Hverdag.

som jeg skrev på morran i dag så tenkte jeg og kanskje ha en sånn spørsmåls innlegg av noe slag som jeg har gående her på bloggen. så tenkte jeg bare lager ett innlegg på det så får jeg bare se om folk kommer med spørsmål :) vet ikke når jeg avslutter eller om det kommer inn så mange spørsmål men jeg kan jo prøve og se hva som hender :). jeg er jo ganske åpen om det meste så tenker at så lenge det ikke er for personlig så svarer jeg på det meste :).

men tenker så hvis dere har noen spørsmål om meg eller noe dere lurer på om det er noe som helst så still dem gjerne på dette innlegget :) så får vi bare ta det derfra :). så ønsker jeg dere fortsatt en fin tirsdag videre :).

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag.

da var det tirsdag da ny dag , 2 dagen ny uke ;) jeg drikker te og koser meg , spiser frokost og ser litt serie før jeg bærer meg ut på dagens gjøre mål :). samboern drikker kaffe og gamer litt, det er liksom det han gjør om morgningen , dagens planer vet dere skal ikke gå mer inn på detalj der for å si det sånn, eller noe annet ingenting, kanskje en tur på butikken .

dagen i dag skal jeg ta det med ro formen har begynt og bli bedre. men jeg skal enda ikke drive å hva skal jeg si ikke leke men å presse meg for plutselig så smeller det, det har jo hendt tidligere :) å nå er det siste jeg trenger er det :) så her skal ting tas med rolig tempo :).
men jeg har ikke noe spesielt og si denne morgningen jeg føler jeg bare babler om alt mulig og ikke no og det er jo egentlig ganske kjedelig i seg selv egentlig.

så tenker jeg bare titter innom litt senere eventuelt siden jeg er helt tom for hva jeg skal skrive eller snakke om det er liksom ingenting spennende og fortelle. tenker jeg kanskje snart kjører en spørsmåls greie som jeg bare har gående en stund så kanskje jeg er heldig å få inn noen spørsmål :) tenker det innlegget kommer løpet av dagen tenker jeg så får jeg bare se hva som hender :).

Likes

Comments

Dette ble da dagens middag, ble litt sen middag men siden alt ble bare skyvet ja lenger og lenger . men ja det ble da middag til slutt da. dagens middag var da Bali Kyllinggryte med ris ganske enkel matrett og ikke minst kjempe godt :).

etter middag ble det tur i dusjen :) så nå ligger jeg som ett slakt i senga , jeg har nettopp prata med min mor , og hu har alltid mye å si men det er koselig :) .
men vi spiste ikke så alt for sent spiste i 21 tiden bare jeg som er treg til å komme med oppdatering og mamma som ringte meg mens jeg drev og skrev innlegget at ja det kommer ut så sent.

nå som sakt ligger jeg i senga skal se noen episoder med serie før jeg skal legge meg :). opp i morgen og starte nok en ny dag, heldigvis skal jeg da bare være hjemme og drive med den så kalte pakkingen min igjen .

men det er alltid koselig med sånn kvelds samtale med mamma som alltid ringer for å si god natt og spørre om åssen du har det om det er noe hu skal hjelpe med så det er ganske så koselig :).

samboern ser en krigs film tror jeg så jeg sitter på rommet det er sånn vi gjør det, jeg orket ikke se noe film egentlig så jeg begynte faktisk og bli sliten ganske tidlig i dag så tenkte etter dusjen at jeg skulle legge meg å se litt på serie eller noe å sitte litt på pcen frem til jeg ble litt mer trøtt til å sove :). men da tenker jeg at jeg avrunder dette innlegget her , åsså får vi heller ta å se frem til en ny dag i morgen og sånne ting å håper at kanskje pakkingen går mot en ende snart har ikke så mye og pakke ned så er det bare å vente på å flytte inn dagene nærmer seg jo mer og mer :).

