Familietreff for Balto. Kjørte bil i to timer, elsker å dra på nye opplevelser med familien min, hater å kjøre steder jeg ikke er kjent. Etter litt frustrasjon og stress kom vi endelig frem. Vi ble møtt av hundeglade mennesker og nydelige omgivelser. Vi hadde jakttrening, så på hundene leke og spiste god mat. Super koselig dag med masse hundekos, prat og tips. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Besøkte bestemor, og fikk itillegg hilst på tanten og fetteren min. Drakk te, spiste julekake, lekte med prompepute og koste med en liten hund. 

Fikk endelig handlet inn litt nødvendigheter som vi har utsatt. Nå kan jeg endelig henge opp bilde som tantebarnet mitt malte med meg. 

Vegansk burger og søtpotetfries + kvalitetstid med kjæresten.  Likes

Comments

Vi har startet å lese bøker sammen. Petrus har tidligere ikke vært interessert i å lese, men har nå bestemt seg for å prøve. Før leggetid så leste P høyt, mens jeg lå inntil han og slappet av. Deilig start på helgen. 

Likes

Comments

Kveldstur i disse omgivelsene!

Likes

Comments

​En tung blåmandag med forskjøelse og stress, men som endte med å bli ganske fin. Vi slukket alle lysene i huset, tente masse stearinlys og fant frem dyner. Det ble noen fine timer på sofaen med masse kjærestekos og prat. 

Likes

Comments

I dag har pappa lært meg å skifte dekk. Med mye tålmodighet og styrke fikk byttet fra sommer til vinterdekk. Hyggelig med kvalitetstid med familien. Reiste hjem til min egne lille familie, lagde eplecider og spiste boller. 

Likes

Comments

Tok en rolig lørdag hjemme der vi prøvde å bli friske. Frokost med sjokolademelk og rundtstykker, Les Miserables, sitronte og kveldstur i skogen hjalp litt på formen. 


Likes

Comments

Vondt i hodet, halsen, ører og nesen, typisk høstforkjølelse. Bestemte meg for å gå en lang skogtur med Balto, måtte tross alt nyte det nydelige været. Gule, oransje og røde blader. Fine omgivelser.  Leire, bekker og dyrespor. Balto ble gjørmete. 


Det ble en fin tur sammen med den beste turkompisen. 

Likes

Comments

Dagens små og store gleder:

- Å våkne opp til frost ute, det er så pent!

- Tur til sandvika med lillebror. Vi pratet og lo, spiste en god lunsj og jeg fikk handlet nye lamper til spisestua.

- Fikk lekt med nevøen min på ettermiddagen.

- Jeg og kjæresten hørte på thriller på vei hjem og sang med full hals.

Likes

Comments

Dagens små og store høydepunkt: 

- Høstferie! Så deilig å sove litt lengre, spiste frokost på senga og bruke lang tid på å stå opp. 

- Bakte eplepaier med eplene jeg fikk av mamma og pappa. De ble ikke super pene, men de smakte veldig godt. 

- Kjølige høstkvelder. Jeg var ute og jobbet i hagen og lekte med hunden på jordet, og det er så godt med litt kjøligere og frisk luft. 

Likes

Comments