Hei alle sammen!
For et herlig vær det har vært i dag. Strålende sol fra nesten skyfri himmel. Jeg måtte benytte sjansen å ta en sykkeltur når været var kjempefint.  Nå blir det avslapping foran tven resten av kvelden. 

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin lørdagskveld!:)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 20 lesere

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Det er helt uvirkelig. Tirsdag 14.September 2010 er den verste dagen i mitt liv. Da var jeg på sykehuset i Trondheim og tok farvel med deg :( Den siste dagen jeg kunne se deg, være sammen med deg og gi deg en klem. Jeg vil alltid huske den personen du var, nemlig verdens beste storesøster. Det er umulig å beskrive hvor mye jeg er glad i deg og hvor mye du er savnet av meg! Ja, du var syk, men at du forlot oss så tidlig er helt uvirkelig! Jeg savner deg så ubeskrivelig mye, Marianne, og det vil jeg alltid gjøre!

Jeg er lei meg for at jeg ikke fikk sagt hvor glad jeg er i deg og hvor mye du egentlig betyr for meg! Nå nærmer det seg sakte men sikkert 6 år siden du forlot oss, og savnet er her fortsatt. Du kan godt forsvinne, men du forsvinner aldri fra hjertet mitt!

Jeg har så utrolig mange fine minner sammen med deg! De kommer jeg til å huske for alltid. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg alltid kommer til å savne deg. Jeg er glad i deg, Marianne, det har jeg alltid gjort og det kommer jeg ALLTID til å gjøre <3 Du skal alltid være i hjertet mitt <3

Jeg er glad i deg, storesøster. Og jeg håper at hvor enn du er nå så passer du på meg.

Du har vært elsket og savnet i 6 lange år snart. Det er utrolig rart å tenke på. Du skal alltid være med meg i tankene mine og i hjertet mitt.

Jeg er så utrolig glad i deg.
Snakkes i himmelen, vår alles kjære Marianne <3

Hvil i fred, verdens beste storesøster! Hilsen Lillesøstra di, Torill

  • 52 lesere

Likes

Comments

Et bilde sier mer enn tusen ord!:) <3

  • 61 lesere

Likes

Comments

Ny måned betyr nye utfordringer, opplevelser og kos! Nå har vi faktisk kommet til den måneden hvor jeg har bursdag.

I dag har jeg vært på trening og jobb. Etter jeg kom hjem tok jeg det bare med ro. Jeg har faktisk fått en forkjølelse på besøk. Skikkelig tett i nesen og tørrhoste. Det blir forhåpentligvis bedre etterhvert.

Dere får ha ei god natt!😊 Vi blogges!😊

  • 87 lesere

Likes

Comments

God helg!😊

  • 112 lesere

Likes

Comments

For å se hvordan man lager islykter, gå inn på www.moseplassen.no😊

  • 122 lesere

Likes

Comments

Lillesøster savner deg!❤
Høyt elsket - Dypt savnet

  • 133 lesere

Likes

Comments

Jeg tenkte at siden jeg nettopp har startet denne bloggen tenkte jeg at dere skal få lov til å bli kjent med meg ved å stille meg spørsmål.

  • 220 lesere

Likes

Comments

Velkommen til min nye blogg nouw! Jeg følte jeg trengte en forandring og nouw virker bra så langt. Jeg gleder meg til å utforske den nye plattformen mer.

  • 155 lesere

Likes

Comments