För ibland är det så svårt.

För just ibland är det så svårt att inte krypa ner i sängen med hundra kuddar och filtar, tända ljus på närmsta bord och byrå och en stor kopp te.

Alla hjärtans dag vecka, huh. Det känns underbart egentligen att det finns en dag då man kan fira det mest underbara man kan få i denna värld. Kärlek, gemensamhet och accepterande av en annan människas själ.

Alla hjärtans dag vecka, huh? Den tiden på året vi singlar blir konstant påminda om av att vi inte har den där speciella personen att krypa ner i sängen med i slutet av dan.

Kärlek ; är ett spektrum av känslor och attityder som präglas av ömhet, tillgivenhet, samhörighet och villighet till uppoffring.

Ensam ; det är tungt att känna sig ensam – och dessutom verkar det kunna skada vår fysiska hälsa, möjligen lika mycket som rökning. Men det går att bryta ensamhet, ...

Gör det? Vart vi än går så kommer vi känna en droppe ensamhet. I mitten av ett publikhav, på en promenad påväg till skolan, på bussen påväg till träningen, i sängen när vi ska sova. ÖVERALLT kan vi känna ensamhet. Men det är just då när vi känner oss ensamma som vi ska göra det vi bara drömt om att få göra.

Alla hjärtans dag är till för oss för att njuta av det underbara i livet. Men även till för oss som andra som bara lever. För oss som bara existerar och tar det som det kommer.

Likes

Comments

SVARTA // GRÅA // ROSA , alla från Sam Edelman

Åh vad jag vill ha ett par fräscha vårskor!! Vill verkligen ha någon utav dem övre från Sam Edelman, dem gråa och rosa var ju fett snygga men rädd att dem inte kommer matcha till allt. Svarta är ju alltid praktiska och dem finns även i valvet för samma pris!! Hur dröm? Men sedan vill man ju också ha typ ett par vanliga sneakers och då är ju alltid adidas favoriter.

Sedan har Zara just nu så söta skor och man vill ju verkligen ha ett par fina och enkla ballerinaskor och jag blev så kär i dessa ! Hur söta? Sedan lit overpriced så finns ju Isabel Marant som är lite drömmiga men aa.

Likes

Comments

Jag personligen ÄLSKAR när man har en basfärg i outfiten och sedan en starkare färg som piggnar upp den lite! Oftast brukar jag ha helsvart och sedan sätta på mig en cool jacka eller en scarf men hur snyggt till våren att köpa en färgad väst? Har redan en svart väst som är ju extremt praktisk men hur kul med en roligare färg. Något jag ska införskaffa iallafall till våren!

Likes

Comments

DON'T FORGET THE HAPPY THOUGHTS :)