I dag gikk Felix og jeg en laaaaang tur ved elva. Jeg kjenner det var godt å komme seg litt ut på tur. Vi har en runde vi pleier å gå, men i dag fant jeg plutselig ut at vi skulle gå en helt annen vei. Vi endte opp ved elva, Så Felix fikk badet litt. Det var en god følelse!

// En nå sliten og trøtt Torine.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I går kveld hadde Showkoret sommerfest! Det var utrolig koselig, og jeg hadde det kjempegøy. Vi spiste spekemat og det var fantastisk god mat. Vi gjorde også alt fra å prate og sitte ved bålpanna til å bade i badestamp og å skyte i skytesimulator. Alt i alt en utrolig fin kveld!

// En fornøyd og sliten Torine. 💖

Likes

Comments

Jeg laget en liten video med noe av det jeg elsker! Er selvfølgelig mye som mangler, men det kan komme i en ny video.

Håper dere liker videoen!

// Torine.

Likes

Comments

For litt over en uke siden ble jeg lagt inn på sykehuset med blindtarmbetennelse! Jeg ble operert og er nå frisk igjen. Gruer meg masse til å ta stingene på mandag. Men ellers er alt greit nå. Jeg har vondt i operasjonssårene, men ikke noe i magen nå. Våknet fra narkosen og da ble jeg lettet fordi jeg ikke hadde mer sånne forferdelige smerter... Det var godt å få den ut!

Ville bare si ifra hvorfor jeg ikke har vært så aktiv her i det siste. Håper dere forstår 🌸

// Torine.

Likes

Comments

I kveld er Felix og jeg alene igjen, fordi Robin er på fotballkamp! Nå har Felix sovnet for kvelden, så da begynte jeg å se en film. Om jeg skal se film når jeg er alene hjemme, ser jeg enten på Harry Potter, eller en film av Tim Burton. Jeg elsker de filmene. I kveld ble det Corpse Bride. Filmene har så innmari mye mening, og jeg digger den litt dystre stilen til Burton. Det gjør rett og slett hele filmen til noe fantastisk!

Min absolutte favoritt av Tim Burton er The Nightmare Before Christmas.

Kvelden nytes, og jeg slapper skikkelig av.

// Torine. ✨

Likes

Comments

I dag valgte jeg å vlogge selv om det ikke skjedde så mye... Tenkte jeg skulle vise dere hvordan en helt vanlig hjemmedag er for oss. Robin var ikke hjemme, men jeg og Felix koste oss masse! 🐶

// Torine.

Likes

Comments

I dag er det skikkelig sommer. Jeg skal prøve å truge med meg Robin og Felix på stranda... Spørs om jeg får dem med meg. Jeg har nå ihvertfall lyst til å finne på noe i finværet! Frem til kl 13 tilbringer jeg den fine dagen inne på Fontenehuset i Hønefoss og øver til en huskonsert vi skal ha. Der jeg er så heldig å få være med å synge! Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, og jeg gleder meg til å vise dem hvor lykkelig jeg er når jeg står på scenen.

Håper alle har en like fin dag som meg - nyt sola!

// Torine.

Likes

Comments

I dag startet jeg dagen med å dra til legen. Jeg dro dit fordi armene mine sovner hele tiden, i tide og utide. Uansett hvilken stilling jeg har dem i, så sovner de. Jeg er så lei av å få ubehag av prikking før og etter sovning av armen, så derfor oppsøkte jeg fastlegen min. Vi kom frem til at jeg har Karpaltunnelsyndrom. Det vil si at jeg har en nerve i håndleddet som ligger i klem. Det blir rett og slett for trangt i håndleddet, og derfor sovner hele armen. Det blir mest sannsynlig en operasjon som må til ifølge lege, men siden jeg var så ung, så ville vi prøve nevrolog først. Så da får vi se hvordan det går!

Nå er jeg på Fontenehuset. Jeg er med i en "Unge Voksne"-gruppe der, så da får jeg bedre samhold med folk på min alder. Det er godt å ha noen å snakke med.

// Torine.

Likes

Comments

I dag er Felix og jeg helt alene hjemme, og det har ikke skjedd på lang tid. Robin er i Trondheim, og vi ble hjemme. Vi har kun vært alene hjemme sammen 1 gang før, sånn i en hel dag, og jeg synes han er flink til å høre på meg når vi er alene. (Er ikke alltid han vil høre med en gang når Robin er her også.)

Vi har kost oss masse i dag. Vi sov ekstra lenge, vi har sett på film og slappet av på sofaen. Jeg har blitt ferdig med gerilja-broderiet mitt, og har rukket å begynne på et nytt broderi. Imens han har sovet har jeg fått jobbet litt på auditionsangene jeg har til Damien. Felix og jeg tar med andre ord livet heeelt med ro i dag. Vi har vært på to lange turer i dag også... Vi koser oss!

Hva har dere gjort i dag?

// Torine og Felix.

Likes

Comments