ønsker alle sammen en riktig god natt :)

Likes

Comments

jeg trodde som sakt denne serien ikke helt var noe jeg ville like, men nå har jeg fått sett noen episoder og jeg har falt mer og mer for den egentlig. den er morsom sånne ting litt rar men ja det er min mening . så jeg må innrømme at jeg ble overrasket over serien, jeg trodde det var en serie som rette sakt var ganske teit og dum egentlig, men etter og ha sett noen episoder som sakt og kommet mer og mer inn i selve serien så må jeg faktisk si at jeg liker den at den overraskende er ganske bra egentlig. så noen reklamer på tven og tenkte helt ærlig at herregud for en teit serie sånn egentlig, men etter jeg så den ene halve episoden på tven så måtte jeg bare se da fra starten og faktisk se åssen serien var . så jeg ble overrasket egentlig. bra serie .

så annbefaler faktisk og se serien gi den en sjangse egentlig altså ikke alle kan like alt men jeg ble som sakt veldig overrasket over serien jeg trodde den var teit og sånne ting men når jeg faktisk starta å se og kom litt inn så ja se den og lag din egen mening , min er at jeg ble super overrasket egentlig :) 

kort om serien for dere som ikke henger med ang serien hva den går ut på osv : Melk er en dramady om to unge alenemødre som sammen prøver å få hverdagen til å gå opp. Hovedkarakterene er Ingri og Mathilde som tilfeldigvis møtes da de begge føder barn på samme dag på Ullevål sykehus. Det oppstår komplikasjoner når de nybakte mødrenes barn skal stelles og de begge tilsynelatende heter Johansen til etternavn. Forvekslingen blir fort oppdaget, og den brokete starten viser seg å være begynnelsen på et vakkert og morsomt vennskap som vi følger gjennom mammapermisjonen.

  • 11 Lesere

Likes

Comments

Hverdag.

uff mandager skal på en eller annen måte nesten alltid starte med litt stress, og det ble litt sånn i dag. jeg hadde time hos legen i dag kl 13:00 det er jo greit. våknet og dagen starta egentlig ganske greit. men så plutselig så kom jeg på at denne timen minnet meg om en time jeg har den 24.10 og det er samme tidspunkt og alt ,

så tenkte jeg bare oii har jeg rota med dagene , men fikk melding fra legen på fredag fikk jeg sånn minner om din time hos legen den 16.10.17 kl 13:00 . for den timen 24.10 så skal jeg også ta blodprøver nemmeig før timen kl 13:00 så ble da super stresset for at det hadde blitt noe kluss i mitt system fordi jeg har liksom så mange baller i luften nå så er jo nesten ikke rart jeg går i surr heller kan du si.

så ringte ned og for å høre for da måtte jeg jo ta bussen så fort som mulig så jeg skulle rekke alt. men heldigvis så var det ikke noe feil å at den timen jeg trodde det var i dag er ikke før den 24.10 som jeg har på lappen min så jeg skulle til noen andre i dag at det var ikke noe å tenke på ting var riktig , så da slapp jeg liksom å løpe å stresse med buss tidligere og alt det men kjente stress nivået ble ganske så greit høyt da jeg trodde det var rot med timene mine.

men heldigvis ordnet det seg så jeg er veldig glad for det :) . men så helt plutselig når jeg sitter og sminker meg så ser jeg på den lappen at den minnet meg om timen jeg har den 24.10 og jeg bare oii har jeg kanskje fått feil eller har det blitt skrevet feil for jeg skulle ta blodprøver og masse der så ble liksom shit hadde funnet hvem buss jeg skulle ta og sånne ting for at ingenting annet skulle bli stress da. og den gikk da senere kl 12 men hvis jeg skulle ta blodprøver ikke sant så måtte jeg jo komme meg til bussen sånn fort egentlig så haste sminka meg ringte lege og bare hva skjer er det jeg som har rota eller hva er det egentlig som har hendt. men heldigvis så var det helt i orden og jeg fikk da roet meg ganske greit ned fikk tatt den bussen jeg skulle ta og ting ordna seg til slutt.

