Godmorgon peeps!
Ligger fortfarande i sängen men ska strax göra mig i ordning för ett 4-timmars arbetspass och därefter så ska jag hämta upp H när hon slutat jobba.
Träningen igår på gymmet gick verkligen inte bra för mig, var allmänt trött och orkade knappt någonting. Men det är bara på't igen.
Ha en underbar fredag med er!
xo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min tanke var att jag skulle skriva ett inlägg till er efter att jag hade varit på gymmet men med den turen jag har så ville inte bilderna fungera när jag väl laddat upp dem på datorn! Så jag måste försöka konvertera dem så att jag kan använda dem, men det får bli imorgon!
xo

Likes

Comments

Hallå på er!
Idag är jag ledig från jobbet och det firas med lite småfix här hemma med tvätt och lite annat.
Och nu har jag tränat i drygt 1 månad sedan jag blev frisk och jag börjar redan känna mig mycket starkare trots att jag har en otroligt lång väg kvar innan jag har nåt mitt slutgiltiga mål. Mitt utseende är viktigare än siffrorna på vågen för er som undrar, väger mig endast lite då och då för att se att jag gör framsteg och inte för att se att jag nått en speciell vikt. Vet att det är väldigt enkelt att bli för fixerad av siffran på vågen istället för att bara kolla sig i spegeln och känna sig nöjd.
xo

Likes

Comments

God morgon, äntligen måndag igen!
Har precis ätit lite frukost och ska strax åka och jobba och därefter så blir det en sväng till gymmet i vanlig ordning.
Försöker alltid köra minst 3 pass/vecka även fast det kan kännas lite tungt vissa dagar med att få ihop tiden, men det känns ju så himla gött när man väl gjort det!
xo

Likes

Comments

Det slutade med att jag & min vän drog till ett berg och hade picknick med apelsinjuice och härlig musik i solskenet, hoppas och tror verkligen att vi kommer ha fler såna här underbara dagar.
xo

Likes

Comments

Godmorgon, eller god förmiddag snarare!
Började min morgon på bästa sätt med en kaffe i solen med min vän och nu sitter vi hemma hos henne ute på altanen och njuter av detta våriga väder. Idag vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut, kommer bli en väldig lugn dag i solen.
xo

Likes

Comments

Passade på att färga håret och tog en ansiktsmask förut idag, kändes bra att pyssla om sig lite extra denna lördag. Är nu hemma hos min vän och vi får se vad vi hittar på mer än att åka till Södertälje en sväng.
xo

Likes

Comments

Hallå hallå, äntligen lördag!
Har precis ätit en skål med havregrynsgröt till frukost och kommer spendera min förmiddag i soffan med tv-spel och sedan städa lägenheten. Efter det ska jag och min vän dra in en sväng till Södertälje och utföra lite ärenden och bara ha det trevligt.
xo

Likes

Comments

Wow vilken förmiddag! Vaknade vid 06 i morse och åkte sedan iväg till jobbet som börja 9.30 idag. Just nu har jag rast och efter jobbet blir det raka vägen hem, äta middag och skjutsa min pappa till tåget eftersom att han ska ner till min farfar i Skurup.
xo

Likes

Comments

Följ på Instagram@toovas