findes den perfekte krop

HEJ FRIENDS


jeg har tænkt tit over hvorfor folk tænker at det er helt okay at svine andre folk til. Det er helt vildt at folk mener at det er totalt okay at folk siger at en anden person er en fed so. det er vildt at folk mener at det er helt okay. Jeg synes er det er helt vildt irriterende at folk dømmer, folk ud fra deres udsende som en fed so eller luder. Det er så dumt at vi idag har et behov for at kalde andre grimme ting.


Det er helt vildt at vi idag er så besat af nettet. Der er folk, der faktisk mobber kvinder og mænd på div medier. Men hvorfor mener nogle at det er helt okay at svine andre til.


sorry for det korte indlæg, men ville bare ud med det


knus

toomuchofme

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

hej friend​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​s


Idag vil jeg skrive lidt om, hvornår er vi tilfreds med vores krop?


Jeg har lige set en dokumentar om den perfekte krop. Det var lidt uhyggeligt at se, fordi der var en pige der gik efter at komme til dm i fitness. Hun spiste ikke ret meget om morgen og hun powerwalk 4 km om morgen. Hun stod op kl 6 om morgen og hun gik bagefter ud og powerwalk 4 km. Hun spiste ikke så meget og hun fortalte at den gang hun var mindre, kastede hun sin mad op bagefter hun havde spist med familien. dette kom bag på hendes mor. Verden vi lever i stiller højere og højere krav til kvinders krop.


Der er flere og flere der ender ud i en spiseforstyrrelse, fordi de ser sig selv, som tykke. Det er jo helt vildt forfærdligt at der er så mange der ønsker at være tyndere. Det er helt vildt at der 87% af alle kvinder i danmark, er utilfreds med deres krop, Det skyldes bland andet det at vi ser modellerne blive fotoshoppede, og flere og flere føler at de skal leve op til de krav, som de mange tynde modeller stiller. Verdens mænd stiller også kravene højre til kvinderne og deres krop. Det kan godt være at nogle mænd vælger deres kone for hendes personlighed, men langt største delen af mænd vælger de tynde piger.


Jeg synes det er helt vildt underligt at vi idag ikke kan lide at tage en bikini på og tage på stranden. Det er vildt at vi kvinder skammer os over vores krop, som den er. Jeg kender det selv, jeg vil helst ikke bade på en strand sammen med en masse andre mennesker. Jeg tror at vi føler at folk stirre, hvis vi ikke lige har noget på der dækker vores krop. Det er helt vildt at der kun er 13% der er tilfreds med deres krop, som den er.


jeg vil gerne slutte af med at sige at vi alle er smukke, som vi er.


knus 

toomuchofme<3


Likes

Comments

hej friends


idag vil jeg fortælle kort omkring kurverne gennem tiden fra 1900´erne til idag<3


1900- 1910´erne: i 1900- 1910 var det meget populært med timeglas figuren, hvilket gik ud på en tynd talje. For at få den tynde talje brugte kvinderne de meget kendte korsetter.

1920´erne: her gik mange kvinder efter det maskulint udtryk, hvilket de fik ved at smide korsetterne og tage de lige kjoler på. det var også vigtigt at de på det tidspunkt blottede deres ankler for andre kvinder og mænd.

1930´erne: i dette årtier var det populært med den svulmende kurver. Her var det hittet at fremhæve sine kurver gennem tætsiddende tøj.

1940´erne: i 1940´rene var det moderne med den slanke krop og så skulle man også vise mere og mere hud, hvilket var hittet efter 2. Verdenskrig.

1950´erne: her vendte timeglasfiguren tilbage igen. Her bliver kvindebilledet fyldte med bare ben, fyldige barm, brede hofter og den berømte hvepsetalje fra 1910. Her blev timeglas figuren båret af stilikonet Marilyn Monroe.

1960´erne: her var moden det drengede look blandt kvinderne. Det drengede look gik ud på at man var tynd, meget tynd.

1970´erne: her var det den slanke, sporty og solbrune krop, der var moderne . her begyndte kvinderne for alvor at træne deres kroppe og dyrke solen.

1980´erne: her var den stærke, tynde og meget veltrænede krop et kæmpe hit hos kvinderne. Her begyndte workout-videoerne også at eksploder .

1990´erne: her var det meget populært med Photoshop og her var man også bange for fedt på kroppen, hvilket førte til at folk Photoshoppede deres billeder.

2000- 2010´erne: her er det meget populært med den naturlige krop og forskellen mellem kvinderne. Her er vi efterhånden trætte af at høre om alle de modeller der sulter sig selv.

2010´erne: her tyder det på at det er populært med store runde og trænede numser.


knus

toomuchofme<3


Her nede er der en fin tidslinje.


Likes

Comments

findes den perfekte krop
hej freinds


idag vil jeg skrive lidt om den perfekte krop og findes den overhovdet?


Nej, den perfekte krop findes ikke. Den er forskellig til person til person. Man ved heller ikke hvordan den perfekte krop ser ud, fordi vi alle er forskellige. Vi ved ikke om den perfekte krop er en krop der har kurver eller som er tynd.

Hvis vi kigger helt tilbage til 1950´erne, så var det meget populært med kurver og timeglas figuren. Vi kan jo også gå tilbage og kigge i 1990´erne, hvor man var nærmeste fedtforskrækket. I den tid var det en katastrofe, hvis man som kvinde have taget bare 500 gram på, hvilket er totalt latterligt.

Vi lever nok i en verden i dag, hvor vi ikke har fundet dette årtis perfekte krop, hvilket kan være en dårlig ting. Det vrimler med ting på nettet om hvordan du får en flad mave over en nat, men det virker ikke. Der findes jo også alt det der med ”thigh gap” thigh Gap går ud på at man her et stort mellerum mellem sine lår, og så hænger man smykker mellem sine ben.

Verden og internettet får folk til at få lavere selvtillid. Internettet og verden er blevet bedre til acceptere de mange forskellige mennesker. For vi er nogle der har kurver og vi er nogle som er tynde. Men det er sådan vi er blevet skabt.


knus

toomuchofme<3

Likes

Comments