så derfor har det ikke kommet noe innlegg før i dag, og derfor kommer dette innlegget litt sent så det beklager jeg. jeg har også en annen blogg jeg hadde smålig nesten glemt i dag. som jeg har med flere jenter :). ta en titt :) http://nouw.com/mafiafruene vi har også en gruppe på facebook for jenter over 18 år :) men jeg kan skrive ett innlegg om gruppa i ett annet innlegg :) . men jeg hadde smålig glemt og blogge der også ikke sant så måtte innom der også, ting går litt i glemmeboka her og der . sånn går det når man sitter og ja har mange baller i luften som sakt og skal få alt til å gå rundt er ikke alltid man henger med.

for etter lege timen gikk jeg å samboern fort innom en kafe og feiret litt at vi endelig har fått solgt leiligheten i Drammen før vi tuslet hjem og starta og pakke osv, så alt har jo gått i ett ikke sant så beklager virkelig det at ting ble senere enn det jeg hadde trodd . med innlegg og diverse . men det er bedre sent enn aldri :).


nå skal jeg snart lage en sen middag også . så da kan jeg titte innom å vise hva som står på den spennende menyen vår i dag :). så ønsker jeg alle sammen en riktig fin mandag videre :).

Likes

Comments

Uken som gikk.

Uken Opptur :
- det må være vi hadde visning på leiligheten åsså må det være det må helt klart bli da jeg og samboern fikk inn bud på leiligheten til slutt at endelig ting ser lysere ut for oss , fikk ingen bud før på fredagskvelden for da hadde vi en privat visning , og da ble det endelig lagt inn bud.:D så nå er det bare å få pakke å alt det så nå ser ut som alt går i boks :).

Ukens Nedtur :
- det må være at vi hadde visning på leiligheten også fikk vi ingen bud og ingen tok tlf da megler ringte osv det må være det og at det har vært veldig mye denne uken så føler meg så sliten egentlig, heldigvis ser det ut som denne uken som kommer er litt bedre eventuelt :) å at jeg dessverre har blitt syk/dårlig oppi det hele.

Ukens sang :
- denne uken har det gått i veldig mye Forskjellig når vi da har vært hjemme og ordna så har vi bare satt på spotify også har lista bare gått så ukens sang er mange til å plukke ut noen :P

Ukens Film :
- hakke sett på noen film denne uken faktisk har liksom ikke vært noe tid for det , og har ingen filmer det frister for meg å se for øyeblikket egentlig :).

Ukens serie :
- i det siste har jeg og samboern fått hekta på Hawaii five-o så det er vel den eneste serien jeg driver og ser for øyeblikket faktisk :) . har liksom ikke fått sett så mye serie siden vi har hatt så mye planer også er det normale farmen , og skal vi danse osv da men det er ikke alltid jeg rekker alt i dissa tider :).

Ukens Tanke(Ukens tanker ) :
- uken tanke har vel vært visning , visning og rydde og sånne ting, få ting til å gå rundt siden vi har hatt en del å gjøre :) . at ting måtte ha vært litt planlagt for at ting skal gå den rette veien at ingenting skulle bli stress.

Ukens innkjøp :
- denne ukens innkjøp var det vi kjøpte på rusta egentlig :) hakke vært noe annet mer spennende som ble kjøpt inn denne uken, det har vært så travle dager så hakke vært på no spesiell shopping kan man si denne uken, men ble da litt på rusta :P .

vi var på rusta en gang til etter vi var der første gang :), men jeg hakke fått tatt bilde av det enda , så det skal jeg få gjort :) men det var ikke noe spennende men jeg kan få delt de bildene av runde 2 på rusta :). men jeg kan ramse opp det vi kjøpte det var små ting :).

*Tøfler ti samboern : 49.-
* 2 kopper /mugger eller hva det heter : 39.-
* bukse/tights : 49.-


men som sakt dette var da uken som gikk for denne gang :). noen spørsmål er det bare å komme med dem, eventuelt innspill til å gjøre innlegget eventuelt bedre :).


