Är obsessed med Oskar Linnros nya låtar <3

Heyhey alla, hoppas det är fint med er! Sitter atm i sängen och vaknade någon timme sedan. Jag och Isabelle har sedan vår "krisvecka" någon månad sedan försökt att gå upp tidigt men det var så skönt att sova ut idag. Vi och Amanda var på Favela Chic igår där de hade en tributekonsert åt Solange vilket var supermysigt. Dock hade jag en lite skev dag igår, både på måndagen och igår har jag vaknat upp på en halvdålig sida. Hade nog i vanliga fall trott att det var pms men har no idea över något nu när jag går på minipiller. Vill bara att allt som har med mens att göra ska försvinna ur mitt liiiiiv.

Igår kom btw en frisör hem till mig och Isabelle, var väldigt välbehövligt och frisören var så duktig! Isabelle blev brunett och jag blonderade och tonade mitt hår. Om ni är i Paris borde ni kontakta Linda från Tony&Guy, både jag och Isabelle är eniga om att det var det bästa beslutet vi har gjort, typ. Måste gå nu för måste snart iväg och ta Iwan till sin judo, pussss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och pappa, nu när det är fars dag <3

Isabelle kom hem idag! Väldigt mysigt att hon är tillbaka, har saknat henne trots att hon bara var borta i 4 dagar. Det var så ovant att vara ensam i lägenheten nu under helgen, är van att alltid ha henne omkring så blev en stor kontrast när jag inte längre hörde klackljud i hallen eller Paper Planes med M.I.A ur högtalaren.

Men jag hittade på lite andra saker i helgen för att sysselsätta mig. I fredags träffade jag en som heter Klara och åt middag med henne på ett litet franskt bistro, och morgonen efter gick jag med Stina till Café Pinson och åt madeleinekakor där jag även drack en väldigt väligt vegansk och halväcklig varm choklad. Spenderade efter det några timmar hemma i lägenheten där jag och åt pasta, pluggade franska och lyssnade på Alex & Sigge och sEEEn runt 9 mötte jag upp Bea och några av hennes vänner hemifrån och hade en barrunda i Marais. Och nu imorse väckte Isabelle mig och kom hem med sin eeeenorma resväska som förövrigt är större än de flesta studios i Paris.

Btw fungerar inte min minneskortläsare längre så måste lämna tillbaka den och köpa en ny för att kunna ladda in alla bilder från min systemkamera! Men som sagt, sen!!!


Likes

Comments

Heyhey, tänkte lägga upp främst bilder här då och då när jag känner för det. Egentligen måste jag först bara lära mig det tekniska och praktiska med min dator och kamera pga dessa 6 bilder har tagit alldeles för mycket tid. Men sen efter det!!! Då!!

En sån fransk syn haha, utanför alla skolor vid 16.30 står alla au pairer och nannies och väntar på sina barnvaktsbarn. Alla barn slutar samma tid, till och med Iwan som bara är 6 år slutar halv fem. Känns som att en av de största skillnaderna mellan Sverige och Frankrike är skolkulturen, hade gått under som 6åring efter en 8-9:timmars skoldag.

Steg 1: svartvitt filter, steg 2 är såklart cigg och sen missar ingen att du är i Paris :)))

Och c'est tout! Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments