Robin og jeg dro en tur til Drammen i dag for å besøke hans søster og hennes familie. De har vært i England og i Spania, så det er lenge siden vi har sett dem. Dexter (snart 2 år), som er sønnen til søsteren til Robin, hadde en gave til "Tia Lina" (tante Lina). Jeg ble så glad for gaven, for det var noe de hadde kjøpt til meg fra England! De hadde vært på Kings Cross Station og kjøpt Harry Potter greier til meg! (Alle som kjenner meg, vet hvor mye jeg elsker Harry Potter)

Det har vært en god dag. 💕

Torine.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Da jeg var litt yngre farget jeg alltid håret i litt "modige" farger, og hadde gjerne striper i håret med litt farge på. Det er lenge siden jeg har gjort noe sånt nå, så i forrige uke farget jeg pastell-lilla ombré! Og jeg elsker det! Det jeg angrer på er at jeg kun tok en "washout", og ikke en permanent farge. Fargen sitter fortsatt i, men jeg vil liksom ikke at den skal gå vekk. Håret mitt holder veldig godt på farge, så den har ikke begynt å fade ut enda. Jeg håper håret mitt holder lenge på denne fargen også, selv om den kun skal holde i 2 uker (egentlig).

💜 Torine.

Likes

Comments

I dag har dagen gått med på å lete etter en ny ildfast form i byen, rydding i klesskapet og ligging på sofaen under dyna. Da jeg våknet opp i dag tidlig, hadde jeg ikke noe vondt i kroppen. Men all denne gåingen og ryddingen har ødelagt meg i dag, så jeg har ligget under dyna på sofaen siden middag.

I dag hadde vi det beste som finnes, nemlig hjemmelaget pizza. Det var så utrolig godt etter all jobben med ryddingen i klesskapet, så jeg koste meg veldig med middagen. 🍕
Men etter middagen ble smertene mine gradvis enda verre.

Jeg synes det er fælt at bare jeg gjør litt husarbeid og rydder litt, så skal fibromyalgien slå meg mye ut etterpå! - Det føles ut som om jeg blir "straffet" bare fordi jeg gjør noe.

Men jeg er veldig heldig, for jeg har Robin. Så han satte på en film sånn at vi kunne kose oss med å se på den. Jeg klarte å følge med på den (noe jeg ofte ikke gjør), og vi lo masse. Så selv om jeg har vondt nå, så føler jeg meg bra. For jeg klarer å le, og jeg klarer å bevege meg rundt i leiligheten vår uten å streve. Noe jeg ikke alltid har klart.

Hva har dere gjort i dag? 🌸
Torine.

Likes

Comments

Vi er SÅ klare!
Om akkurat 14 dager i dag, kommer vår kjære, lille Felix Armani. Vi gleder oss, både Robin og meg. Jeg gleder meg masse til å kose, gå tur og oppdra han! Vi har allerede vært å besøkt han et par ganger, så han har blitt litt kjent med oss. Han er så nydelig, og sååå nysgjerrig! Lille vennen 🐶

Torine.

Likes

Comments

Det er vår, og vårjakken er fremme! Jeg har også kjøpt meg en ny gul genser med tanke på våren og snart påske. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med meg, for jeg hater egentlig fargen gul. Men denne genseren har jeg bare lagt min elsk på!

🌸 & ☀️ Torine.

Likes

Comments

Min samboer, Robin, er så utrolig flink til å ta bilder! Jeg er så stolt, så jeg bare måtte vise dere noen. ✨(Jeg har selvfølgelig fått tillatelse.)

Torine.

Likes

Comments

Alle bildene er fra min Snapchat. Følg meg gjerne! Mitt snapnavn er Linatorine

👻 Torine.

Likes

Comments

​Bildet er fra min Snapchat: linatorine

I dag tok jeg frem påskepynten. Jeg handlet noe i går, men mesteparten hadde vi fra før av. Jeg elsker å pynte til forskjellige anledninger, sesonger og høytider, så jeg klarte ikke å vente lenger... Typisk meg.

Når pynter dere til påske?

🌸 Torine.

Likes

Comments

Det er lenge siden sist jeg har følt på denne følelsen... I hvert fall over et år siden. Jeg føler meg lykkelig i dag.

Jeg er lykkelig over at kroppen min ikke verker så mye som den har gjort. Jeg er lykkelig for at jeg klarte å gå hjemmefra og til byen i dag. Jeg er lykkelig over at jeg klarer å drive med det jeg elsker mest - nemlig musikken. Jeg er lykkelig over at jeg har min egen stil. Jeg er lykkelig for at jeg har den beste samboeren man kan få, han som alltid er der for meg. Jeg er lykkelig over at min familie og mine venner bryr seg om meg. Jeg er lykkelig over at jeg klarer å slappe av, noe jeg ikke har klart på lenge.

Jeg er lykkelig. Akkurat nå.

Torine.

Likes

Comments

(disse bildene er fra weheartit)

Jeg elsker påske! Pastellfarger er alltid velkommen ikke bare i min leilighet, men også i min garderobe, og ikke minst i min neglelakk-kolleksjon. Jeg liker å bli kreativ i måten jeg pynter på, og elsker å lage dekorasjoner. I ettermiddag tenkte jeg meg på påskepyntshopping, og mitt "påske-tema" i år er pastellfarger! Tenkte meg også ut for å finne noen kvister med "gåsunger" på etterpå.

Pynter du til påske? Isåfall, hvordan?

🐰 & 💛 Torine.

Likes

Comments