Hejsan på er!! Drog iväg till Skärholmen idag ned Idha för att försöka leta rätt på nånting fint att ha under midsommar men hittade absolut ingenting, antingen så var jag extremt kräsen eller så var det verkligen skit för har alltid lyckats hitta nånting jag tycker om där.
Så då drog vi iväg till IKEA och då köpte jag bl.a mitt överkast som jag funderat på samt lite annat smått och gott, så en helt okej dag ändå.

Ska strax sätta igång och göra lite middag och sedan åka till stallet för ridning som vanligt, hörs sen. xo

Likes

Comments

Halloj!! Idag är jag ensam hemma och passar därför på att storstäda, det ska dammsugas, skuras och tvättas kläder i mängder! Ska bli skönt att ha det gjort. Imorgon ska jag se om jag kan åka iväg och leta efter ett fint överkast till min säng och lite annat smått & gott. xo

Likes

Comments

God kväll!! Bilder på Idha & Fernandez från dagens tävling kommer ni att få se imorgon. xo

Likes

Comments

Godmorgon!! Just nu sitter jag i bilen på väg på dressyrtävling med Idha och ska fota lite när hon tävlar i vanlig ordning.

Igår så träffade jag och pappa min bror & hans familj på Taxinge slott för en fika och trevligt umgänge, detta är tredje året nu som vi åkt dit så det har blivit lite av en ny tradition, super trevligt! Efter fikat så åkte pappa och jag iväg för att hämta hans Corvette som varit inne på foliering och sedan tog jag det bara lugnt hemma.
Hörs efter tävlingen. xo

Likes

Comments

Halli Hallå!! Igår så var jag iväg med Kimberly igen, fast denna gång drog vi på skolavslutning där hennes lillasyster nämligen deltog. Efter det så drog vi iväg på en fika och därefter så drog jag hem och slappade en stund.

Senare fram mot kvällen så drog vi och 2 till iväg för att äta middag och avslutade sen kvällen med filmmys innan jag drog hem. xo

Likes

Comments

Hej!! Idag så var jag iväg med Kimberly för att fira hennes bror som tog studenten idag, Grattis ännu en gång Jocke! Det blev en heldag tillsammans med deras familj med god mat, champagne och otroligt mysigt sällskap.

Så nu har jag precis kommit hem och ska slappna av lite, tvätta bort sminket och glo på nån serie. xo

Likes

Comments

Hallå på er!! Har precis kommit hem och lagt mig i sängen framför datorn med en serie innan jag hade tänkt sova.

Drog iväg med Kimberly på lunch och har därefter åkt runt med henne i bilen och bland annat inhandlat lite presenter till hennes nära och kära. Sedan så åt vi middag och avslutade dagen med att se på film tillsammans, riktigt mysigt. Sov gott på er. xo

Likes

Comments

Hallå på er, länge sen nu! Jag har varken haft motivation eller idéer om vad jag ska lägga upp här på bloggen vilket förklarar min frånvaro.

Denna vecka kommer jag förhoppningsvis komma tillbaks till gymmandet igen (beroende på när jag får mitt nya gymkort), ska nämligen testa på ett nytt gym som ligger betydligt närmare där jag bor så att jag slipper ta bilen/bussen dit vilket kommer bli super skönt! xo

Likes

Comments

Följ på Instagram@toovas