För er som har missat så är det torsdag idag. Så vad innebär torsdag för mig?

Dagen innan fredag !

Cheerleading träning i sickla

Dagen då man är som mest trött och måste kolla upp alla planer inför helgen.

Skönt för mig så slösade jag engelskan till att fixa planerna inför helgen :) Så imorgon ska jag antagligen träffa Tuva T om inte det så ska jag, min pappa och min älskade broder käka middag ute och typ hyra film på TVn.

På lördag så ska jag träffa Tea under dagen för att shoppa lite, främst till kvällen. (eller främst till typ alla kommande utekvällar) Kom på igår att jag har verkligen INGA snygga festtoppar som är najs att ha på sig i flera timmar. Så det ska vi göra då och sedan ska vi väl antagligen käka lunch eller fika på stan. På kvällen sedan ska jag, Kayo och Christina till Hampus. Så hoppas det blir kul om inte så ska ändå jag, Kayo och Christina hem till mig sen (på en moped). SÅ önska lycka till till oss tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN ÄR DEM HÄR!! Jag är hur nöjd som helst, dem kom till och med 1 vecka tidigare än vad det stod att dem skulle. Men nu är dem iallafall äntligen här och allt passar

LÄNKEN

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Det finns vissa människor som kan göra mig så irriterade. Om man är på en fest, man har fett kul men sedan så börjar oinbjudna komma. Och dem slutar aldrig komma, det blir ett låååångt kretslopp. Detta hände i helgen då jag va på fest hemma hos en nära kompis till mig. Det spåra totalt och jag fick stå och skrika på en tjej som inte fattade att hon inte skulle få komma in i huset. Är det så svårt att fatta, just den där typen människor som inte har någon respekt för någon annan och som det ser ut den typen människor som inte har något IQ. Jag blir så sur bara av tanken, ORKAR inte med det. Jag vill till gymnasiet nu och lämna min högstadieskola för gott.

Likes

Comments

DON'T FORGET THE HAPPY THOUGHTS :)