Hei alle solstråler

Nå er det lenge siden jeg har vært innom å oppdatert dere, det er fordi det har gått i ett for meg den siste tiden, og det gjør egentlig det nå også. Jobb, hjemme og sosialt. Det har skjedd noe hele tiden så og si. De dagene det ikke har skjedd noe så har jeg prioritert å bare slappe av med S. 

Idag har jeg hatt fri fra jobben fordi jeg skal jobbe på lørdag. Må jo si jeg har vært super heldig med vært, når jeg stod opp var det 19 grader i skyggen og jeg gikk rett ut på balkongen. Spise lunsj med mamma ute og har bare kost meg. 

Nå sitter jeg i solveggen og bare slapper av å hører på musikk. 

Jeg kommer med et litt lengre innlegg i kveld. 

Ønsker alle en fantastisk dag videre i sola. 

-tonje 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 5 lesere

Likes

Comments

Hei.

Nå sitter jeg planta i sofaen med pleddet og mac´n på fanget. I kveld bestemte vi oss for å bare være hjemme og ta det helt med ro ettersom jeg skal jobbe i morgen. Vi har en liten tendens til å dra bort til et vennepar av oss på fredagskveldene selvom jeg jobber da på lørdagen, og da er vi ikke så flinke til å dra hjem til en vettu tid slik at jeg får nok søvn og slipper å gå som en zombie på jobben.

Veldig deilig å bare ligge rett ut å se på film og spise så mye godterier vi bare orker før vi blir så kvalme at vi må gi oss. hehe.. Her i heimen har ikke trening blitt prioritert siden.... ja siden, i fjor.. Vi har heller tatt den- spise mer og trene mindre. Jeg er veldig opptatt av at vi skal kunne spise det vi vil, men når sant skal sies så er vi veldig flinke til å bytte ut brus glass med vann og potetgull med druer eller annen frukt.

Jeg har aldri hatt noe problem med at jeg går opp i vekt hvis jeg ikke trener, forbrenningen min er ganske høy så det eneste jeg merker det på, det er kondisjonen min.

Når jeg var yngre var jeg mer opptatt av å trene og holde meg i form. Jeg syklet mye, trente styrke minst 3 ganger i uken og løp med hunden. På vinterstid så gikk jeg mye på ski og holdt meg i form på den måten, snørekjøring med hund var noe jeg drev ganske mye med på fritiden på vinteren.

Jeg drev også med fotball, håndball, klatring og cheerleadning. Så i mine yngre dager var jeg aktiv.

Åssen er deres forhold til trening?

Verdens dårligste kvalitet.

Ønsker dere en flott kveld vidre <3

-tonje


  • 10 lesere

Likes

Comments

God ettermiddag/kveld.

Da var fredag endelig kommet, men det hjelper jo igenting når jeg skal på jobb i morgen. Jeg kan si at jeg ikke er så big fan av disse jobb helgene, men det er ingenting jeg får gjort med det.. Helgen min blir dessverre ikke så spennende da, men en eller to sykkelturer blir det sikkert om været holder seg fint. I kveld skal vi spise taco her i heimen også blir det å se på tv´n.

Håper dere får en mer innholdsrik fredag og helg, enn det jeg får.


​-tonje

Likes

Comments

Hei mine søte lesere.

Da var kvelden kommet å jeg har kasta meg ned i sofaen med et pledd. Jeg og S har vært ute å kjørt motorsykkel i kveld. Det er så deilig at det er sykkel sesong igjen, finnes ingenting som er bedre enn å sitte på sykkelen og kjenne den friske luften blåse rundt kroppen min. S fikk motorsykkel lappen for straks 1 år siden, og den har blitt godt tatt i mot fra min side. Jeg bare elsker å sitte på.


​(Bilde fra i fjor sommer) 

Vi kjøpte ny sykkel nå i mars, som vi er kjempe fornøyd med. God å sitte på i lengden og lett å håndtere. Ser frem til varme sommerdager og motorsykkel kjøring nå altså.

Håper dere har hatt en like fin kveld som det har jeg hatt :)

-tonje

Likes

Comments

God ettermiddag alle sammen.

Da var middagen spist og jeg er god å mett. Var så heldig at jeg kom hjem til ferdig middag i dag, da samboern var hjemme før meg. Deilig lasagne, hvitløksbrød og salat stod på menyen idag. Er virkelig ikke hverdag jeg kommer hjem til det, så når jeg først får det da blir jeg veldig glad.

Ellers i kveld har jeg tenkt til å gå en tur sammen med mamma og hundene, rydde litt i leiligheten og ta det med ro. Jeg er litt for flink til å sette meg ned i sofaen etter jeg er ferdig på jobb, så da er det fint å ha en mamma som drar meg opp av sofaen å tar med meg på noen turer.

Håper dagen deres har vært fin!

-tonje 

Likes

Comments

​God ettermiddag/kveld! 

Sitter å titter igjennom bildene mine og kom over dette. Jeg tok det når jeg var i Tanzania for 2 år siden, og jeg må si jeg elsker det bilde! 
Vurderer å bestille det på lerret, slik at jeg kan ha det på veggen i stuen. 
Hva tror dere om det? 

-tonje

Likes

Comments

Hei sann!

I dag så kom ENDELIG telefonen min tilbake fra reprasjon, men får å si det sånn- JEG BLE MEGA SKUFFA! Telefonen min var IKKE blitt reparert, så jeg sitter her med en knust telefon.. Telia kunne ikke hjelpe meg og kunne ikke gi meg svar! Jeg som hadde gleda meg til å få telefonen min igjen etter nesten 4 uker!

Noen flere som har opplevd det før, å fått tilbake telefonen sin ureparert?

-tonje

  • 9 lesere

Likes

Comments

Hei.

Jeg tenkte det var kjekt for dere som er innom å se hvem som driver denne bloggen.
Mitt navn er Tonje, jeg er 20 år og jobber som frisørlærling. 
Jeg er litt over middels interesert i interiør og hår, derfor valgte jeg å starte en blogg, slik at jeg kan vise dere hva jeg brenner for å elsker. 

Vi snakkes!

-tonje

Likes

Comments