Hverdag.

heei dere , nå er det vel 16 dager siden sist jeg var innom det beklager jeg virkelig . men det har vært så mye som faktisk har hendt her hjemme så har brukt tiden min på det og da dessverre blir det litt sånn at bloggen faller litt til siden. men nå går ting veldig mye bedre så da tenkte jeg at jeg skulle starte bloggingen igjen, ting har roet seg veldig ned her :), vi har også handla ferdig alle julegavene i år så det er ganske så deilig. :) det er ikke så mye som hender egentlig , mamma og pappa er i polen med noen venner så de kommer hjem på onsdag :) jeg har jo prata med de så vet de har det greit :).

i går så hadde vi besøk av broren til Mathias og dama . de var her ja 1 time og ca 30 min før de dro. altså det var koselig ,bare jeg hadde dekt på med ting som ingen tok av så det ble jeg kanskje litt skuffet over . men men , nå har vi vafler til en hel arme kan man si :p stekte bare noen par, så har vel litt under eller over halv bolle igjen med røre :p .

dagen i dag skal vel ikke hende noe spesielt , jeg tenker jeg skal få satt på litt vask og å skifte på senga eventuelt :) det er vel det eneste og tenke ganske nøye hva vi skal ha til middag , jeg er så dårlig på det og lage mat virkelig, så jeg har liksom ikke lyst på noe heller er så er liksom ikke noe som frister mer enn annet. men vi finner nok på noe :)

jeg tenkte jeg skulle skrive uken som gikk innlegge litt senere siden det egentlig skal komme hver søndag. også skal jeg få i gang dette med bloggingen igjen :). så skal jeg faktisk sette meg ned og skrive ned noen par ting så jeg har kanskje noe jeg kan blogge om fremover :) hakke så lyst nå som jeg er tilbake å få skrive sperre så da tenkte jeg kunne sette meg ned og finne ut om det er noe spennende jeg kanskje kan skrive om senere eller fremover :) .

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

nå er det lenge siden jeg har vært innom å blogget nå :o. men ting har gått i ett og ja har hatt nok å sette fingrene mine i og det har vært mye som har hendt siden tirsdag sist uke :). så beklager det at det har vært stille fra min side.

det er først nå ting har begynt og roe seg ned her hjemme :) nå begynner formen og ta seg opp jeg føler som gode gamle jeg kan man si : ) i helgen så skjer det ikke så mye egentlig denne helgen skal jeg bare ta stille og rolig :) bestemoren min kommer en tur på søndag og blir noen dager hos mine foreldre , hu har jo ikke vært å sett leiligheten til mamma og pappa enda så er da koselig henne tar å kommer en tur å er her i noen dager :) .

på søndag også er det bursdagen til min kjære mormor <3 savner henne ekstremt masse og jeg skulle veldig gjerne ha ønsket henne var her nå <3 . det er liksom rart og tiden har gått så alt for fort 20.11 var det 1 år siden alt henne gikk bort.

men nå sitter jeg egentlig bare å slapper av venter på at klesvasken skal bli ferdig samtidig så holder jeg på med å rydde på diverse rom for å komme i orden :) , i går bestilte vi også nye møbler så de kommer vel ja om ikke lenge de også :) så skal bli godt det å få ny seng ikke minst skal bli morsomt og dele bilder når alt har kommet mer på plass :).

  • 17 Lesere

Likes

Comments

Hverdag.

mandag ny dag nye muligheter og alt starter på nytt  :)

nå har jeg mer eller mindre stått opp , jeg sovna faktisk ganske tidlig å det var godt å få sove ut litt også ;) nå skal jeg snart få stått opp å spist litt frokost å starte dagen  :D har ingen spesielle planer for dagen kanskje fikse noe greier så jeg får orden på ting , pluss så får vi kanskje besøk av mine foreldre de skulle hjelpe å skru sammen en sånn kommode sak jeg å samboer skal ha på rommet 😉 

uken som gikk innlegget som skulle komme i går kommer i dag istede :)

ønsker alle en fin dag å en riktig god mandag 😉

Likes

Comments

hei god kveld fra meg  :)

nå har vi nettopp fått spist litt middag det ble enkelt å greit no nemmelig gryterett av no slag var noe pasta de parma greier :p prøvde noe nytt no eller det var nytt for meg sånn sett :p var noe du skulle varme opp åsså skulle den stå i 15 min inni stekeovnen bare :)  enkelt å greit fra rema 1000 :p det var faktisk ikke dårlig så skal søren kjøpe par sånne greier neste gang vi er ute å handler der igjen regner ikke med det er lenge til sånn sett ;)

nå resten av kvelden så ender det vel med at det blir en rolig å stille kveld orker ikke så veldig mye merker jeg energien er ikke på topp men har da fått gjort litt , sov ikke så veldig bra i natt så håper virkelig at jeg får sove ut i natt for å si det sånn ..

jeg vet ikke om det er noe mer vettu å komme med egentlig :) det er ingenting som skal gjøres før i morgen å det er ikke no spennende som går på tven heller i kveld så vet ikke om det blir til å finne seg en god plass i sofaen å finne en film å se :p akkurat i dag det å bestemme seg for noe det er ikke lett i dag merker jeg , men man finner ut av det som regel :p

