Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet med en kopp kaffe og ser på inspirasjon til tatovering som jeg har tenkt å ta. Jeg har lenge hatt lyst på tatovering på armen og jeg tenkte først å ikke ta over hele armen, men nå er det faktisk så mange jeg har lyst på at jeg rett og slett har lyst på en hel sleeve på vestre arm og der har jeg også en tatovering i fra før som egentlig ikke ser så bra ut. Den er ikke stygg men kunne vært bedre men jeg tok den jo tross alt for en billig penge i bulgaria da jeg var rundt 17år eller noe...men uansett. Her er noen bilder som inspirerte meg og jeg har tenkt på noe lignende som på disse bildene, men vet ikke helt hvordan jeg skal sette den sammen slik at det passer og blir fint, om du skjønner...men det tenker jeg at jeg kan designe sammen med tatovøren. Herregud jeg gleder meg!


Jeg har ikke bestemt meg enda men jeg har noen ideer. Noen av de betyr ikke noe spesielt, jeg bare synes de er fine men jeg har også noen som betyr noe for meg, så det blir en slags blanding på en måte. Den dronning-kronen og diamantene er noe jeg lenge har hatt lyst på men nå er jeg litt usikker på de siden det er plutselig så mange som har de så jeg får se hva det blir! De som jeg er helt sikker på er drømmefangeren og en liten setning/tekst som beskriver noe jeg har opplevd, jeg vet akkurat hva det skal stå men det blir en liten hemmelighet, haha..

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har ikke funnet noe antrekk til 17. mai selv enda og jeg tenkte å bestille en kjole fra Nelly, men det blir jo for sent nå. Herregud tiden går så fort! 17.mai er jo allerede på onsdag og på tirsdag skal jeg til mamma etter jeg har hentet Mathias i barnehagen for å sove over der, så må vi tidlig opp på onsdag for å gå i barnetoget sammen med barnehgaen til Mathias. Etter på skal vi spise middag hjemme hos tanta mi.

Her er ihvertfall litt inspirasjon til forskjellige antrekk, jeg har valgt ut noen favoritter!


Likes

Comments

Det ble en rolig lørdag i dag, jeg hadde et lite besøk av mamma og Mathias så det var veldig koselig. Nå sitter jeg i sofaen og ser på en film som går på TV nå. The other woman heter den..egentlig så står den bare på i bakgrunnen i mens jeg gjør andre ting på PC'en så jeg glemmer å følge med og jeg la akkurat merke til at den var ferdig haha. Jeg fikk med meg begynnelsen i det minste!

Nå vurderer jeg å flytte meg til senga straks etter at jeg har dusjet, tatt medisin osv. og så ser jeg kanskje på en episode av Prison break eller to før jeg sovner. Imorgen tenkte jeg å dele noen tips og planer for 17.mai!


Likes

Comments

Spania: Har ikke bestemt dato enda men i rundt slutten av juni eller starten av juli så drar jeg til spania for å besøke en venninne som bor der. Jeg blir der i 2 uker og gleder meg selvfølgelig men gruer meg til å ta fly alene, det er første gang jeg gjør det så ser for meg alt det verste som kan skje, at jeg roter meg helt bort eller at jeg går på feil fly eller noe, haha..neida det går nok ikke såå galt!

Bilder fra en tidligere spania tur

Trene: Jeg skal begynne å trene igjen, og jeg har egentlig allerede begynt sånn smått, men nå er det bare uregelmessige joggeturer nå og da. Jeg tenkt å prøve på å trene 3-4 ganger i uka, både ute og inne. Jeg har kjøpt meg nye vekter og yogamatte slik at jeg kan begynne med styrketreningen her hjemme i stua så jeg mangler bare å komme igang. Så dette er noe jeg kommer til å bruke tid på i sommer!

Findings: Dette blir mitt andre år på findings festivalen. I fjor var jeg der bare for å feste og høre på Dimitri vegas & Like mike som jeg eelsker! Men i år så skal jeg jobbe som frivillig en dag og gå på konserten den dagen jeg ikke jobber sammen med samboeren min. Jeg bare håper at han skal få permisjon den helgen slik at han kan bli med hvis ikke blir det nok veldig kjedelig for meg siden jeg ikke kjenner noen der. Han slipper heldigvis å være i fengslet den siste tiden på grunn av at han bli flyttet over til avrusning den 6.juni (paragraf 12) så det blir nok bra uansett.


