Hej igen!!

Känner bara för att skriva av mig lite om random things.

I lördags hade jag min första riktiga jobbdag, känns så skönt att ha ett jobb och tjäna egna pengar, cause I need it!! Jag är diskare på ett bageri, jag vet de låter inte alls kul men de var riktigt kul faktist.

Från en sak till en annan så har jag ÄNTLIGEN köpt en ny klocka. Hade en ful, tråkig innan och har velat ha en fin glittrig klocka ett tag nu och äntligen är den köpt, billig va den också;))))
Köpte den på Ur & Penn och är svin nöjd<333

Nu ska jag till affären och köpa brun utan sol. First time jag provar de själv så får väl se hur de går haha men jaja de blir som de blir!!

Ha de bäst<33

Fick med ett fint armband också!! Nöööjd tjej<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!!
Förlåt för så dålig uppdatering men what to do,, måste hinna med life också;)
Iaf så har det varit jättemycket med fotbollen & skolan och allt annat där mellan så har knappt hunnit göra något annat men aja.

Idag är det måndag och en måndag för mig är faktist en ganska chill dag trots att måndag är den dagen man vet att helgen är slut. Idag har jag varit i skolan obviously, inte haft alls många lektioner, typ 1,5 då jag försov mig halva första lektionen (skräll)
Efter skolan gick jag och en av mina närmsta kompisar och fika på espresso house samt kolla på lite midsommarkläder. Hitta en så fin svart jumpsuit som jag ska ha fina smycken till och som jag antingen kommer ha på skolavslutning, som faktist är på FREEEDAG!! Eller som sagt på midsommar men jag får se för den är inte direkt färgglad haha

Jag kom hem för några timmar sen och nu har jag egentligen träning men jag ska spela så många matcher i veckan och måste återhämta mig från gårdagens match så nu är jag hemma och chillar ist.

Mer om fotboll, kompisar, min vardag osv kommer snart hoppas jag om jag som sagt hinner hahah ne men ska försöka, I promise;))

Ha de bäst<33333​
​​

Likes

Comments

Hej hej:))

Mitt nam är Tora Tigerberg och jag är 14 och blir 15 år i september. Jag har tänkt att börja blogga lite då och då så får vi väl se hur det går haha

Här kommer iaf lite fakta om mig,, hope u like it

Namn:

Tora Tigerberg

Född:

4 september 2002

Familj:

Mamma, pappa, storebror

Intressen:

Fotboll, dans

Sociala medier:

instagram- tigerbergtora

VSCO- tigerbeeerg

twitter- tigerbergtora

snapchat- ttigerberg

spotify- tigerbergtora

Likes

Comments