1. Jeg betyr noe.
2. Jeg kommer meg igjennom dette.
3. Jeg er vakker.
4. Jeg fortjener å bli elsket.
5. Jeg kan finne fred og lykke.
6. Jeg har evnen og viljen til å overleve.

 


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

8. Råd du har fått fra noen som du følger daglig.
"Vær deg selv. Alle andre finnes".

Jeg har perioder der jeg er veldig lei meg og føler jeg ikke er verdt noen ting. Jeg føler i disse periodene også at jeg er veldig annerledes og utenfor. Min mor sa til meg en gang mange år tilbake "Vær deg selv. Alle andre finnes". Dette rådet har jeg fulgt opp i årene etter, og nå er det mitt livsmotto. Selv om jeg føler meg annerledes og utenfor, betyr ikke det at jeg trenger å forandre meg. Jeg tror ikke mamma husker at hun sa det til meg engang, men for meg var det store ord. De hjelper meg daglig.

Jeg er meg selv. Alle sliter med noe.

 


Likes

Comments

Jeg er fryktelig lei av å bli behandlet som dritt. Folk og noen fra «familien» min behandler meg annerledes på grunn av at jeg er syk. De fleste behandler meg mer forsiktig, og det er jo greit nok, men noen andre behandler meg som om jeg ikke er verdt noen ting. Det er spesielt ei som snakker til meg som om jeg ikke vet noen ting og er helt tilbakestående. Hun er også blitt veldig frekk mot meg. Jeg synes egentlig litt synd på hun fordi at hun må trykke ned de som allerede er nede for å kunne ha det bra nok med seg selv.

Hvem hjelper hun når hun oppfører seg på en slik måte? Absolutt ingen. Hun får meg til å føle meg enda verre, og hun selv blir vel (forhåpentligvis) også lei seg av det hun gjør og sier. Her, for cirka en uke siden, blokkerte jeg dette mennesket på facebook. Jeg gadd rett og slett ikke høre på alt drittet hun hadde å si til meg og mine nærmeste lenger... Hva lærte jeg av dette? Jo, jeg trenger ikke å svare på så utrolige dumme kommentarer om alt og ingenting, og om jeg skal det, så svarer jeg på en ordentlig måte. Er de fortsatt frekke i tonen da, er det bare å slutte å svare dem. De egoistiske menneskene der trenger ikke lenger å få min oppmerksomhet.

Jeg lærte også noe mer... Jeg trenger ikke å sitte å høre på eller å lese stygge ting som blir sagt/skrevet til meg. Det er bare å kutte ut de folkene fra livet mitt. Så, om du noen gang sier noe stygt om meg eller min familie og ikke hører noe mer fra meg, er det kun på grunn av at jeg ikke vil ha noe mer av det negative drittet.

Fler som har slike opplevelser?

 


Likes

Comments

Hilken sang er din favoritt?

Akkurat nå er favorittsangen Unsteady - X Ambassadors. Den er så innmari fin, og den betyr veldig mye for meg.

Har du noen gang tulleringt til noen?

Nei, det har jeg aldri gjort. Jeg selv vet at jeg hater å bli tulleringt til, så hvorfor skal jeg gjøre det mot andre? Synes selv det er utrolig teit og helt unødvendig å oppføre seg slik mot andre mennesker. Det var en periode jeg ble mye tulleringt til, og jeg synes det rett og slett er skikkelig barnslig. Skjerp dere, folkens!

Største løgnen du noen gang har hørt?

Den største løgnen jeg noen gang har hørt må være "jeg skal bli snillere". Han som sa det til meg slo meg ofte og skadet meg på andre måter. Han forandret seg aldri, og jeg er glad jeg er kvitt ham. (Det er vel forresten også den eneste løgnen jeg husker, for jeg gidder ikke å samle på negative minner...eller... jeg prøver i hvert fall.)

Har du hatt et avstandsforhold?

Ja, det har jeg faktisk. Da R og jeg ble sammen bodde han i Bergen! Han er fra samme by som meg, men gikk på skole i Bergen. Vi hadde kjent hverandre i 5 år fra før av, men jeg hadde det vanskelig og R hjalp meg ut. Vi var gode venner som etter hvert ble til et par. Da vi hadde vært sammen i litt under 1 år flyttet han hitover igjen, og etter det har vi vært uadskillelige.

Hva interesserer du deg for?

Oi, så spennende spørsmål! Det har jeg egentlig ikke tenkt noe særlig over på et par år. Men jeg interesserer meg mye for musikk og sang, kunst og det å kunne uttrykke følelser igjennom kreativitet. Jeg er også veldig interessert i verdensrommet, som i månen og stjerner og slikt. Jeg høres sikkert helt sær ut nå, men det er det jeg interesserer meg for!

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, hvor ville du dratt?

Det kan jeg svare veldig lett på! Tokyo i Japan! Det har alltid vært en stor drøm for meg å dra dit. Jeg elsker den japanske kulturen, og aller mest elsker jeg alle de japanske animefigurene. Jeg høres sikkert helt nørd ut nå også, men jeg elsker de japanske barnefigurene Rilakkuma, Gudetama, Hello Kitty og Pusheen. Hadde lett brukt 1000 kroner i en Rilakkuma-butikk, for eksempel (de som kjenner meg godt, kan skrive under på det).

 


Likes

Comments

6. En ting du savner

En ting jeg virkelig savner er flere hjemmestrikkede plagg til høsten og utover vinteren! Jeg har en marius-genser og en nancy-kofte jeg har fått av min tante fra før av, og de elsker jeg. Derfor kunne jeg godt ha tenkt meg noen flere slike plagg. Jeg elsker å "pakke meg inn" i slike ting, og derfor driver jeg også på å hekler meg nytt skjerf for tiden. Jeg må jo nevne at jeg også har mange hjemmestrikkede ullsokker, og jeg fryser så innmari fort på føttene, så de er jeg glad for at jeg har!

