Med tungt hjerte selger jeg disse lekre bootsene i sort semsket skinn! Dere kan finne annonsen ved å klikke HER !

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 30 lesere

Likes

Comments

Jeg synes det er lenge siden jeg har skrevet noe "ikke-hjernedødt" her. Jeg snakker kanskje mer om overfladiske ting, om en ny sko, ny sminkevideo eller om at jeg egentlig har lyst til å dra på en Kanye-konsert. Jeg bryr meg om mye, alt og ingenting. Alt fra Kim Kardashians hår-evolusjon, budsjettkrisen, om Irina Shayk var gravid eller bare oppblåst under Victorias Secret Fashion Show, rettigheter, om damen i etasjen over meg har det bra, til hvordan jeg kan forme den lille stumpen jeg har. Men det som er trist, blant alle overskriftene jeg leser over hver eneste dag, er det noe om sult, krig og grusomheter. Klikker jeg inn på disse? Går det inn på meg? Jeg leser overskriften. Jeg får med meg at det har vært nok et angrep, at noen føler seg forlatt av omverdenen, at de føler de er etterlatt for å jevnes med jorden. Men leser jeg dette? Går det inn i den boblen min av sko, sminke og tankene om Irina Shayk er gravid?

Jeg klikker på neste artikkel. En artikkel om noe overfladisk som hvordan en nordmann hadde englene i kø backstage hos Victorias Secret Fashion Show for å få håret fikset. Det, det leser jeg.

Det er trist og fælt å si, men overskriften om krig og faenskap som jeg leser hver dag er blitt en overskrift i mengden.

Jeg tror jeg leser overskriften, og så går jeg bare videre. Tenker jeg faktisk over at det er noen stakkars sjeler som sitter midt oppe i dette? At de kunne hatt store muligheter til å gjøre noe, oppleve noe, hvis de ikke satt fast uskyldig midt i en krig de føler seg forlatt i? Nei. Nei, jeg gjorde ikke det, og jeg tror ikke jeg er alene.

Hos alt for mange av oss er disse overskriftene bare blitt noe som alltid er i VG eller Dagbladet. Noe vi alltid blir eksponert for. Det er normalt å lese om x-antall personer som døde i luftangrep. Det burde ikke være det.

En liten tanke: hva vil de skrive i historiebøkene om 50 år, 80 år, 100 år. Vil barna på skolen spørre hvor resten av verden var mens dette skjedde, mens så mange mennesker ble tatt av krig. Mens vi i lille Norge spiste Grandiosa og drakk liter på liter med Pepsi Max, og leste om Irina Shayk var gravid eller oppblåst.

Men igjen, jeg tror ikke vi som har det så bra klarer å se for oss en slik situasjon og forstå det. Jeg mener, virkelig forstå det, og da blir det igjen en overskrift i mengden.

  • 73 lesere

Likes

Comments

REISE

Amsterdam // Skjorte fra Bershka

Shoppinggate i Tillburg // Hvor kul er ikke denne butikken?!

Begge bildene er fra samme butikk i Tillburg

Insta-vennlig vin, ikke til å anbefale // Jay, kuleste franske bulldogen noen sinne!

Amsterdam // Verdens beste pommes! Den ligger i sidegaten rett etter Zara i den lange shoppinggaten.

Sukker-heaven! // Tro det eller ei, men litt til høyre for bildet er "Red Light District"

Banksy-plakat // Amsterdam: Til venstre for kanalen har du lettkledde damer som danser i vinduet, høyre for kanalen er det kafeer.

Primark, ahh, fant så altfor mye der! // Dior-clutchen jeg arvet fra Mimmi var så klart med!

Kjempe god "toast" i Rotterdam, måtte ha påfyll etter shopping<3 // Jay, fy som jeg savner den hunden! Hun lå sånn på meg i sikkert 30 min til 1 time, forelsket!

Herremin, så treig jeg er... Men, jeg var altså i Nederland i slutten av september/begynnelsen av oktober for å feire bursdagen til moren til ste-pappaen til Andreas, også kalt for Uma/Oma! Det var så utrolig bra! Hvis du ikke har vært i Nederland før anbefaler jeg virkelig å dra dit asap! Vi landet i Belgia og så kjørte vi til Tillburg. På vei dit stoppet vi på en restaurant og jeg fikk smake på noe som heter bitterballer(?), altså norsk mat er gørr i forhold til nederlandsk mat. Tillburg hadde alt du kunne tenke deg av shopping, unntatt Primark, men en liten togtur til Rotterdam ordnet det! Alt av ekstra bagasjevekt ble borte, haha. Amsterdam var kjempe bra! Shoppingen der er utmerket! Og hallo - pommesen der er noe av det beste jeg har smakt. Ferskere pommes får du nemlig ikke! Nei, Nederland er ett av de beste stedene jeg har vært!

