Jeg har overvunnet mange angster...

Du har vel sikkert en gang opplevd angst du også. Det er ikke alltid like lett å tenke klart og å takle det. Dette er et innlegg jeg har ville skrive lenge - men jeg har ikke kunnet skrive det før nå.

Det er mange ting og situasjoner man kan være redd for. Jeg har lært at frykt og angst er to forskjellige ting. Frykt er noe som du må ha for å klare å overleve. Angst var også det, men det var før, og nå som vi ikke lenger er huleboere som trenger denne angsten for å overleve er den egentlig ikke til bruk for noe. Det sitter igjen fra gammelt av.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er mange. Jeg har overvunnet noen av mine største angster, og jeg er stolt av det. Det er år og dager siden sist jeg var stolt av meg selv, det kan jeg med hånden på hjertet si. Selv om ting føles helt håpløst noen ganger, trenger det ikke å være det. Jeg vil også få frem at ingen angster er for dumme. Det er alltid en grunn til at du har den angsten du har, om det så er sosial angst eller angst for en ting.

Vel, jeg er så innmari stolt over å kunne si dere en ting. Jeg var, av en eller annen grunn, livredd for vannet som er inni pølsepakkene. Etter mye om og men kan jeg si at det er jeg ikke lenger. Jeg måtte igjennom mye har jobbing, tårer, panikk og nervøsitet for å klare det, men jeg er skikkelig glad og lettet over at jeg klarte det! For bare noen uker siden hadde jeg aldri turt å tenke tanken på at jeg skulle klare å jobbe mot denne angsten. Helt sykt! Dere aner ikke hvor jævlig stolt jeg er av meg selv. Jeg vinner hver dag!

 


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nesten hver fredag er jeg på psykomotorisk fysioterapi på Røyselandet. I og med at jeg først er på landet, tenkte jeg å gå meg en tur i det fine været! Jeg fikk hilst på to hester og mange kuer på turen min. Jeg må ærlig innrømme at jeg er egentlig ganske redd for kuer. Men akkurat disse kuene synes jeg er så innmari søte, så da måtte jeg bare prøve å klappe en. (Jeg kom kanskje 5 cm unna, men så turte jeg ikke allikevel)... Haha!

 


Likes

Comments

Kose meg med julefilmer

Åh, jeg elsker når det er jul å bare sitte foran tven å se på masse julefilmer! The Grinch that stole Christmas og Elf er to av mine favoritter. Vi har allerede sett på Elf (det kan godt hende at den kommer på tven igjen før jul, altså), men The Grinch har vi ikke sett enda. Den må sees hvert år, eller så blir det ikke jul. Jeg synes det er koselig at Felix endelig har blitt interessert i tven, for da følger han med også!

Bake småkaker

Det aller mest koselige for min del er å bake småkaker! Vi har endelig fått flyttet ordentlig inn (for noen uker siden), så da blir det baking til jul. Jeg har tenkt til å bake pepperkaker, berlinerkranser og sjokoladeboller med puffet ris. Kan fort hende det blir noe mer også. Forrige helg bakte jeg brownie-kake, og den falt i smak hos gjester og Robin.

Beundre juletreet mitt

Jeg kan ikke noe for det, jeg bare elsker juletrær! Jeg kan sitte å beundre juletreet mitt i flere timer, haha... Jeg pyntet det tidligere i desember, så da kan det stå igjennom hele desember og litt ut i januar.

Ha gode julemiddager sammen med familie

Dette er noe jeg virkelig setter stor pris på. Det er så koselig å spise god mat. Ribbe, medisterpølser, medisterkaker og poteter. Det er noe av det beste jeg kan spise!

 


Likes

Comments

Jeg bruker mange sitater som inspirasjon når ting er ganske vanskelig. Derfor tenkte jeg å dele de sitatene jeg synes er absolutt finest med dere. De kan du bruke når du trenger inspirasjon, når du sitter litt fast i livet eller i en annen situasjon.

Marilyn Monroe

“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”

Narcotics Anonymous

“Insanity is doing the same thing, over and over again, but expecting different results.”

Marilyn Monroe

“This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

Bob Marley

“Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect - and I don't live to be - but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!”

J.K. Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows

“Dumbledore watched her fly away, and as her silvery glow faded he turned back to Snape, and his eyes were full of tears. "After all this time?" "Always," said Snape.”

Dr. Seuss, Happy Birthday to You!

“Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.”

