoveringer. Hver gang jeg akkurat har tatt en ny tatovering, begynner jeg å tenkte på hva jeg skal ta neste gang. Jeg har til og med begynt å tenke på det allerede da jeg sitter under nålen å tar en annen tatovering. Liker at man kan uttrykke seg med blekk på kroppen, og jeg elsker at jeg kan bruke kroppen min som et lerret! Er vel egentlig kun penger som stopper meg fra å ikke ta alt for mange tatoveringer. Nå har jeg fire, men ønsker meg selvfølgelig fler!

8. Jeg er blodgiver! Jeg har ikke så mye penger å gi bort til veldedighet, så derfor hjelper jeg med det jeg har nok av! Jeg har også en sjelden blodtype, så de trenger alt blodet de kan få fra meg. Jeg gir blod hver 3. månede, så lenge jeg ikke har tatt en ny tatovering. Da må man ha "karantene" på 6 måneder. Gi blod, og bli med å redde liv du også!

9. Jeg er en del av Fontenehuset i Hønefoss. De har hjulpet meg kjempemye med ting jeg strever med. Er ikke alltid jeg får sagt ifra om noe gjør meg noe galt, så det er godt å ha Fontenehuset som kan hjelpe meg å sette ned foten!

10. Jeg har kun flydd 6 ganger til sammen i hele mitt liv. Første gang jeg var ombord på et fly var på vei til Spania for å hilse på familien til Robin i 2013, da var jeg 18 år gammel. Alle gangene jeg har flydd har vært sammen med Robin, og det har endten vært på vei til Spania eller på vei hjem fra Spania.

Det var 10 ting de fleste ikke visste om meg!

Torine.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg tror og mener at vi har verdens vakreste hund! Seeee på han da 💕🐶

Felix har blitt så flink til masse ting! Han har roet seg ordentlig ned hos oss. Nå kan han navnet sitt, og skjønner det meste vi sier til han. Han er så god! 

Lille gull ✨

Torine.

Likes

Comments

Trege meg har endelig fått sett igjennom bildene fra konserten med Tokio Hotel, som jeg virkelig fikk mange gode minner fra! Ikke minst fra rett før konserten som inneholdt en tur på TgiFridays og Aker brygge.

🖤 Torine.

Likes

Comments

I går koste jeg meg skikkelig! Tok bussen inn til Oslo sammen med ei venninne, også møtte vi @IngridMestvedthagen i Oslo. Vi spiste middag på Fridays ved Aker brygge, og gikk i noen butikker før konserten. Så gikk vi til Sentrum Scene, der hvor konserten var. Tok litt tid før konserten begynte, og det ble til slutt seint, men det var verdt det!

Torine.

Likes

Comments

Vi koser oss så mye nå som Felix har kommet! Han skulle egentlig kommet til oss på torsdag, men vi fikk han allerede på mandag. Han er en gledesspreder, og jeg koser meg så mye sammen med han. Vi leker, sover, går tur og slapper av. Jeg synes han er så smart og han lærer så fort. Han har allerede lært seg navnet sitt!

🐶 Torine.

Likes

Comments

Hvor mye skal jeg egentlig tåle? Jeg tåler egentlig ganske lite før jeg bryter sammen, men i dag har jeg vært sterk samtidig som jeg har vært svak. Jeg har så innmari vondt over alt, at jeg helst ville være hjemme under dyna og bare ligge der, men jeg bet tennene sammen og dro på TO (!!!) loppemarked + en tur på dyrebutikken og til apoteket. Jeg er stolt over at jeg kom meg ut, og i hvert fall at jeg dro på så mange steder selv om jeg egentlig ikke orket.

Akkurat nå får jeg en negativ reaksjon i kroppen igjen for at jeg gikk ut, og jeg føler meg på en måte "straffet" for at jeg i det hele tatt gikk ut av døra. Altså, hvor mye smerte er det plass til inni meg? Tydeligvis ganske mye. 😔

I går feiret vi bursdagen til Robin sammen med vennene hans. Jeg ordnet sånn at alle kom, og Robin visste ingenting! Det ble så koselig, og han fikk masse fine gaver. Robin ble kjempeglad, og elsket overraskelsen! ❤️

Hva skal dere gjøre i helgen?

Torine. ✨

Likes

Comments

Robin og jeg dro en tur til Drammen i dag for å besøke hans søster og hennes familie. De har vært i England og i Spania, så det er lenge siden vi har sett dem. Dexter (snart 2 år), som er sønnen til søsteren til Robin, hadde en gave til "Tia Lina" (tante Lina). Jeg ble så glad for gaven, for det var noe de hadde kjøpt til meg fra England! De hadde vært på Kings Cross Station og kjøpt Harry Potter greier til meg! (Alle som kjenner meg, vet hvor mye jeg elsker Harry Potter)

Det har vært en god dag. 💕

Torine.

Likes

Comments

Da jeg var litt yngre farget jeg alltid håret i litt "modige" farger, og hadde gjerne striper i håret med litt farge på. Det er lenge siden jeg har gjort noe sånt nå, så i forrige uke farget jeg pastell-lilla ombré! Og jeg elsker det! Det jeg angrer på er at jeg kun tok en "washout", og ikke en permanent farge. Fargen sitter fortsatt i, men jeg vil liksom ikke at den skal gå vekk. Håret mitt holder veldig godt på farge, så den har ikke begynt å fade ut enda. Jeg håper håret mitt holder lenge på denne fargen også, selv om den kun skal holde i 2 uker (egentlig).

💜 Torine.

Likes

Comments

I dag har dagen gått med på å lete etter en ny ildfast form i byen, rydding i klesskapet og ligging på sofaen under dyna. Da jeg våknet opp i dag tidlig, hadde jeg ikke noe vondt i kroppen. Men all denne gåingen og ryddingen har ødelagt meg i dag, så jeg har ligget under dyna på sofaen siden middag.

I dag hadde vi det beste som finnes, nemlig hjemmelaget pizza. Det var så utrolig godt etter all jobben med ryddingen i klesskapet, så jeg koste meg veldig med middagen. 🍕
Men etter middagen ble smertene mine gradvis enda verre.

Jeg synes det er fælt at bare jeg gjør litt husarbeid og rydder litt, så skal fibromyalgien slå meg mye ut etterpå! - Det føles ut som om jeg blir "straffet" bare fordi jeg gjør noe.

Men jeg er veldig heldig, for jeg har Robin. Så han satte på en film sånn at vi kunne kose oss med å se på den. Jeg klarte å følge med på den (noe jeg ofte ikke gjør), og vi lo masse. Så selv om jeg har vondt nå, så føler jeg meg bra. For jeg klarer å le, og jeg klarer å bevege meg rundt i leiligheten vår uten å streve. Noe jeg ikke alltid har klart.

Hva har dere gjort i dag? 🌸
Torine.

Likes

Comments

Vi er SÅ klare!
Om akkurat 14 dager i dag, kommer vår kjære, lille Felix Armani. Vi gleder oss, både Robin og meg. Jeg gleder meg masse til å kose, gå tur og oppdra han! Vi har allerede vært å besøkt han et par ganger, så han har blitt litt kjent med oss. Han er så nydelig, og sååå nysgjerrig! Lille vennen 🐶

Torine.

Likes

Comments