Hei!

Jeg vil med glede komme med en anbefaling av primer og foundation til dere, for disse to har jeg forelsket meg HELT i, uten tvil.

Jeg skulle i bryllup i september i fjor og fant ut jeg ville ha en skikkelig foundation som satt seg bra på huden og som passet akkurat til min hudtone, så da gikk jeg innom vita exclusive og der testet de hudtonen min og denne foundationen av dior. Jeg kjøpte den for jeg fikk et veldig godt inntrykk av den og ville gi den en sjanse. Den legger seg ikke bare bra på huden, godt lukter den og! Jeg har forelsket meg helt i denne foundationen og er sikker på at jeg ikke kommer til å bytte den ut med det første.


Primeren jeg bruker er også fra dior, og den kjøpte jeg for ca en mnd siden. Planen var egentlig bare å kjøpe en ny foundation men jeg fikk anbefalt primeren fordi "den er helt fantastisk, det må være verdens beste primer, sminken holder seg perfekt hele dagen", dette fikk jeg høre fra butikkmedarbeideren, jeg valgte å stole på henne så jeg kjøpte den, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt, for det er virkelig tidenes primer!

Jeg sier bare WOW, jeg har aldri gjort et bedre kjøp når det gjelder sminke enn disse to. Anbefales virkelig😃❤Tonje

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Jeg tror det å våkne til en blå himmel og en steikende sol som skinner inn på rommet gjør noe med humøret altså! Eller, jeg er helt sikker på at det gjør noe med humøret er vell rett å si. Er umulig å ligge i senga hele dagen når det er så fint vær, noe som igrunn er positivt. Nå er det en stund siden jeg sto opp, og jeg har fått dusjet og spist en deilig frokost på den tiden. Må og få si at det med solnedganger og sunny days her jeg bor ikke er noe gale når vi har den utsikten vi har! Jeg tror det er utsikten er det jeg kommer til å savne mest når jeg en dag flytter.

Senere i dag skal jeg komme med en anbefaling her på bloggen, så stay tuned😊

Håper dere får en fin dag!
❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Først og fremst vil jeg bare si at jobb intervjuet i dag gikk over all forventning, og nå kan jeg jo si at det var absolutt ingenting å være nervøs for. Jeg som aldri pleier å drikke kaffe drakk kaffe rett før intervjuet startet, bare fordi jeg var så nervøs og MÅTTE ha noe å holde rundt/drikke på😂 Så sånn er det. Nå er det bare til å krysse alt som kan krysses for at dette går bra!

Ellers er det ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se litt serier og lese i boken min. Jeg er så fascinert av solnedgang, så jeg har tatt en del bilder i kveld.

Håper dere har hatt en fin dag og får en fin kveld videre!​❤Tonje

Likes

Comments

Hei og god morgen! (Om jeg kan si det?)

Er  en stund siden jeg sto opp, og kan ærlig si jeg ikke har fått mange timene på puten i natt. Jeg skal nemlig på jobb intervju i dag og kan vell si jeg gruer meg helt enormt mye, mer enn normalt vil jeg vell heller tørre å påstå.

Ellers har jeg akkurat fått i meg en deilig sein frokost og er snart klar for å dra avgårde. Om magen hadde valgt å vært på min side hadde jeg vært fornøyd, ganske slitsomt å gå rundt med konstant mageknipe fordi en er nervøs, men sånn er livet, og sånn er jeg! haha. Har gått å gruet meg i flere dager nå, noe som betyr flere dager med mageknipe. Frustrerende.

Jeg tror og håper på at dette går fint, at det ikke er så gale som jeg skal ha det till😂 Har hvertfall en god magefølelse blandet med de nervøse følelsene.

Ønsk meg lykke til da!

Likes

Comments

Er er ganske så sikker på at jeg ikke er den eneste som er helt besatt av tatoveringer! Etter jeg fikk min første tatovering desember 2014 har jeg bare hatt lyst på enda fler. Jeg fikk min andre sommeren i fjor, og lengter allerede etter en ny en, hehe.

Jeg personlig elsker tatoveringer med tekst, og jeg ser for meg at det er det tatoveringene mine fremover kommer til å bestå av. Jeg elsker å se på blant annet weheartit etter inspirasjon til tatoveringer og blir alltid like fristet.

Selv om det etter min mening er veldig vondt å ta tatoveringer stopper det ikke meg i å ta enda fler, for smerten er verdt det til slutt uansett😉

Bildene er hentet fra weheartit


Har du en liten "tattoo obsession" ?


❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Dagen i dag har vært en skikkelig slapp dag, har for det meste bare sittet inne med teppe rundt meg og lest i bok. Boken jeg leser er "etter deg" av Jojo Moyes. Dette er oppfølgeren til  "Et helt halvt år" som helt ærlig er den beste boken jeg noensinne har lest. Anbefales virkelig for de av dere som ikke har lest den enda😊

Resten av kvelden kommer vell til å gå ut på det samme, lesing lesing lesing. Men jeg syns det er koselig å lese da, så jeg klager ikke! Kanskje jeg tar meg gåtur seinere i kveld, hvem vet? Men det får tiden vise.


Håper dere får en fin søndags kveld videre, snart ny uke med nye muligheter!
❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Siden jeg er ny her regner jeg med ingen vet noe om meg, derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om meg selv så dere får et lite innblikk om hvem jeg er og mitt liv😊

..............................................................................................................................................................................................................................................


Jeg heter Tonje, er 20 år gammel og kommer fra en liten plass ca en time utenfor Bergen som heter Lindås. Her har jeg bodd hele livet og trives veldig godt. Jeg er en jente med godt humør som elsker livet og alt det har å by på. Selv om jeg er en usikker jente prøver jeg etterhvert å utfordre meg selv til ting jeg egentlig er redd for.

På videregående gikk jeg på service og samferdsel og reiseliv og har derfor søkt læreplass i resepsjon på hotell fra høsten av. Får jeg læreplass flytter jeg til Bergen, noe som blir en utfordring for seg selv, i og med at jeg da kommer til å flytte helt for meg selv. Men jeg tror det blir bra for meg og jeg kommer til å få mange nye erfaringer vil jeg tro.

Ellers bor jeg sammen med min mor for øyeblikket. Jeg har bare bodd med henne hele mitt liv siden min far aldri har vært til stede. Dette kan jeg fortelle mer om etterhvert.

Ellers kan jeg vell si at jeg lever livet godt, nyter hver eneste dag
💗


​​❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Dette virker veldig rart, men samtidig veldig befriende og endelig starte en blogg igjen etter en lang tid med tenking. Jeg har tidligere blogget på blogg.no, der jeg blogget frem til 2013, etter dette har det stått stille. Jeg likte alltid blogging, og har savnet det veldig. Tenker at det å starte her på en ny bloggplattform vil være fint.


Innlegg der jeg forteller litt om meg selv kommer senere.

Håper du vil følge meg videre!


♥ Tonje

Likes

Comments