Igår var jag i stallet och det gick sjukt bra. Josie lyssnade perfect på halvhalter och tog min skänkel direkt. Ställa och forma gick också jätte bra.
Han är kung på skänkelvikning! Det gick sjukt bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nej ska jag började säga suttit i 10 min och skrivit sen raderas allt orkar inte.

Aja idag slutade i 13:45. Dagen var chil med bara profil, spanska, idrott och 20 min So. Sen kom jag hem ca 13:40 och åkte till stallet 14:00. När jag åt kom det en älg springandes shit vad jag blev rädd. haha.

 I stallet gjorde jag "stallsysslor" och red Robin och Moa. Robin red jag först ut med sen jobbade jag i paddocken. Skritt, trav och galopp. Ställa och forma osv .Moa red jag barbacka och arbetade som jag gjorde med Robin. Det var typ minus grader och is i vattenhinkarna

.Nu ska jag kolla på Idol och chilla. Vem är eran favorit? Min är typ Martin. haha. Imon ska jag till stallet och plugga. På söndag ska jag och min bejb till Göteborg och kolla på bio. Hunger Games. tagga.

Likes

Comments

Hej, jag tänkte bara säga hej typ. Jag känner mig frisk så imon kan jag förhoppningsvis åka till skolan. Jag måste dock jobba jätte mycket. Nu ska jag kolla Youtube och duscha. Snart kommer mamma och Vanja hem och då ska vi nog äta, Aja kort inlägg men nått iallafall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Att vara sjuk är nog det värsta som finns. Men jag blev "taggad" på att logga igen.  Så vi får se hur det går, det kanske är första och sista blogginlägget i år. Aja i får hoppas att jag kommer igång med bloggandet. 

In till ämnet. Vad ska man göra är man är sjuk? Hoppas det är sista dagen idag iallafall. Jag har bara legat i sängen och kollat på film och ätit glass. Missade ett prov i måndags och det suger. Jag hatar att missa prov. Då måste man göra det nån helt annan gång. Usch. 

Sen kunde jag inte rida igår heller. Jag var jätte taggad på att hoppa med Josie. Jaja hoppas jag är frisk fredag och lördag. 

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.Har ni hört justin ieers nya låt Love yourself. Den är det så sjukt bra. Nu ska jag hitta en bra film och bli frisk. Ska försöka ladda över bilder från mobilen nu. Annars laddar jag upp från mobilen.

Likes

Comments

Idag red jag Umbra. De gick jätte bra. Hon är jätte stel i vänster och genom de så är hon backig och svår att ställa i vänster varv. Vi övade på volterna i trav och sen i galopp. I vänster varv så bockade hon i början men jag fick henne att sluta och då galopperade hon jätte fint. I höger varv tog hon min skenkel perfekt och hon ställde sig jätte bra. Sen gjorde vi lite skänckelvikningar och hon va jätte duktig. Hon är svårare i vänster pågrund av stelhet.

Likes

Comments

Idag lördag så hjälpte jag till i stallet. Fixade vatten inne och ute. Ledde nybörjarna och vägde Höö. De gick bra.

Likes

Comments

Idag (tisdag) så hade jag nationella prov i so. De gick ganska bra sen va de vanliga gamla tråkiga skolan. Sen när jag kom hem så åt jag mellanmål. eller asså de gör väl alla? eller är de bara jag. haha. Aja sen gick jag över till grannen och skötte om deras föl. Sen så gick jag hem igen duschade och tog bort mitt smink hoppade i mina myskläder. Mamma hade gjort mat så jag åt. Så nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och bloggar. oj jag bloggar.... I morgon ska jag till stallet och hoppträna med Robin Hood min sköthäst. Nu ska jag tänka ut vad jag ska blogga om imorgon eller ikväll. Jag ska nog också kolla bloggar och sånt. Wop Wop. Hejdå.Puss

Likes

CommentsMOBBNINGDU ÄR UNDERBAR!

Hej alla fina. Jag vill ta upp ett väldigt viktigt ämne! MOBBNING! Minst tre barn per skola blir utsatta för mobbning! och vissa lärare vet inte vad dom ska göra när ett barn\ungdom blir mobbat. Jag kan fatta att de är svårt för lärarna! på min skola är de folk som gråter en gång varje dag för att dom blir mobbade och vad jag som känner dom som blir mobbade vet int vad jag ska göra.. Har du blivit utsatt av detta att du inte vet vad du ska göra, lita på att lärarna gör allt dom kan och du kan trösta dom som blir mobbade men inte mer. Jag vet att de kan vara svårt att inte göra nått! De kanske är ens bästa vän som blir mobbad en ta bara hand om din kompis så kommer allt lösa sig! jag lovar. STOPPA MOBBNING! tillsammans är vi starka! ta hand om er<3 puss💁

LITA PÅ DIGMOBBNING

Likes

Comments