ønsker alle en riktig fin søndags kveld videre :)

  • 30 Lesere

Likes

Comments

hei dere :)

nå har det gått i ett siden torsdag egentlig for har hatt en del ting å gjøre , derfor jeg ikke har fått blogget.

for det meste har det gått i leilighet å det å komme i orden åsså vært ute å fiksa møbler å ting å tang de siste så siden vi måtte kjøpe opp en del ting 😊ellers skjer det akkurat det samme nå ser det bra ut føler jeg selv , mangler bare lys osv i reolen vi har henta å få mer ting på plass der 😊😊

jaa er ikke så mye som hender egentlig ting går sånn opp å ned hatt noen plager så har hatt vondt med å bevege meg så mye , men forhåpentligvis så ordner det seg snart så ting har ikke vært lett kan man si 😊😊

men nå begynner ting å ja se veldig bra ut å det er så deilig for når jeg er ferdig kan man slappe av mer osv å ikke føle man må rydde eller pakke ut hele tiden 😊😊

  • 30 Lesere

Likes

Comments

Hverdag.

merker høsten har kommet, i dag så blåser å regner og ja virkelig inne vær :) men det gjør ikke så mye for det vil si at jeg kan små pusle litt her hjemme :). i dag skal vel ting gå til det jeg skal ikke ut for å si det sånn regner å blåser og uff kjempe dårlig vær . vi sitter også for øyeblikket barnevakt for hunden min eddi. mamma og pappa måtte en tur til bestemoren min så da ble det til at vi skulle passe han litt litt og det er koselig da blir det ikke så alt for stille i huset :) .
i går så var vi å henta en reol så nå får jeg fylt inn mer osv :) og det er jeg ganske glad for for nå er det ikke så alt for tomt her lenger :) begynner og komme i orden å ting begynner smått å komme på plass. jeg liker å komme i orden med en gang selv om kanskje jeg gjerne skulle hatt noen hvile dager :) men jeg klør litt i fingrene for å komme i orden å få tømt det vi mangler for det er ikke så mye og da når det er gjort så er det bare å slappe av for det er noe nytt vi må kjøpe osv og det får vi ikke gjort riktig enda for må vente på diverse ting :).

så mens vi venter på det så får vi gjøre det beste ut av ting sånn som det er :). nå skal jeg få i meg litt frokost også drikke smålig med kaffe før det sikkert ender med at jeg starter med ett eller annet :) .

merker at det er dårlig vær fordi eddi han liker næmmelig ikke dårlig vær så han blir sånn at han går å legger seg å sover istedet så nå ligger godt plassert i sofaen å bruker da en 2 seter sofa for seg selv :P

så jeg vil ønske alle sammen en riktig fin torsdag videre :) vet ikke om det er fler som har dårlig vær men her er det kjempe høst og trist vær :). men det ordtaket sier , finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær osv :P


Likes

Comments

Hverdag.

hei dere :).
titter innom nå skal jeg og samboern snart gå opp til mamma og pappa en tur vi skal en tur til Tønsberg :). og i morgen ser det ut som vi skal få henta en reol som vi skal ha i stua :). ting begynner og falle på plass og jo mer sånne ting kommer på plass jo bedre er det :)

planene for dagen er fortsatt det samme gamle egentlig :) vi skal bare fort en tur til Tønsberg også få gjort det vi skal der så hjem og pakke ut mer og få mer ting på plass :). vi fikk som ikke hengt opp noe bilder å lamper osv i går men tenker faktisk at det blir fiksa i dag :) . håper det ihvertfall :).men ønsker ale sammen en riktig fin Tirsdag videre :) nå skal jeg få sminka meg og sånne ting før vi tusler opp til mamma og de :) . videre oppdatering får vi ta når jeg kommer hjem fra den lille utflukten ;)

siden jeg er dårlig på det med bilder osv så må det bli sånne rare randome bilder fra Google. beklager det skal bli flinkere når ting har roet seg helt her :) .

Likes

Comments

da var det nok en gang ny uke :) og masse nye muligheter :) . grunnen til sen blogging var jeg starta med innlegget men så skulle vi brått på butikken så da ble innlegget litt senere enn det jeg hadde sett for meg. nå har vi fått handla inn litt til , også skal jeg vel etterhvert starte og pakke ut mer av de pappeskene vi har igjen :). vet pappa skal hjelpe oss med vaskemaskin etterpå så vet han stikker innom etterpå en tur :) . kanskje vi får hengt opp noe bilder også :) men nå ha vi fått som sakt i gang det meste :) .

planene fremover er ja ikke så mye egentlig nå går ting fremover og ting har kommet på plass det meste og det kaoset vi hadde i Drammen det ser ut om har rettet seg så det er jeg veldig glad for :) . så da var det bare å se hva som hender :).

deilig å ta ting smålig med ro også :) så veldig glad vi har fått så mye hjelp som vi har fått tror ting hadde gått mye saktere om vi ikke hadde hatt den hjelpen :). nå sitter samboern og gamer COD. jeg sitter på pcen og hører litt på musikk og bare slapper av :) tenker det ikke er lenge til jeg setter i gang med å gjøre noe :) og kanskje finne ut hva vi skal ha til middag :) det heller er jo ett prosjekt i seg selv :P ikke alltid man vet hva man har lyst på :) . men vi får da se hva som faller i smak :) .


