Idag har vi tillbringat tiden till att utveckla våran blogg. Vi har försökt att skriva tydligare och mer utvecklat om vad vi har gjort de senaste arbetsdagarna. Vi har även redigerat lite på våran reklamfilm som snart skall få spelas upp. Vi tyckte att våran utveckling av arbetet resulterades mycket bättre än innan. Så just nu känner vi oss helt nöjda!

Mer än de arbetet blev det inte. Eftersom vi hade känt oss klara sen innan. Men det kändes mycket bättre efter våra små ändringar.

//Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi fortsatt med vårat reklam tema på ett väldigt effektivt sätt. Vi hade inte så lång tid på oss att jobba med det idag. Den ända tiden vi hade på oss idag var en svenska lektion på bara en timma.   Men vi han med fruktansvärt mycket ändå. Vi började med att sprida ut arbetet i två delar där två stycken gjorde klart våran logga och där dom andra två började med att redigera våran reklamfilm. eftersom vi bara då var fyra stycken idag var det ju så att det fattades en medlem idag i arbetet som tyvärr var sjuk idag. tråkigt nog var det hans tur att skriva bloggen idag så det gjorde att jag fick hoppa in och ta den platsen. tjoho..... Sen när klockan var hel så var det dags för våran grupp att spela in våran musik. Så vi gick till Daniel som hjälpte oss med det snabbt och lätt. När vi då var klara med et så gick vi tillbaka till våra stationer och fortsatte med arbetet en liten stund. Gruppen som gjorde loggan hann klart och den andra som redigerade hann också långt så nu är det inte långt kvar tills vi har gjort klart våran reklam till våran fantastiska produkt. 

//Jacob 

Likes

Comments

​Idag på förmiddagen kom vi på att vi skulle spela in så jag var tvungen att cykla hem och hämta grejer till reklamen. Så Anton behövde också hämta sina grejer. 

Medans vi hämtade sakerna så gjorde dom andra klart jingeln och klar med halva loggan. Vi blev också klar med reklamfilmen och ska bara redigera den. 

//Oscar

Likes

Comments

Idag har vi haft en genom gång inom ämnena Musik och bild för att hjälpa oss med inspelningen till reklam filmen. I bilden fick vi hjälp med att göra reklamfilmen på bästa sätt med en storyboard där man målade alla scener i en serie så man kunde se hur hela reklamfilmen skulle vara och då är tanken att det ska bli lättare att filma och få en bättre film. I musiken så fick vi lite hjälp med att göra våran låt till reklamfilmen och komma på våran slogan. När vi hade fått en genomgång inom allt detta så fick vi jobba lite med både det vi fick tips om i bild och musik. Sen fick vi fortsätta med allt detta ända fram till lunch. Men när det var dom sista 40 minutrarna så gick vi ner till skarpe där det är tänkt att vi ska filma vår reklamfilm. Så vi gick dit och tittade lite var på skarpe vi ska filma för att det ska bli bästa film. Men när vi kom dit så höll vaktmästarna på med att lägga linjerna på planen så vi hann inte göra så värst mycket.

//Jacob

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt rolig och händelserik dag för vårat reklamprojekt då vi har fått mycket gjort.

Vi började dagen med att samlas i grupperna medans det hölls en genomgång på allt man skulle behöva göra idag för att vara i fas. När vi då såg listan och förstod att vi hade väldigt mycket att göra så satte vi igång direkt och började jobba flitigt.

Vi delade upp gruppen i två delar, med mig (Agnes) och Hanna i en, och Jacob, Anton och Oscar i den andra. Jag och Hanna gick igenom händelseförloppet för att få en slutprodukt medans den andra delen av gruppen gick igenom loggan, sammanställde frågornas svar och skapade vårat cirkeldiagram. Efter det så började vi alla tänka ut och skriva ett sammanställt manus till våran reklamfilm som vi planerat spela in på måndag, tisdag eller onsdag. När vi hade skrivit klart manuset kände vi oss lättade och nöjda över våran arbetsmorgon.

Senare på dagen gick vi till slöjden för att fixa det sista på loggan och även svara på några intressanta frågor om NIKE. Vi fick till våran personliga touch på loggan och vi blev väldigt nöjda över den.

//Agnes


Likes

Comments

Våra arbetstimmar har gått fortare än någonsin och vi har precis satt igång med dagens arbete.

Att försöka designa en riktigt snygg logga till vårt företag står högst upp på listan, sedan blir det en massa filmande till våran reklamfilm.

Arbetstiden har gott åt till att försöka utveckla våran sportprodukt. Så med lite hjälp av andras åsikter som också spelar fotboll har vi kunnat förbättra så gott som möjligt och jag tror att vi har kommit fram till en slutprodukt! 

Vi fick då möjligheten att ställa några fotbollsfrågor till några av eleverna här på skolan. Så som: Hur skulle din dröm fotbollssko se ut? Vilka slags färger och vilken modell föredrar du? Och men hjälp av dessa svar kunde vi redigera och utveckla produktens utseende och funktioner. 


Vi försökte även framställa våran egen designade logga genom att ta inspiration ifrån andra loggor och företag. Vi vill skapa något personligt som symboliserar vad för produkt vi ska göra reklam för. 

Våran inspirationskälla som vi använde oss av var egentligen inget vi just behövde. Därför försökte jag och Agnes komma på något riktigt speciellt. Vi tänkte då att en fotboll skulle passa helt perfekt som en logga, men eftersom vi ville utveckla något personligt och  speciellt räckte inte bara en liten fotboll till. Agnes fick då plötsligt idén att vi skulle ha ett stjärnfall som logga. Vi kom då på värsta idén! Att ha ett stjärnfall fast stjärnan skulle föreställa våran fotboll! 

 
//Hanna

Likes

Comments

Första dagen på vårt arbete påbörjade på bästa sätt med lite cider och snacks. Efter att blivit indelade i olika grupper hade lärarna ett viktigt framträdande som gav oss en massa information inför arbetet. Medans vi i gruppen satt och samtala över uppgiften tog en av lärarna upp en massa lappar. Snart var det våran tur att dra en av de färgglada lapparna och få reda på vad våran reklam skulle få för tema. Det var alltså slumpen som avgjorde vårt tema "sport". Vi kom då på vårt företagsnamn "Kungälvs-TopSport". Vi döpte då också våran blogg till Topsport.//Hanna

Likes

Comments

Hej!

Vi har fått i uppgift att skapa våran alldeles egna reklam om sport till vårat egna företag. Därför har vi även fått skaffa våran alldeles egna sport blogg. Här kommer ni att få hänga med oss i skrift och bild och även få se våran utveckling av vårat arbete. Bloggen drivs utav Hanna, Agnes, Jacob, Oscar och Anton.

//Hanna

// Kungälvs -TopSport

Likes

Comments