Förlåt för att det inte har kommit något inlägg på länge det har bara varit väldigt mycket med skolan och med annat. Förlåt hoppas att ni har förståelse.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glad påsk, och hoppas att ni kommer få eller har redan haft en väldigt bra och fin påskafton. I bilderna ville jag visa det lilla påsk pyntet som jag har plockat fram. Äggen är gjorda av porslin och jag tycker bara att de ser så stil rena och snygga ut. (Speciellt när man matchar de med vitt och grått).

De små kycklingarna med blåa och gröna strumpor, tjänar sitt syfte igenom att bara sitta och se gulliga ut. Fast sanningen är egentligen att jag tyckte att jag inte hade något påsk pynt men jag tycker att kycklgarna gjorde ett väldigt bra jobb med just det. De får det att varken se för mycket eller för lite ut, och det tycker jag är väldigt viktigt att man inte plockar fram för mycket påsk pynt. Utan, less is more.

Likes

Comments

Enligt kalendern så är det vår nu, och tidigare den här månaden så har det varit det också om man kollar vad det har varit för temperatur vissa dagar. Idag dessvärre har det varit grått, kallt och det har blåsigt mycket. (Åtminstone här i Stockholm). Men eftersom att jag fick den här lilla söta blomman idag så fick jag åtminstone lite vår känsla även fast den försvann direkt när jag lyfte blicken och tittade ut igenom fönstret.

Likes

Comments

Idag kände jag bara för att ta några bilder på min gröna växt och lägga ut de, hoppas att du iallafall tyckte att någon av de var fina.

/ Visst är gröna växter fina, och själv tycker jag att de bryter av det kala i ett rum på ett väldigt fint sätt.

Likes

Comments

Just nu älskar jag mitt skrivbord eftersom att det ser så himla rent ut. Jag tycker också att växten i bakgrunden bryter av det vita och gråa så att det inte ser så kalt ut.

Men min säng tycker jag så klart jätte mycket om också, jag tycker speciellt om mitt överkast och jag gör det eftersom att jag tycker att överkastet har en gammal känsla. Kuddarna tycker jag också väldigt mycket om eftersom att jag tycker att den matchar och bryter av överkastet och filten väldigt bra. Jag vet att ni kanske tänker vad som är så speciellt med filten och varför den ligger där, och det är mest på grund av att den är så himla skön och mjuk men om jag inte hade tyckt att den var super fin hade jag aldrig låtit den ligga där den gör.

Likes

Comments


För ett tag sedan tog jag en ganska lång och kall promenad, det kändes som att mina fingrar skulle frysa igäl just vid den stunden men det var på grund av att jag ville ta massa bilder och det var absolut värt det nu i efterhand.

/Här är bilderna jag tog under promenaden, hoppas ni tycker om dem.

Likes

Comments


Någonting som jag har som tradition på min födelsedag, är att jag varje år köper marsipantårta. Enligt mig, så är marsipantårtan en av de godaste tårtorna, och så kan man hitta den på nästan varje mataffär. De här bilderna tog jag på min födelsedag för länge sedan. Men jag hoppas ändå att ni uppskattar dem.

Likes

Comments