 


Likes

Comments

Da jeg var ute å gikk tur med Felix, fikk jeg et innfall om å begynne å ta litt høstbilder. Jeg begynte der og da, og R og jeg har tenkt til å dra ut i skogen senere i dag for å ta fler.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; jeg elsker alle fargene på høsten!

 


Likes

Comments

Hva irriterer deg mest av alt?

Når folk blander seg oppi absolutt alt jeg gjør. Har et eksempel på det faktisk, og det er ei som ALLTID skal blande seg oppi det jeg skriver på Facebook. Uansett hva det er, så skriver hun negative ting om meg, og angriper både meg og mine nærmeste. Og det aller verste av alt er vel at hun tror hun vet alt, selv om hun ikke vet noe som helst.

Hvor høy er du?

Jeg er 164 cm høy.

Hvordan går det med deg nå?

Det går fremover. Jeg må bare klare å ikke se tilbake til fortiden (altså på negativ fortid), så skal jeg klare å komme meg videre etterhvert. Det er selvfølgelig veldig vanskelig, men jeg vet jeg kommer meg igjennom det, fordi jeg har vært igjennom så mye fra før av. Jeg er også mye lei meg om dagen, men sånn er det bare. Jeg kommer meg igjennom det også. Jeg vet at jeg har de aller nærmeste i familien min, og at de er glad i meg. De hjelper meg også igjennom de verste dagene mine med koselig besøk, turer og gladmeldinger på mobilen.

Hadde du klart å bli vegetarianer?

Ja, det tror jeg absolutt jeg kunne klart. Jeg er egentlig ikke så glad i kjøttprodukter, så det hadde nok gått fint. Men en annen ting jeg aldri hadde klart, er å bli veganer! Jeg er avhengig av egg, melk og slikt, så det hadde jeg aldri i livet lykkes med å bli.

Du har så mye livserfaring allerede...Hvor gammel er du egentlig?

Oi, så spennende spørsmål! Jeg er 21, blir 22 år i november. Jeg vil ikke si at jeg har mye livserfaring enda, men jeg har kanskje litt mer enn andre på min alder?

Har du søsken?

Ja, det har jeg. Jeg har to søstre! Alle tror vi er halvsøsken, men det er vi ikke. Vi er helsøsken, til tross for at vi har mange år imellom oss. Hun eldste blir 43 i oktober, mellomste ble akkurat 33, og jeg blir 22. Egentlig irriterer det meg litt at det er 10 år mellom de andre søstrene mine og 11 og 21 år mellom meg og søstrene mine. I hodet mitt er ikke det logisk nok, haha.

Har du noe du lurer på til "Ukens spørsmål"? Send spørsmålene dine enten her på bloggen eller på Facebooksiden min.

 


Likes

Comments

//Disse bildene er fra nettsiden Weheartit, de er ikke mine//

Jeg elsker oktober og halloween! Robin og jeg pleier å gjøre noe stort ut av det, og vi pynter hele leiligheten og skjærer ut flere gresskar for å pynte med ute i mørket. Jeg synes egentlig hele høsten er så koselig og jeg elsker å sitte inne under pleddet med en god film, kakao og masse stearinlys over hele stua. Jeg må si det, jeg elsker også når trærne og buskene får røde og gule blader. Det blir så mye fine farger på denne tiden!

Jeg skjønner at noen folk haaaater Halloween, jeg har ingen problem med å forstå det. Jeg liker ikke selv de "stygge" maskene og de fæle vesenene vi kler oss ut som. Jeg har gjort min egen liten vri på Halloween! - Jeg kler meg nemlig alltid opp som noe søtt, istedenfor noe skummelt. For eksempel i år skal jeg være Bambi!

 


Likes

Comments

På fredag dro Robin ut for å fikse noen småting. Han skulle kjøpe noen flytteesker, handle litt mat og andre ting. Jeg var i dårlig form, så jeg holdt meg hjemme sammen med Felix. Robin ringte meg plutselig i full panikk og sa at han hadde blitt stoppet av politiet fordi de lette etter en mann med samme bil som oss. Jeg sjekket ringblad.no med en eneste gang, men fant ingen ting der. Jeg tenkte ikke noe mer over det, og satte meg til for å se på en film. Så kommer Robin hjem igjen, og gikk inn til kjøkkenet med alt han hadde kjøpt. Det jeg ikke så, var at han hadde en pose fra Elkjøp der, og den gjemte han litt unna. Etter det hadde gått litt tid, reiste han seg opp og sa at det med politiet bare var tull. Jeg ble egentlig litt irritert over det, og spurte han om hvorfor han hadde løyet slik til meg. Var det bare for å få meg nervøs? Neida, det var ikke det. Robin gikk inn på soverommet å hentet en pakke til meg. Han sa at han ikke ville vente til bursdagen min, og at jeg skulle åpne den nå. Jeg har ikke bursdag før 1. november, så jeg ble litt overrasket der, kan man si. Det var en middels stor, firkantet pakke. Jeg tenkte ikke over at det kunne være noe så dyrt som en iPad!? Men det var det jo. Jeg ble så glad at jeg begynte å skjelve!

Robin hadde spart penger veldig diskrét i flere måneder for å ikke vekke oppmerksomheten min. Han mente jeg trengte en ny iPad, fordi den gamle jeg hadde var over 6 år allerede og hadde blitt veldig treig. Den nye iPaden var i akkurat den fargen jeg ønsket meg - nemlig gull!

Tenk at han har klart å lure meg så lenge!

 


Likes

Comments