Likes

Comments

jeg sitter og ser på nesten helt nye serien Melk som ble reklamert på tven her. i starten virka det som at det ikke var en serie for meg eller en jeg ville se på , men jeg så episode 8 på tven i går ihvertfall litt av den. men så tenkte jeg bare skulle sette meg ned og se noen episoder for å se om åssen serie det egentlig er. men har bare sett episode 1 da siden jeg nettopp satt den på  . og jeg vet ikke helt åssen jeg skal forklare serien helt enda. jeg er enda litt usikker om det er sånn kødde serie på en måte for det jeg ihvertfall så i går så virka den som en sånn humor serie . så hakke satt meg noe mening om den, men hvis folk har sett den hva syntes dere, ??? jeg ser episodene nå på viafree og det er 20 episoder hittil ute .

så jeg skal ta og se mer episoder før jeg gir min mening om serien . men tenkte jeg skulle høre med folk hva dere syntes om serien om dere har sett den og hva deres mening om serien er før jeg kommer med min besluttning :) . 

  • 14 Lesere

Likes

Comments

nå sitter jeg enda godt plassert i senga. jeg sto vel mer eller mindre opp å tok meg en dusj og skulle egentlig sette i gang med det jeg hadde tenkt, men sånn ble det ikke. formen min bare forverret seg kan man si så jeg ble bare mer tappa for krefter .
så kan vel si at jeg snek meg under dyna igjen da jeg bare begynte og tetne til. så ser dessverre ut som en søndag med pcen faktisk og ro og serie titting . og ingenting annet. jeg trodde jeg klarte å slippe unna denne så kalte forkjølelsen men det ser ut som nå at jeg dessverre ikke slipper unna. nå er det frem med nesespray og halstabletter .

samboern er godt i gang da han har fått gjort litt, men tenker at han også tar det stille og rolig i dag , jeg tenker jeg heller får bare ta en rolig dag også håpe formen er mye bedre i morra åsså får jeg bare gjøre litt ekstra siden i dag ikke gikk som planlagt.
jeg hadde egentlig gode planer å få gjort en del men som sakt når formen er unnskyld så ræva så er det ikke så behagelig å drive og gjøre ting å bli super varm osv. da tar jeg heller å blir frisk også får jeg bare gjøre litt ekstra når formen er mye bedre.

så sånn er det med den saken, bedre og ta noen dager med full ro og ikke noe å bare la kroppen bli frisk. enn å bli varm og risikerer at man blir verre i den forstanden.

så mine nye bestevenner fremover er fishermans's friend med sitrus smak og nesespray og hostesaft om jeg skal starte og hoste veldig , hakke starta med det så håper jeg slipper at fishermans's frienden tar halsen :) , jeg syntes den med sitrus smak er ganske grei bruker som regel den lyseblå men føler den er så har mot magen, føler jeg blir rett og slett kvalm av den . så da prøver jeg heller sitrus i håp om den skal hjelpe :)

nå skal jeg bare som sakt legge meg i en god stilling i senga å ha sånn slækk søndag med serie .
føler det er ikke noe annet jeg får gjort pga formen er dumt å presse seg for mye så sitter man der helt ned tappa for krefter. så nå driver jeg og skal lage meg en kopp med te også. se om det kan hjelpe på formen .så håper jeg inderlig at dette ikke varer mer en par dager for hakke så mye tid til noe annet :)

så jeg vet ikke om jeg kommer med noen spennende innlegg i dag faktisk, er som sakt veldig veldig lite som hender rundt meg for tiden , alt dreier seg om pakking, og møter og ja at hele hjulet skal gå rundt frem til vi flytter 1.11 til Sandefjord, gleder meg kjempe masse til å starte ett nytt kapitell i livet som sakt med Samboern i ny leilighet sammen , selv om jeg trives veldig godt i Drammen så gleder jeg meg til å flytte sammen med han , hakke bodd her mer enn 1 år nesten bare så litt rart å tenke på at vi skal flytte så fort allerede . men fra en liten leilighet til 3 roms leilighet det kan bli veldig spennende .

