I dag er det skikkelig sommer. Jeg skal prøve å truge med meg Robin og Felix på stranda... Spørs om jeg får dem med meg. Jeg har nå ihvertfall lyst til å finne på noe i finværet! Frem til kl 13 tilbringer jeg den fine dagen inne på Fontenehuset i Hønefoss og øver til en huskonsert vi skal ha. Der jeg er så heldig å få være med å synge! Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, og jeg gleder meg til å vise dem hvor lykkelig jeg er når jeg står på scenen.

Håper alle har en like fin dag som meg - nyt sola!

// Torine.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I dag startet jeg dagen med å dra til legen. Jeg dro dit fordi armene mine sovner hele tiden, i tide og utide. Uansett hvilken stilling jeg har dem i, så sovner de. Jeg er så lei av å få ubehag av prikking før og etter sovning av armen, så derfor oppsøkte jeg fastlegen min. Vi kom frem til at jeg har Karpaltunnelsyndrom. Det vil si at jeg har en nerve i håndleddet som ligger i klem. Det blir rett og slett for trangt i håndleddet, og derfor sovner hele armen. Det blir mest sannsynlig en operasjon som må til ifølge lege, men siden jeg var så ung, så ville vi prøve nevrolog først. Så da får vi se hvordan det går!

Nå er jeg på Fontenehuset. Jeg er med i en "Unge Voksne"-gruppe der, så da får jeg bedre samhold med folk på min alder. Det er godt å ha noen å snakke med.

// Torine.

Likes

Comments

I dag er Felix og jeg helt alene hjemme, og det har ikke skjedd på lang tid. Robin er i Trondheim, og vi ble hjemme. Vi har kun vært alene hjemme sammen 1 gang før, sånn i en hel dag, og jeg synes han er flink til å høre på meg når vi er alene. (Er ikke alltid han vil høre med en gang når Robin er her også.)

Vi har kost oss masse i dag. Vi sov ekstra lenge, vi har sett på film og slappet av på sofaen. Jeg har blitt ferdig med gerilja-broderiet mitt, og har rukket å begynne på et nytt broderi. Imens han har sovet har jeg fått jobbet litt på auditionsangene jeg har til Damien. Felix og jeg tar med andre ord livet heeelt med ro i dag. Vi har vært på to lange turer i dag også... Vi koser oss!

Hva har dere gjort i dag?

// Torine og Felix.

Likes

Comments

Hurra for 17. mai!

Jeg hadde det kjempekoselig på 17. mai!
Først sto vi opp klokken 07 for å rekke å spise en god frokost før vi måtte hive på oss bunaden og dressen for å dra inn til Sentrum av Hønefoss. Der så vi på barnetoget, og det synes jeg alltid er like gøy. Der møtte vi broren til Robin og hans kone. Barna dems gikk i toget begge to, den ene spilte i korps og den andre går i 1.klasse på skolen. Etter det, dro vi hjem for å slappe av litt og se på TV. Min gode venninne @IngridMestvedthagen ble med hjem til oss. Etter vi hadde fått slappet av litt, dro vi inn til byen igjen for å se på russetoget. Min niese er russ i år, og jeg hadde håpet at vi fikk sett henne i toget, men jeg fikk hun ikke med meg. Sånn er det, er ikke alltid man ser så mye når man er så lav som meg, haha. Bråkete var det ihvertfall!

Etter russetoget gikk vi for å kjøpe oss en softis, og spiste den på vei til bilen igjen. Ingrid ble med oss hjem igjen, der vi grillet grillspyd og drakk hvitvin. Vi koste oss, og det var kjempegodt med grillmat og vin. Jeg tente noen lys, Felix fikk en god middag og sovnet. Jeg tok frem kakene jeg hadde bakt, og jeg ble fornøyd med dem! Det smakte jo faktisk kake, haha. 🙊

Jeg gikk rundt med en rar følelse hele 17.mai fordi jeg ikke hadde på meg min egen bunad. Jeg brukte min avdøde bestemor sin. En skikkelig fin Askerbunad. Min egen er Ringeriksbunad, og alle har jo den her. Så det var mange som sa at bunaden jeg hadde på meg var fin, siden den skilte seg sånn ut. Jeg synes ihvertfall at den er helt nydelig. 💖

Håper dere hadde en fin dag!

