Hei! I dag er det nøyaktig 5 måneder siden jeg og Joar ble sammen. 5 måneder! Hvor ble tiden av? Det har vært 5 fantastiske måneder, og jeg ser frem til de neste månedene sammen med han. Han er verdens beste kjæreste, og betyr så utrolig mye for meg.

Jeg elsker deg, gutten min <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Akkurat nå i denne stund sitter jeg og slapper av i armkroken til kjæresten min. Vi hadde en utrolig vellykket date i dag. Vi var ute å spiste middag før vi dro hjem til meg etterpå. Det er utrolig viktig og huske på å pleie kjærligheten.
Jeg er så utrolig glad i den gutten <3

Det kommer et nytt innlegg senere :)

Likes

Comments

Hei alle sammen! :)

Å, jeg gleder meg til i morgen. Det har seg nemlig sånn at jeg skal på date med kjæresten min. Det skal bli utrolig koselig å tilbringe tid sammen med han som har kapret hjertet mitt. Det er viktig å pleie kjærligheten. Vi har vært sammen 1 mnd og 2 uker nå <3 Lengre skal det bli <3

Jeg er så utrolig glad i deg <3

Likes

Comments

Hei alle sammen!:)
I starten av desember skjedde det noe helt fantastisk :D Jeg har nemlig fått meg kjæreste, og i mine øyne er han verdens beste <3 Han er omtenksom, snill, romantisk, kjærlig og har en veldig fin personlighet. Vi har kjent hverandre en god stund, og det var i november at jeg fikk vite at han likte meg mer enn en venn. Jeg kunne ha sittet å sett på han i timevis. Jeg er så utrolig forelsket <3 Og den følelsen er den beste i verden ;* Jeg svever på en rosa sky :)


Always you and me <3

Likes

Comments

Hei alle sammen!
For et herlig vær det har vært i dag. Strålende sol fra nesten skyfri himmel. Jeg måtte benytte sjansen å ta en sykkeltur når været var kjempefint.  Nå blir det avslapping foran tven resten av kvelden. 

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin lørdagskveld!:)

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Det er helt uvirkelig. Tirsdag 14.September 2010 er den verste dagen i mitt liv. Da var jeg på sykehuset i Trondheim og tok farvel med deg :( Den siste dagen jeg kunne se deg, være sammen med deg og gi deg en klem. Jeg vil alltid huske den personen du var, nemlig verdens beste storesøster. Det er umulig å beskrive hvor mye jeg er glad i deg og hvor mye du er savnet av meg! Ja, du var syk, men at du forlot oss så tidlig er helt uvirkelig! Jeg savner deg så ubeskrivelig mye, Marianne, og det vil jeg alltid gjøre!

Jeg er lei meg for at jeg ikke fikk sagt hvor glad jeg er i deg og hvor mye du egentlig betyr for meg! Nå nærmer det seg sakte men sikkert 6 år siden du forlot oss, og savnet er her fortsatt. Du kan godt forsvinne, men du forsvinner aldri fra hjertet mitt!

Jeg har så utrolig mange fine minner sammen med deg! De kommer jeg til å huske for alltid. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg alltid kommer til å savne deg. Jeg er glad i deg, Marianne, det har jeg alltid gjort og det kommer jeg ALLTID til å gjøre <3 Du skal alltid være i hjertet mitt <3

Jeg er glad i deg, storesøster. Og jeg håper at hvor enn du er nå så passer du på meg.

Du har vært elsket og savnet i 6 lange år snart. Det er utrolig rart å tenke på. Du skal alltid være med meg i tankene mine og i hjertet mitt.

Jeg er så utrolig glad i deg.
Snakkes i himmelen, vår alles kjære Marianne <3

Hvil i fred, verdens beste storesøster! Hilsen Lillesøstra di, Torill

Likes

Comments

Et bilde sier mer enn tusen ord!:) <3

Likes

Comments

Ny måned betyr nye utfordringer, opplevelser og kos! Nå har vi faktisk kommet til den måneden hvor jeg har bursdag.

I dag har jeg vært på trening og jobb. Etter jeg kom hjem tok jeg det bare med ro. Jeg har faktisk fått en forkjølelse på besøk. Skikkelig tett i nesen og tørrhoste. Det blir forhåpentligvis bedre etterhvert.

Dere får ha ei god natt!😊 Vi blogges!😊

Likes

Comments

God helg!😊

Likes

Comments