og jeg er så takknemlig at jeg og samboer har det så bra sammen nå hørtes det sikkert veldig feil ut. men jeg er så glad at vi er sammen om dette kall det eventyret sammen :) tror ting vil bli bra fremover og gleder meg til å ja starte ett liv med han . han er så omtenksom og rett og slett herlig at jeg kunne virkelig ikke ønske meg noe annet jeg kunne sikkert nesten ha skrevet ett innlegg bare på måten han er på og hvor omtenksom han er mot meg. selv om jeg til tider kanskje kan være til bry da , så står han der, føler jeg noen ganger går han på nervene men sånn er vel forhold egentlig xp . 

men jeg tenker jeg runder av dette innlegget her , så får vi se om jeg får slengt inn flere innlegg løpet av søndagen. eventuelt om folk har noen spørsmål jeg skal svare på om det er noe folk lurer på så kanskje ha ett innlegg om det , en så kalt spørsmålsrunde :) . men det kommer jo helt ann på om folk stiller spørsmål eller om folk syntes det er interessant da. er ikke noe vits å ha noe å ikke folk er så interessert men folk kan jo komme med forslag eventuelt :) .  

så får alle ha en fin søndag videre :). så skal jeg gjøre alt for å underholde dere på ett vis og bli frisk også :) . 

  • 12 Lesere

Likes

Comments

Søndag 👍🏼👍🏼
denne dagen pleier som regel å gå veldig sakte men det tror jeg har at jeg som regel pleier å bruke til å slappe av på ikke gjøre så mye :) men nå har jeg planer faktisk , må bare komme meg ut av senga å det er ikke alltid like greit :) , enkelte dager så frister det å bare å ligge litt ekstra :p Nå har samboern besøk av en kompis , så jeg tenkte jeg skulle få stått opp nå å starta dagen :D det er grått å trist ute i dag , hadde planer om å kanskje ta meg en tur ut men frister ikke så veldig , spess ikke når jeg er smålig dårlig :)

Så søndagen blir å tilbringe inne med kakao eller te eventuelt å pakking :) Åsså selvfølgelig ta å finne ut hva vi skal ha til middag :)
Kanskje kyllingfilet og ris med berne , men det er ikke bestemt kan også lage bali kyllinggryte men da mangler jeg noe så da blir jeg usikker :) vi får se hva det blir til :)

Alle sammen får ha en fin søndag videre så får jeg opptatere dere iløpet av dagen om den super spennende søndagen min 😅

  • 13 Lesere

Likes

Comments

da var snart denne lørdagen snart ferdig :) kvelden har da kommet snart er det søndag igjen :) jeg sitter på soverommet med pcen på fanget og driver og snakker med Marita på factime på face. dagen i dag har egentlig vært litt opp og ned jeg våknet og var kjempe tett og ikke helt i form kan du si, så dagen starta ikke så bra, men bedret seg litt ut dagen i dag, så jeg fikk da gjort litt til slutt i dag, fikk henta en del pappesker til i dag så i morgen skal jeg få pakket en god del :). begynner og komme seg heldigvis som sakt så har vi ikke så mye og pakke men er en del for det :P

så denne lørdagen gikk som den gjorde nok en dag over :) nå skal jeg bare slappe av åsså finne senga tenker jeg : ) greit som sakt og finne senga greit tidlig innimellom :) . det er ikke noe som hender i kveld heller sånn sett enn og se på tven da men det går ikke noe spennende sånn sett så da får jeg heller sette på en god serie og se det ut over kvelden for jeg er ikke så veldig trøtt :P .

jeg tenkte jeg skulle komme med ett tema innlegg osv, jeg begynte vel og skrive men så fikk jeg vel mer eller mindre litt sperre derfor det ikke har kommet ut . jeg prøver og finne ting som interesserer folk men det er ikke så lett, og når man ikke er sånn topp blogger eller noe mote jente og som ja har kropp til å ha mote sånn sett da blir ting litt mer låst og da står jeg på bar bakke og vet ikke helt hva jeg skal skrive eller noe for å få folk interessert . så jeg må tenke ut noe spennende :) .

  • 14 Lesere

Likes

Comments