 


Likes

Comments

Tilbake til piercing og tatoveringsstudioet for å sjekke piercingen min

I dag måtte jeg innom tattoostudioet for å sjekke på piercingen min. Den hadde nemlig fått seg en kul øverst i hullet. Egentlig var jeg livredd for at det hadde satt seg noe dritt i det. Jeg har vært veldig flink til å rense den, og har å trappet ned på rensingen. Så nå renser jeg den bare hvis jeg føler for det. Pierceren stakk hull i kulen og tok ut det som var inni. Det var ikke noe farlig, men den var øm og vond. Derfor tok vi den vekk, slik at piercingen kunne gro seg ordentlig fin uten å bli mer vond! Jeg er fornøyd med at det ikke var noe mer farlig enn det.

(Mange har spurt meg om hva piercingtypen min heter. Den heter Daith. Den sitter i brusken i øret.)

 


Likes

Comments

Det som ikke mange vet, kun de nærmeste og venner, er at jeg var russ to ganger! Det er jo vanlig å være russ en gang, ikke to. Jeg tok videregående over 4 år istedenfor 3, og første gangen jeg var russ var det 3. året. Da var jeg rødruss sammen med vennene mine som gikk i klassen min på musikklinja på RVGS. Det var jo den klassen som var min ordentlige klasse, og jeg følte at jeg tilhørte dem. Derfor valgte jeg å først være russ sammen med vennene mine, og så året deretter være ordentlig russ (altså, være russ det siste året på videregående, slik som vanlige russ er).

Ikke nok med at jeg var russ hele to ganger, men jeg var både rød- og blåruss. I løpet av siste året tok jeg noen ekstra fag som gjorde slik at jeg kunne velge farge. Egentlig på musikklinja er det rødruss man er. Så, da valgte jeg å være rød det første året og blå det andre året!

Flere som enn meg har gjort litt uvanlige ting?

 


Likes

Comments

Vi flytter på lørdag, og jeg gleder meg skikkelig til å komme meg ordentlig inn i huset og få pyntet det til jul! Allerede på søndag er det første søndag i advent, så jeg skal komme igang med pyntingen med en gang vi har fått de viktigste møblene og tingene inn i huset.

Slik skal jeg pynte huset til jul!

Dra inn litt natur inn i pynten, og du får en rustikk juledekorasjon!

 


Likes

Comments

Denne innspillingen er nå over 1 år gammel... Bare tenk deg hvor mye jobbing som har inngått i dette, og jeg kunne aldri ha forventet noe så fint som kom da jeg la det ut! Jeg har fått mange sangjobber, helt uforventet respons. Egentlig er det veldig skummelt å tenke over at den er så "gammel" allerede. Tiden har gått så innmari fort!


I løpet av dette året har jeg opplevd mye. Både på godt og vondt. Tenk deg at en nybegynner-innspilling som dette har åpnet så mange forskjellige dører. Jeg husker den dagen jeg la det ut på Soundcloud. Jeg var livredd. Jeg hadde lagt ut noe "tull" der før, men denne var den første ordentlige sangen. Jeg hadde jobbet med den i flere måneder for å få den slik jeg ville. Når jeg hører tilbake på den nå, finner jeg mange feil, men dette er fortsatt min favoritt innspilling gjort helt alene!

 


Likes

Comments

09. En bok du elsker, og hvorfor

Jeg er Malala.

Åh, denne boken er bare helt fantastisk! Det er en biografi, men den handler også mye om hvordan det er å bo i Pakistan under et regime av Taliban. Hovedinnholdet er om hvorfor Malala ble skutt av Taliban kun fordi hun er en jente under utdanning. Det jeg liker godt ved boken er at det er sterke sitater av kjente mennesker i boken, fra for eksempel Ghandi. Den setter sine spor, og i tillegg så lærer du mye av den!

 


Likes

Comments

I går var pappa og jeg en tur i Sandvika i Bærum. Vi dro dit først og fremst fordi jeg hadde en legetime der, men vi koste oss også litt på Mc.Donalds og på kjøpesenteret. Greia er at jeg har endelig fått begynt på et slikt OCD-team som holder til der. Der skal vi ta tak i tvangen min (ikke at jeg er helt sånn nazi på tvang, men det holder nok), og vi skal jobbe med ting jeg ikke liker å gjøre. Jeg klarer for eksempel ikke å ta på rått kjøtt, kondensvann (og liknende) og "pølsevann" - vannet som er inni pølsepakka til grillpølser uten å få full panikk og måtte vaske meg nøye på hendene. Dette kan høres helt pysete og rart ut, men for meg er dette ekte saker.

Planen fremover nå er å være der på tirsdager og torsdager fremover i ca 7 uker. Jeg skal jobbe intensivt med dette, så det kommer til å bli hardt, men verdt det.

Jeg deler ikke dette innlegget for å få oppmerksomhet, men jeg velger å være åpen om det og deler det fordi det faktisk er veldig vanlig med OCD og tvang, og derfor vil jeg ikke at noen andre skal føle seg alene om dette.

Peace out!

 


Likes

Comments