Från en väldigt mysig och lång promenad tillsammans med mamma och Hugo för några dagar sen. Nu börjar det bli lite orange här och där och löven har fallit på backen. Jag klagar faktiskt inte! Precis innan promenaden drog Hugo mig i backen (eller i asfalten) så jag drogs efter och slog knäna, händerna, rumpan och armbågarna blodiga. Så promenaden började kanske inte jättebra haha. Men hade kunnat gått mycket värre..

Här har ni också en liten sneak peak på vår hall. Men kanske redan gett rätt mycket sneak peaks på den? Haha. Iallafall så älskar jag de runda speglarna som vi satt bredvid varandra. Det får faktiskt hallen att kännas mycket större/bredare än innan!

Gillar

Kommentarer

- Börja följa mina mål och drömmar på riktigt. Med det menar jag framför allt att jag måste börja ta ett steg i rätt riktning. I framtiden vill jag utan någon som helst tvekan jobba med inredning på nått sätt. Antingen starta något eget eller jobba i en vanlig inredningsbutik. Vad har jag att stå och vänta på egentligen?

- Plugga körkortsteori. Nu ska jag faktiskt på direkten ladda ner appen i mobilen så att jag kan plugga därifrån och också göra tester på nätet. Tycker att det är så tråkigt att sitta och läsa i böcker och har ju dessutom dyslexi, så är så glad att det går att lära sig genom alla bra appar som finns!

- Ta hand om mig själv. Med det menar jag massor av olika saker, bla som att gå en promenad om dagen, som att våga säga nej till saker och lyssna på mig själv när orken inte finns, och helt enkelt bara göra det som känns bra för kropp och själ för mig. Typ börja på yoga också.

- Spara pengar. Helt enkelt något jag måste bli bättre på!

- Åka till Göteborg. Alltså JAAA detta måste göras snart. Jag har i flera flera månader sagt tillsammans med mina kusiner att jag måste hälsa på men så har det aldrig blivit av, av olika anledningar. Men nu fasen, hösten är perfekt.

Gillar

Kommentarer