BIlder fra findings i fjor

Samvær med sønnen min<3: Nå har jeg vært rusfri en stund og da vil jeg etterhvert få mer samvær med gutten min så det blir nok en del av det i sommer. Det gleder jeg meg selvfølgelig veldig mye til! Nå har jeg kun samvær en gang i måneden og så det blir kos!

Ellers så skal jeg jobbe litt og så venter jeg på innkalling enda, så det spørs om jeg må endre litt på planene om det skulle skje men dommen er ikke lengre en 45 dager så noe skal jeg nok få gjort uansett. Jeg skal hvertfall shoppe masse, nye møbler osv, siden jeg fikk en god del igjen på skatten!

Bilder fra sommeren i fjor

Jeg har fortsatt ikke noe kamera så det får holde med gamle bilder og mobilbilder frem til jeg får nytt kamera.

Likes

Comments

Jeg elsker denne tiden av året når det er så fint vær og man merker at humøret blir mye bedre, gleder meg utrolig mye til sommeren! Nå har jeg bestemt meg for for å blond igjen også...eller jeg skal ihvertfall stripe det, så det skal jeg gjøre etter jeg har vasket og ryddet litt her hjemme;)


Noen av mine favoritter som jeg fant på Zalando, disse må jeg klikke hjem!


Tonje💛

Likes

Comments

Jeg har valgt ut noen av mine favoritt filmer som er veldig typisk meg og som du må se!

SPRINGBREAKERS:

Den handler om fire jenter som trenger penger til ferien og finner løsningen ved å rane et utested og dette er begynnelsen på en reise der de blir kjent med en dopdealer som tar jentene med på forskjellige kriminelle handlinger. Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine og Ashley Benson spiller hovedrollene!

SOUTHPAW:

Handler om en mann som er en kjent bokser. Livet hans blir snudd på hodet da han mister kona si i en ulykke og han sliter med å ta vare på dattera si. Han går fra å ha alt han kan ønske seg til å miste alt og han trenger hjelp til å komme seg på beina igjen. Jake Gyllenhaal har hovedrollen og du kan se den på Netflix.

THE PURGE:

Hva ville du gjort hvis du kunne gjøre hva som helst i løpet av en natt uten konsekvenser? ingen regler og du vil ikke bli straffet for det. I denne filmen så har USA en natt i året der alt av krimineiltet er lovlig inkludert drap. Det er 3 filmer av denne og to to andre heter The anarchy og Election year.


CROSSROADS:

Denne passer perfekt til en jentekveld! Britney Spears har hovedrollen og jeg har sett den million ganger. Den handler om tre barndomsvenninner som en kveld graver ned en boks med en ting hver som skal være et symbol på drømmene de har for fremtiden og i tillegg så ønsker de seg at de alltid skal være bestevenninner og avtaler at de skal grave opp boksen den dagen de slutter på high school. Når den dagen kommer så er det mye som har forandret seg og de har ikke lenger kontakt med hverandre men så drar de ut på en reise som fører de sammen igjen.

HONEY:

Det er en dansefilm som handler om hiphop danseren Honey som drømmer om å åpne sitt eget dansestudio og for å finanseiere dette setter hun sammen et stort danseshow med alle ungene fra gata.

SQUATTERS:

Denne handler om en gjeng som bor på gata og som søker husly i et stort luksuriøst hus der ingen er hjemme. De benytter seg av det mens familien som bor der er på ferie.


Tonje💛Likes

Comments

Her kommer jeg til å skrive om mine personlige erfaringer og hendelser i mitt liv. Jeg elsker jo å skrive og det er en fin måte å samle tankene på, spesielt nå som jeg er i en ganske vanskelig periode så føler jeg ofte for akkurat det. Fortsatt er jeg usikker på hvor mye jeg egentlig tørr å dele når det kommer til visse ting men så vil jeg heller fortelle mine egne versjoner om hvordan ting er for alt er kanskje ikke som det ser ut til å være.


Det er mye jeg vil skrive om og mange forskjellige temaer, både morsomme ting og ikke fult så kule historier eller hva jeg skal kalle det. Kanskje først og fremst litt om meg selv i et eget innlegg så kommer det vel etterhvert. Det bli ikke så mye bilder til å begynne med..må først ha et nytt kamera siden jeg har glemt det forrige ett eller annet sted!? Jeg finner det iallefall ikke..


Tonje💛

Me and my heart<3

Likes

Comments