Likes

Comments

BLOGG

BOLLER OG BRUS

Hva er vel ikke bedre enn ferske boller og julebrus? Det er så mye deiligere å unne seg noe godt når man baker det selv! Marsipankuler med sjokoladetrekk og konfekt er neste på bakelisten! Desember, jeg liker deg! Man får bare lyst til å hive seg rundt på kjøkkenet og lage alt muligens digg!

Likes

Comments

SKJØNNHET

Ja, jeg har faktisk endelig fått meg til å filme en video igjen! Jeg filmet kun øyesminken denne gangen ettersom det ikke er noe nytt siden sist. Jeg prøvde meg på en cut-crease egentlig, men ble en veldig nedtonet versjon av det, haha. Er ikke helt på den sterke cut-crease greia enda, men er jo gøy å prøve noe annet. Jeg har også prøvd nye vipper som jeg også skal vise dere i videoen. Det jeg lurer på er om det er noe spesielt dere vil se? Let me know!

Likes

Comments

Jeg elsker slutten av året, for det er så mange festligheter! Jeg elsker til tider å pynte meg, mens andre ganger vil jeg bare ha på meg en digg bukse og en løs topp, haha. Her er i allefall mine favoritter for tiden!

- SPARKLE, BABY! -
- VELVET NIGHTS - 
- BLACK, MY HAPPY-COLOUR -
- SLIP IT ON, SILK! - 
- ACCESSORIES - 

//adlinks

  • 98 lesere

Likes

Comments

Rosa iPad-holder: See by Chloé // Sølv clutch: Michael Kors // Veske: Vintage, arvet av Mimmi <3

Som kanskje dere vet fra før av elske jeg å mikse vintage og nytt! Vesken jeg har arvet av mimmi bruker jeg så og si hele tiden. Jeg er bare blitt så glad i den! Michael Kors clutchen og See by Chloé iPad coveret er nytt. Synes Michael Kors vesken var litt vanskelig å like i begynnelsen, men nå liker jeg den skikkelig! Får litt sånn Isabel Marant-feeling av den på grunn av det sølve, noe de hadde sentralt i høst 2016 kolleksjonen sin. Elsker det!

  • 99 lesere

Likes

Comments

Inneholder adlinks

Nå er straks julebordsesongen her og andre festligheter som kommer med! Jeg elsker det! Når jeg titter rundt på Minmote.no og Stylista.no, for å dra frem et eksempel, ser jeg overskrifter som "Årets lekreste julebordsantrekk". Og det er fint det. Men har dere glemt de som ikke bruker størrelse xs til L, men XL og oppover? De linkene dere legger frem og skal inspirere oss til å handle, de har som oftest ikke størrelse større enn L. Så hvor skal da de som bruker større størrelse gå? Jeg har sett meg lei av dette. Det finnes så utrolig mange vakre og nydelige festantrekk for dere også - og jeg vil vise de frem her! Når ikke andre medier gjør det, så får jeg gjøre det selv!

- SKJØNNHET ER I ALLE FASONGER OG STØRRELSER, IKKE BARE XS. -
- MORE SPARKLE! -
- ADD SOME COLOR -
  • 165 lesere

Likes

Comments

  • 137 lesere

Likes

Comments

Belte: Primark

Nå som jeg ikke har hatt internett hjemme har jeg virkelig fått kjenne på hvor avhengig jeg er! Jeg har de siste dagene hvor jeg har hatt fri sittet på cafe med macbooken for å ha internett, haha. Nå har jeg fått dratt rumpa mi til legen og fått seks stikk i rygg og nakke, ingen tårer så klart. Jeg er jo tross alt "voksen". Sprøyten skal visst gjøre at musklene mine slapper av litt. Jeg merket litt forskjell faktisk i muskelaturen, men ikke noe særlig på smertene i hodet. Men nå er det ikke lenge til jeg skal til spesialist for å undersøkes! Og hallo - jeg har planer om å lage en skikkelig antrekks-guide til festsesongen som kommer! Det blir skikkelig bra tror jeg. Hvert år er jeg alltid litt sen når det kommer til å bestille kjole eller sko på nett til nyttårsaften eller andre festligheter, så i år skal jeg være tidlig ute!

  • 147 lesere

Likes

Comments