// Torine.

Likes

Comments

Her er en bitteliten vlog fra 17. mai! Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å vlogge den dagen, så jeg fikk kun filmet russetoget, kakene og litt av det koselige vi gjorde. Håper dere liker den!

// ❤️ Torine.

Likes

Comments

Dagen i går gikk veldig fort! Jeg ryddet og begynte å ordne til 17. Mai, var en tur på sykehuset, møtte Ingrid i byen og tok piercing i nesa! Mye som skjedde da, altså. Godt å ha litt å gjøre, det liker jeg! 🙈 Hadde tid til å slappe av litt også da. Så da ble det geriljabrodering og å kose med Felix.

Jeg beit tennene sammen og bestemte meg for å ta en dobb i nesa. Det er noe jeg har hatt lyst på lenge, så ble glad da jeg endelig fikk gjort det! Jeg gruet meg og trodde det skulle gjøre vondt, men jeg kjente det jo nesten ikke i det hele tatt. Såååå - da ble det en dobb i nesa da!

Håper dere alle får en fin 17. Mai i morgen!

//
🇳🇴 Torine.

Likes

Comments

Jeg må innrømme at jeg har blitt helt forelsket i det lille nurket mitt. Se da, så vakker han er! Jeg er så innmari stolt over å få kalle han for min egen hund. Siden jeg ikke har så mye annet å gjøre akkurat nå om dagen, tok jeg et par bilder av han i går!

Jeg har vært syk siden onsdag. Ble syk av blodgivingen, da det dessverre mest sannsynligvis hadde kommet noe rusk på nåla. For typisk meg, så ringte det noen akkurat da sykepleieren hadde tatt opp pakningen med nåla i, sånn at den ble liggende i noen minutter. Og med min flaks, kom det jo selvfølgelig noe på den nåla! Hva ellers liksom!? 💩

Jeg klarte å komme meg ut i dag ihvertfall da, siden jeg ikke har vært i særlig god form de siste dagene, så har jeg bare vært hjemme. Var en liten tur (10 minutter, max) ute i går i hagen og så på når Felix og Robin lekte med ball. Jeg synes Felix er så god, for han skjønner at jeg er syk. Han kommer å koser med meg og tar ordentlig vare på meg. Lille godingen 💓

​​​​​​​​​​​​Vil du lese mer om Felix? Try​kk HER

// Torine.

Likes

Comments

Først vil jeg begynne med å takke dere for at dere har fått meg så langt opp på topplisten! Det betyr så innmari mye for meg at dere bruker tiden deres på å lese det jeg skriver. 🌷

I dag har jeg vært på sykehuset for å gi blod! Jeg har vært blodgiver siden 2013, men har hatt en pause en stund på grunn av sykdom og for lave verdier av ting og tang i blodet mitt. Endelig fikk jeg heldigvis gitt blod igjen i dag! Jeg føler meg heldig for at jeg er frisk nok til det.

Det dumme er at jeg ble dårlig av det. Jeg ble kjempekvalm og svimmel, så jeg fikk beskjed om å legge meg når jeg kom hjem. Jeg har aldri reagert på den måten før, men det gjorde jeg nå. Men jeg er glad for at jeg fikk gitt blod!

// En fortsatt litt svimmel Torine.

Likes

Comments

1. Jeg har alltid vært redd for å si min mening. Føler jeg alltid får "hate" når jeg sier noen av mine meninger, så jeg synes det er bedre å være stille om det.

