Hej hej!
Jag har börjat läsa allt mer och mer och min favorit bok för tillfället är cirkeln. Jag läser andra delen just nu eld. Och förra veckan såg jag och min kompis på cirkeln SÅ bra den var! Jätte bra skådespelare och det som var bra var att den följde bokens handling fullt ut. De flesta av er vet nog redan vad cirkeln handlar om. Men jag förklarar lite kort:

Handling: Handlar om sex utvalda tjejer som får reda på att de har magiska krafter. Som ska kämpa mot ondskan.

Betyg av filmen: den var läskig men super bra den följde bokens handling fullt ut. Jätte bra skådespelare. Den får 4 av 5.

Betyg av boken: Boken var ännu bättre än filmen så jag rekommenderar alla att läsa den först. Boken får 5 av 5

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Min dag startade jag med en löprunda med pappa och min nya löparskor. En svettig start på dagen. Men kul start ;) Det regnade imorse och det gjorde så det blev halt på marken. Så jag råkade springa ned i ett gupp och då halkade jag. Men det gick ok. Och vi sprang vidare. I slutet när jag springer brukar jag rusch de sista 8-10 metrarna men det blev en kort rusch idag på ca. 4 m.

Nu ska jag snart gå in och duscha men först ska jag stretcha och lyssna på den fantastiska resan. Den är så bra. Jag brukar inte lyssna på poddar men denna är riktigt bra. Då har jag ändå bara lyssnat 5 avsnitt.

Lyssnar ni på någon bra podcast?

Här är en bild på mina nya gympaskor;

Likes

Comments

Hej hej!
Hur har eran dag varit? Hoppas den har varit bra min dag har varit bra, trots att det har varit den längsta dagen på hela veckan. Men nu har jag gjort den dagen då har jag det överstökat chek. Hittills har vi inte fått några läxor vilket är skönt.

Igår fick jag reda på att det fanns platser kvar på en dans som jag har gått på förut så jag tänkte vrf inte jag har ju ändå bara en annan aktivitet så why not? Jag tycker jättemycket om att dansa. Så det blir säkert kul.

Går ni på någon sport eller fritidsaktivitet?
Ha det bra!
Likes

Comments

Idag är det fredag och vad passar inte bättre än att göra chokladbollar till fredagsmys så gott och så lätt.

Du behöver;
150 g Smör, rumsvarmt
1½ dl strösocker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 msk vatten eller kallt kaffe
4 dl havregryn

Gör så här: Blanda socker och smör. Häll i de övriga ingredienserna. Rulla till bollar och rulla i pärlsocker eller strössel.

Likes

Comments

Hej hej!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på idol. Idag har varit en bra dag (jag har ju fortfarande sommarlov) så jag är hemma hela dagarna medans de flesta jag känner har börjat skolan.
Så finns inte så mycket att göra hemma.
Har ni börjat skolan?

Idag har jag varit med en kompis vi hängde hade picknick bakade chokladmuffins. Sen så åkte hon hem. Då träffade jag en annan kompis. Sen vid sju åkte hon hem. Sen har jag bara sutit och väntat på att idol ska börja.

Imorgon är det sista dagen innan skolan börjar.. Känns sådär man vill ju fortfarande ha sommarlov men det ska ändå bli skönt att få tillbaka lite rutiner. Mina planer för imorgon är att njuta av den sista dagen. Sen kanske träffa en kompis. Sedan på kvällen åka och handla med mamma inför skolan.
Vill ni att jag ska göra en back to school serie?

ha det bra!

Likes

Comments

Hej hej!
Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra dag. Jag har startat denna blogg för att jag gillar att skriva. Förutom att skriva gillar jag att baka, vara med kompisar, röra på mig och träna cirkus. Här på bloggen kommer jag skriva om mitt liv, mina intressen och så kommer jag lägga upp lite recept, jag såklart skriva om andra saker också. Jag hoppas att ni kommer gilla bloggen. Om ni har något/några tips på hur jag kan göra min blogg bättre får ni gärna kommentera.
Ha det bra så hörs vi i näst inlägg!

Likes

Comments