Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har setat i solen i princip hela dagen. Började tvätta och städa igår så fortsatte på de sista idag. Har också hunnit målat en hylla och pluggat inför slut proven på torsdag. Mormor var förbi en stund också. Sitter just nu med blekning i håret och ska snart hoppa in i duschen, Sampat ska snart iväg på träning så ska väl vänta på att han kommer hem.

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter att ha varit i Örebro i nästan två veckor i sträck så Dick jag en behövlig dag med brorsan. Har lagat mat, spelat kort och bara pratat fram tills 17. När han åkte på träning gick jag och mötte upp Moa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Firade Valborg tillsammans med dom närmsta. För fest hos min mamma och sen drog vi vidare till Elin. Runt 20 gick vi till brasan och kollade raketerna. Var hemma runt 00.30 pga att vi började redan vid 17.

På söndags morgonen blev de att gå upp och se pigg ut. Bw var vaken vid 09 och tror jag gick upp vid 10. Gick bort till 1 maj firandet vid 12 ungefär.

Var ute hela dagen, då de var skapligt väder och vi hade någonting att göra istortsätt hela tiden. Var hemma vid 18 tror jag och kom hem till pizza. Bw drog hem nån gång vid 21.

Likes

Comments

Sovit med Sampat en vecka nu så inatt blir antagligen första natten utan honom. Blir iallafall inte ensam då Bw sover med mig.

Var till systemet igår runt 15, sen drog vi till varberga osen direkt till stan och mötte upp Bw för att gå ut och käka. Tror vi var tillbaka i broa runt 20 och då stack vi och tatuerade oss. Sampat kom med bussen 22.10 så Moa och jag drog och mötte honom.

Likes

Comments

Min lur la av igår så direkt när pappa kom från jobbet blev han tvungen att köra in mig till stan så dom kunde fixa den. Vi käkade ute och kom till Sampat runt åtta. Vi kollade matchen osv. Tog bussen hem imorse vid 08 så nu är jag hemma och väntar på Bw.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gick upp vid 08 för att göra lite av det sista i mitt rum då jag ska med 12 bussen in till stan till bup. Efter mötet ska jag låna pappas bil och hämta upp ett stort packet på Hemköp med möbler till rummet.

Likes

Comments