ønsker alle sammen en riktig fin mandag videre :). så får vi se hva som hender resten av denne mandagen :) har så mange tanker i hode innimellom så går litt i surr man har lyst til å gjøre så mye men ikke alltid tid strekker til :) men vi får da se om jeg kommer noe vei :P

  • 35 Lesere

Likes

Comments

Nå sitter jeg for øyeblikket godt plassert i sofaen, nå har jo kvelden kommet og vi har tatt og avsluttet det å pakke ut for i dag, fikk gjort en god del å fikk ordna masse men selvfølgelig har vi litt igjen men nå har vi få pappesker på det ene rommet og kjøkkenet er klart og stua osv. mangler bare å få opp bilder og diverse å selvfølgelig så er det litt møbler å sånn som mangler så ser jo tomt ut diverse steder men altså det vil ordne seg etterhvert :) .

planene fremover nå er vel bare å få de siste tinga ut å på plass så er det å få skaffet de møblene osv. men altså ingenting er noe vi trenger og stresse med sånn sett :) fordi vi ligger ganske godt ann nå med diverse ting :).nå er det litt mer hjemme koselig her også :) . føler ikke at jeg lever i pappesker lenger :) . men alt ser bedre ut enn det gjorde i starten :).

å jeg tenkte vi skulle ha det smålig romantisk til middag i dag så vi skulle spise ved spisebordet i dag :). litt smålig rart siden vi ikke hadde spisebord i leiligheten i drammen for det var det nesten ikke plass til . så tenkte jeg i dag skulle vi spise middag der. men ja manglet noe te lys osv så det ble kjempe romantisk men det får bare gå :) .

så til middag ble det spagetti til middag, vanligvis har jeg tomatpuré osv men selvfølgelig manglet jeg det men altså vi fant en løsning og sånn funker helt greit :) . man gjør det beste ut av ting man har i skapene :). men heldigvis skal vi da ut å handle litt i morgen tenker jeg så da blir det og handle inn litt mer til skapene :).

men da vil jeg ønske alle sammen en riktig fin Søndagskveld videre :) jeg skal slappe av litt til før jeg finner senga :) merker det blir tidlig kvelden på meg i dag er helt kjørt merker jeg har gått i ett i hele dag :). mulig det blir å fortsette i morgen så ting blir ferdig :) . men nå er det sånn at det er litt mer koselig å sitte i stua det er ikke så veldig tomt osv :). men helt klart så skal vi få hengt opp noen bilder :) .det er noe som skal hende i morgen :) .

  • 36 Lesere

Likes

Comments

Uken som gikk.

Uken Opptur :

- Det er ingen sjokk at det må være at vi fikk nøklene til leiligheten etter mye styr faktisk noe vi ikke hadde håpet skulle hende det hendte selvfølgelig , men det ordna seg så må det være at vi fikk nøklene og at flytte lasset kom og vi fikk ja fikk alt under 1 tur at folk hjalp til så vi fikk alt inn med en gang :) .

Ukens Nedtur :
- Det må være alt kaoset som kom i det vi skulle flytte inn faktisk og noe som vi håper kommer i orden til mandag osv :). håper at det ikke vil dukke opp flere problemer for oss nå egentlig for ting som egentlig skal gå fint det har vi hatt smålig problemer med osv men håper og tror det blir ordna nå :)

Ukens sang :
- hakke hørt på musikk egentlig har gått i ett så 0 musikk denne uken også dessverre ellers går det som sakt i spotify men nå har vi ikke akkurat hørt på musikk siden ja vi har ikke vært hjemme og nå så går det liksom i å pakke ut :) :).

Ukens Film :
- ingen filmer denne uken så litt av Harry potter og mysteriekameret som gikk på tven på lørdag men ellers ikke noe mer, så ikke hele kom midt i filmen , men har sett de filma så mye så vet jo hva som hender osv :p

Ukens serie :
- denne ukens serie må helt klar være 24 og sesong 4 av paradise hotel , også mot i brøste og karl og co når vi skal sove osv går liksom fortsatt i det samme hele tiden :) . så ikke noe nytt på den fronten heller dessverre er ganske så kjedelig,

Ukens Tanke(Ukens tanker ) :
- uken tanke denne uken er at jeg håper ting ordner seg med de problemene som vi har hatt da siden 1.11 og til ja nå. jeg håper virkelig at på mandag da vi skal ringe at vi får vite at ting er i orden osv. men heldigvis så slipper Mathias å reise frem og tilbake sånn sett til Drammen for at dette skal gå i orden . også er det smålig tanker ang det å komme i orden selvfølgelig altså det er det å få alt på plass igjen . selv om jeg føler kjøkkenet er større så er det mindre skap plass så det å få alt inn i hyller osv å sånne ting det er ikke lett :P

Likes

Comments