1. Det som kan gå galt, går galt

Et godt eksempel på det var at jeg fikk en virusinfeksjon i kroppen i forrige uke, men ikke nok med det: Fikk sterke antibiotika fordi legen min ikke kunne si noe sted infeksjonen satt fordi jeg hadde så vondt over alt i kroppen. De viste seg at jeg ikke tålte den antibiotikatypen jeg fikk, og endte opp med en skikkelig sterk allergireaksjon etter 1 uke på de. Litt for mye typisk meg.

2. Jeg griner av alt

Jeg griner seriøst av det som går an å grine av. Gode eksempler på det er; jeg griner når jeg drikker en god kakao (dette skjer for det meste på Baker Hansen og Baker Narum i Hønefoss), jeg griner når jeg får pizza, jeg griner når jeg ser film (og det gjelder de fleste (alle) filmer), jeg griner når jeg begynner å tenke på noe fint, jeg griner for det meste av glede.

3. Jeg er tilbaketrukken, helt til vi blir ordentlig kjent

Jeg er egentlig veldig sjenert. Det har vel alle som har møtt meg merket. MEN! Når jeg først blir ordentlig kjent med deg og trygg rundt deg, først da får du se den virkelige meg. Jeg kan plutselig finne på å sette musikk på full guffe, og begynne å synge og danse. Eller plutselig kommer jeg med randome setninger helt ut av det blå. Haha.

4. Jeg er avhengig av mobilen min

De fleste av vennene mine sier jeg er helt avhengig av mobilen min. Helt riktig! Det er jeg virkelig. Jeg kan ikke gå en time engang uten å se på den eller spille på den. Om jeg ikke svarer på meldingen din med en gang, da er jeg alvorlig syk!

5. Jeg elsker å gi gaver

Altså, om du har bursdag eller om det snart er jul...KJENNER JEG DEG, SÅ FÅR DU GAVE! Jeg elsker å kjøpe ting til andre mennesker enn meg selv (jeg elsker jo også selvfølgelig å kjøpe ting til meg selv også da, eheh). Det å gi en gave og se overraskelsen i ansiktet på vennene mine, er noe jeg absolutt elsker.

Er det noe du kjenner deg igjen i?
// Torine.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

lg meg gjerne: linatorine

// Torine.

Likes

Comments

Hallo, søte dere.

I dag har jeg vært på hastetime hos min fastlege. Jeg ble plutselig skikkelig syk her om dagen, og i dag gikk det rett vest. Da jeg kom til legen, tok vi tester av det det går an å teste, og vi fant ut at jeg har en skikkelig kraftig virusinfeksjon i kroppen. Legen min klarte ikke helt å sette fingeren på akkurat hvor i kroppen viruset satt, fordi jeg hadde så vondt i hele kroppen og ikke bare på et sted. Jeg fikk derfor en sterk antibiotikakur som skal ta vekk det verste. Jeg håper på å komme sterkere tilbake snart!

Ellers i dag måtte vi på besøk til ei venninne av meg. Det har vært en skikkelig forferdelig uke for hun. Hunden hennes ble plutselig alvorlig syk. Det viste seg å være kreft. Han kommer i følge vetrinær til å dø i helgen. Noe så forferdelig. Derfor måtte vi på et lite besøk for å si hade til han. Det ble et veldig tårevått besøk, kan man si. Tenk dere å gå igjennom noe så fælt.

// En utrolig sliten, syk og lei seg Torine.

Likes

Comments

Ukens opptur:
Denne ukens opptur må vel være turen vår til Sandvika i Bærum. Jeg fikk god mestringfølelse over at jeg turte å dra på den legetimen jeg hadde der (jeg kommer tilbake senere om hva det var). Det var bare en veiledningstime hos et team, men jeg føler jeg endelig kan ta tak i livet mitt, og kanskje komme meg videre. Det ga meg håp om bedring, og det er en fantastisk følelse!

Ukens nedtur:
Det tror jeg må bli været denne uken. Det har vært overskyet og kaldt, og det har også regnet masse. Tommel ned for været.

Ukens sitat:
Stopp. Pust. Tenk.

Ukens cravings:
Det må være Snickers! Åh, herregud, de er farlig gode.

Ukens koseligste:
Jeg fikk en melding av min venninne at hennes datter fulgte min blogg, og hadde kjempelyst til å møte meg. Vi møttes i byen alle sammen. Det var så utrolig gøy å se når jeg gikk ut av bilen at hele jenta smilte fra øre til øre! Skikkelig koselig å se at noen setter så stor pris på det jeg driver med her. Det er derfor jeg gjør det.

// Torine.

Likes

Comments

De tankene som du ikke engang tør å tenke på om dagen. De tankene som kan lage ambisjoner - eller rive ned alt det du har planlagt. De tankene som kun du har. De tankene som får deg til å føle følelser du ikke trodde du kunne føle. Angst. Sinne. Irritasjon. Nøytralitet. Glede. Motivasjon. Håp.

Det er de tankene som får deg til å ligge våken om natten.

// En tankefull Torine.