2. Jeg er livredd for slanger. Jeg gikk tur med min mor en gang, og hun får jo nesten hjerteinfarkt bare hun ser en slange på tven. Vi møtte på en slange på turen, men hun så den heldigvis ikke fordi jeg tok hun så fort vekk derfra som mulig. Etter den opplevelsen, har jeg vært skikkelig hysterisk redd når det gjelder slanger og orm.

3. Jeg er redd for å snakke med fremmede mennesker. Jeg har sosial angst, det vil si at jeg er redd for store folkemengder og å møte nye mennesker. Jeg øver meg på det, for når jeg går tur med Felix, så vil mange hilse på han. Helt fremmede folk kommer mot oss og skal klappe og snakke med han og oss. Jeg blir skikkelig ukomfortabel av det, men øver meg på å takle det på en bedre måte.

4. Jeg friker helt ut av spytt. Alt fra dyrespytt til menneskespytt. Om jeg ser noen har spyttet på gangveien eller på asfalten eller noe sånt, så går jeg så langt unna det som mulig. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så redd for det, men sånn er det bare.

5. Jeg er skikkelig redd for edderkopper og andre insekter. Egentlig insekter generelt. Alt fra veps og humler til mygg og bananfluer. Jeg kan bryte ut i helt panikk om jeg ser en edderkopp på veggen. Eller ikke minst en bie som flyr mot meg.

6. Jeg er livredd for Schæferhunder. Da jeg var liten og satt i en sportsvogn, var min mor og jeg på bytur. Det var et korps som spilte på torget, og vi stoppet for å se på det. Mannen ved siden av oss hadde en Schæfer, og den ble så lei av den høye musikken, og prøvde å bite lille meg i ansiktet. Etter det ble jeg livredd og fikk angst for absolutt alle hunder jeg så. Jeg har blitt flinkere nå, og har til og med min egen hund, men selve Schæferhund-rasen er jeg fortsatt veldig redd for. Det kan også være grunnen til at jeg hater korpsmusikk?

7. Jeg er dritredd for store dyr. Kuer, okser og elg er vel det aller verste jeg kan komme borti. De er så store og uforutsigbare, og jeg blir kjemperedd fordi at jeg ikke har kontroll på dem. Kontroll er veldig viktig for meg.

8. Jeg er redd for å være alene. Det er jeg som regel ikke lenger nå, siden jeg har hund. Men før, når Robin var borte, var jeg kjemperedd. Jeg er ikke redd for å innrømme det, men jeg var faktisk skikkelig redd for at det skulle komme noen jeg ikke kjente til oss.

9. Jeg er redd for kondensvann. Altså, hvis jeg legger noe som fortsatt var litt varmt i en boks, så kommer det jo kondensvann på lokket. Når jeg åpner det, så kommer det på hendene mine, og da dør jeg nesten. Må vaske hendene mine med en gang etterpå.

10. Jeg er skikkelig redd for å ta på rått kjøtt. Det går helt fint å være i nærheten av det, men med en gang jeg kjenner at jeg er nær det med en finger eller hele handa, så må jeg gå å vaske hendene mine med en eneste gang. Jeg vet ikke hvorfor jeg er redd for det, for jeg er ikke redd for bakterier eller noe. Men jeg synes det bare er skikkelig ekkelt.

​// Torine.

Likes

Comments

Jeg er så fornøyd med det nye designet jeg har laget! Etter mye jobbing og flere dager med å bestemme farger, layout, teksttyper og liknende, har jeg endelig fått bestemt meg og blitt ferdig med dette lange prosjektet. Mye tid, arbeid og energi har gått til dette prosjektet, men jeg elsker å drive med småpirk og forandringer, så jeg bryr meg aldri om hvor lang tid jeg bruker!

Jeg følte for å få inn noen duse farger her, siden jeg føler at det forrige designet var så svart/hvitt. Så jeg gikk jo selvfølgelig for dus ROSA! Min absolutte favorittfarge.

Hva synes du om mitt nye design?

// Torine.

Likes

Comments