Hej. Förlåt att vi inte har lagt upp något inlägg. På senaste tiden så har vi varit hos den av oss som inte har något wifi hemma,så vi har inte kunnat lägga upp något. Dessutom har vi haft massor med prov att plugga till när vi varit med varandra. Vi har i alla fall tänkt att berätta om utflyks dagen som våran klass var på. Allt började med att vi gick till en lekplats med en stor gräsmatta och spelade brännboll. Sedan åkte vi till en sjö och badade. Tyvärr var det vissa som inte förstod att man inte fick kasta lera,så när man kom hem fick man duscha väldigt noga. Efter det åkte vi hem till min lärare och åt pizza och gick tipspromenad. Det var våran utflykts dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi har precis sålt den första satsen snor. Vi ska börja med skämt diarré också. Mail adressen är samma.

Likes

Comments

Okej. Detta är det fjärde inlägget för idag, men jag vill bara säga att om ni är intresserade av fakesnor kan ni maila oss på mail adressen killen.stampe@gmail.com

Likes

Comments

Hej ni kanske undrar vilka vi är. Vi är två tjejer som går i skolan. Vi är väldigt intresserade av slime och fidget spiners. Vi älskar att experimentera med många olika saker. Så snart vi har allt vi behöver ska vi försöka göra en fidget spiner. En av oss gillar ridning och kaniner väldigt mycket och den andra av oss gillar spindlar och gröna väskor.


Likes

Comments

Hej. Vi har ett väldigt bra recept på slime. Det innehåller bara tre saker. Fiberhusk,vatten och karamellfärg.

1/2 matskedar fiberhusk

1 1/2 deciliter vatten

Och slutligen lite karamellfärg


Likes

Comments