Likes

Comments

Jeg må bare si det. Jeg beklager. Jeg beklager for å ha vært så fraværende som det jeg har vært. Jeg beklager for å ikke svare på noen meldinger eller e-post. Jeg beklager for at jeg ikke har villet dra ut av leiligheten min. Jeg beklager for at jeg ikke svarer på mobilen når noen ringer. Jeg beklager for alt.

I den siste måneden har jeg ikke hatt det så bra. Jeg har villet isolere meg fra verden utenfor min leilighet. Jeg ville ikke ha noe kontakt med omverdenen. Det er også derfor jeg ikke har postet noe her i det siste. Jeg har heller ikke vært på Fontenehuset på et par uker, - men jeg kom meg dit i dag. Jeg har i dag brutt min uvane av å isolere meg, og tatt tak i mitt problem. Jeg vil ikke lenger være alene. Jeg vil ikke lenger være denne versjonen av meg. Jeg vil være den ekte Lina Torine. Jeg vil kunne klare å kose meg med venner og kjære, gå turer utenfor min komfort-sone, og gjøre helt normale ting.

Jeg startet allerede i går med å gå utenfor min komfort-sone. Jeg hadde en legetime i Sandvika i Bærum, og jeg måtte komme meg dit. For min egen trygghet, spurte jeg Robin om han kunne kjøre meg og være med meg dit jeg skulle. Det hjalp meg veldig mye. Jeg fikk kommet meg dit jeg skulle. Ikke nok med det - jeg ville også ta en tur innom Sandvika Storsenter! Jeg pleier ikke å like meg på sånne steder, i hvert fall ikke når jeg har det sånn som jeg har det nå. Men, til tross for at det var masse mennesker der, klarte jeg meg veldig bra. Jeg klarte å la vær å overanalysere alle ting, og la vær å tenke for mye.

Jeg er motivert og stolt over at jeg klarer å komme meg ut av slike onde sirkler helt av meg selv. Jeg har selvfølgelig aldri vært helt uten angst og depresjon, men jeg kan klare å komme meg så langt ut av det at jeg kan klare å kose meg til tross for at jeg har slike vonde ting inni meg.

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal frem til med dette innlegget, men jeg vil få frem at ingen er alene. Og selv om du har en dårlig periode av livet ditt, betyr ikke det at du har et dårlig liv.

// En helt ærlig Torine.

Likes

Comments

//Robins bilder//

Disse bildene er fra da vi var i Kristiansand Dyrepark. Vi koste oss hele dagen fredagen der, da vi var i Kristiansand i helgen for 2 uker siden. Min søster bor der, så vi besøkte dem, og da ble det en tur til Dyreparken, litt shopping og bare kos! 💕 Jeg fikk endelig tak i en Mikkel Rev bamse, og en hakkebakkeskogen-bok! (Alle som kjenner meg vet hvor hekta jeg er på Mummi-ting og Hakkebakkeskogen, ehehe) Det skal, etter planen, komme en vlog fra hele Kristiansandturen vår etterhvert!

// Torine.

Likes

Comments

I kveld har Robin og jeg bare kost oss hjemme i stua med brettspill, kortspill og jenga. Jeg har vært veldig sliten og lei i dag, og siden jeg elsker spillkvelder var Robin så snill å foreslo en slik kveld med bare oss to. Jeg synes det er veldig gøy å spille, og bryr meg ikke så mye om hvem som vinner, så lenge det er fair played.

Ønsker dere en fin kveld videre! 💕
// Torine.

Likes

Comments

Mat

Jeg må bare anbefale denne retten som er utrolig enkel å lage! Den smaker godt, og holder virkelig opp til forventningene til en god pastarett.

Det eneste du trenger å gjøre er å koke den pastaen du vil ha og steke så mye kjøttdeig du vil (vi steker ca 400g). Når kjøttet er stekt nok, tar du Dolmio Al Forno pastasaus over kjøttet, og lar det summe seg i noen minutt. Til slutt blander du pastaen og kjøttet+Dolmiosausen sammen. Og, voila, du har en god pastarett som tar ca 10-15 minutt å lage! Ta litt salat ved siden av, så blir det perfekt!

// Torine.

Likes

Comments

1. Du er snill
Du kjøper ting til meg helt uten grunn, du ler av vitsene mine uansett om de ikke er morsomme og holder med fotballaget mitt selv om du hater fotball!

2. Du er pen
Du kler deg fint uansett om du ikke trenger det, du sminker deg uansett om du ikke trenger å sminke deg, og når jeg tenker på deg så begynner jeg alltid å smile.

3. Du er morsom
Du forteller få vitser, men de er alltid morsomme! Du er lett å le sammen med, og vi har alltid en intern vits på lager. Vi kan bare se på hverandre og lage en grimase helt ut av det blå og deretter le oss skakke.

4. Du er eventyrlysten
Plutselig får du lyst til å sette deg i bilen bare for å kjøre en tur.

5. Du er virkelig komfortabel med meg
Du kan plutselig sette på musikk på full guffe, og danse rundt i hele leiligheten.

// Robin.

Likes

Comments