Selv om været forsatt er imot oss så våknet jeg opp med full av energi, kan være at jeg sov i over 9t. Haha
Jeg elsker å ha god tid på mårran sånn at jeg kan kose ekstra mye med lillemann før vi beveger oss mot barnehagen 💙

Vil ønske dere alle en fantastisk dag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heter da det kurset jeg ba om å få delta på av NAV. Istedenfor å sitte hjemme å sende hundrevis av søknader og cv'er tenkte jeg at et arbeidesøkerkurs vill være til hjelp. Jeg er posestivt overasket over å bare ha vært her i 5 dager, jeg har lært så mye nytt å fått gløden for å søke jobb igjen. Så nå må dere krysse fingre og tær for meg at jeg finner en jobb innen kurset er over, det varer i 4 uker å jeg er allerede i uke 2 så her handler det bare om å stå på.


Ha en forsatt fin dag


Likes

Comments

Heisann mine søte
Nå har jeg vært veldig stille en lang periode, å det er sykt mye som har skjedd. Det skal jeg prøve å fortelle dere litt mer om imårra. Nå ville jeg egentlig bare stikke innom å ønske dere en GOD HELG 💖

Likes

Comments

I et tidligere innlegg skrev jeg at vi planla å flytte hjem igjen for å spare penger, men etter mye tenking og snakk med flere ang det valget så har vi ombestem oss. Det høres kanskje teit ut siden vi nå hadde muligheten til å spare men om man tenker på det negative å med å bo hjemme å da ikke hos sin "egen familie" engang. De har en helt annen kultur enn meg, vi må regne med å bo mange år på et lite rom uten privatliv med et lite barn å jeg kjenner meg selv at jeg fort vil irritere meg over bråk og div ting. Vi har tidligere bodd der å da ble det nesten 2.verdenskrig mellom meg og svigermor å nå som vi har kommet overens igjen er det kanskje best å la være å prøve igjen.

Så imårra skal vi på visning, jeg gleder meg som et lite barn for jeg har forelsket meg helt å er bestemt på at vi skal få den, hehe.

Ønsk oss lykke til 🍀

Likes

Comments

Nå var det tid for å handle bittelitt til seg selv, jeg har gitt bort så mange søppelsekker med klær at jeg så vidt sitter med noe selv å så har jeg gått en del ned etter at lillemann har begynt å løpe 😂 haha neida.

Alltid likt å være i bevegelse selv om jeg er ræva på å trene som jeg har nevnt tidligere. Jeg er slank og ser trent ut selvom jeg kun tenker på å dra å trene eller ta en økt hjemme, men helsen er nok dårligere enn du tror så må nok bare tvinge meg selv en dag, men nå er det påske ☀️🐣

Her er noen bilder av det som ble shoppet inn

Jeg elsker t-shorter/singletter, olabukser og joggesko 💙

Måtte bare ha et par bestemor briller som jeg kaller dem, å så fant jeg endelig en bikini som passer hengepuppa å hvor jeg føler meg komfortabel i 💙

Var usikker på om de passet meg så måtte høre med mine snapbestiser❤️

Hva synes du?

Likes

Comments

Jeg ble helt sjokkert over lille M som var så modig da vi møtte smurfene, han elsket dem å ville nusse og kose med dem hele tiden 💙 Det er forresten min mor som har han på fanget. Jeg var trivdes best bak kameraet i dag.

Vi alle var så heldige å få en god smurfeklem 💙

Likes

Comments

For å være ærlig her har jeg aldri syntes det er så himla fint med barnekunst eller det å faktisk pynte til påske eller jul, men etter at jeg ble mor har det liksom blitt mer stas å gjøre det. Jeg henger alltid opp pynten/maleriet/tegningene Mathèo lager i barnehagen å er stolt over dem. Å når vi har tid prøver vi oss på kunstverk her hjemme også, som i dag malte han noen gips-egg jeg kjøpte på Nille å de ble jo kjempe fine, synes ihvertfall jeg da.

Å selv om jeg da ikke synes påske pynt er så fint måtte jeg jo selvfølgelig pynte litt med han sitt mesterverk da.


Ble det ikke fint?

Likes

Comments

Idag åpner det nye Grorud senteret, det har vært åpent hele tiden da men nå skal de liksom være ferdig med å bygge å flytte inn nye butikker noe dem egentlig heller ikke er men samma det, smurfene kommer å det blir kake å sikkert masse annet morro. Jeg er så spent på å se reaksjonen til lille M, om han vil bli redd eller synes det er stas. Vi har å avtalt å møte venninnen min som var med oss på Barsel Break så det blir ihvertfall kos

Likes

Comments

Har faktisk ikke gjort noe særlig spennende ting idag, men jeg fik pakket to esker til da. Må passe på så jeg ikke tar helt av så vi ikke sitter igjen med noe her frem til vi skal flytte. Så har jeg pugget litt på teorien for bil da å det har jo gått kjempe bra siden jeg har bestått 3 ganger etter hverandre, men var akkurat på grensa alle gangene. Så kanskje man bare skal dra på biltilsynet å ta den, bare for å prøve liksom. Om jeg stryker får jeg bare lese litt til å prøve igjen.

Kl 14 ble jeg ringt av barnehagen, Mathèo har feber. Noe han har hatt i noen dager nå, men ikke noe sørlig høy og det har ikke gått utover almentilstanden hans. Å det så man fort da jeg kom inn døra i barnehagen, han tullet og ville som vanlig vise meg alle lekene og pynten på veggene før vi kan tenke på å kle på oss.

Når klærne var på vill han leke litt ute å siden været var så herlig å han virket pigg så ja hvorfor ikke.

Etter litt lek og morro satte vi oss på banen å leken forsatte hjemme helt til nå da han sovnet søtt i sengen sin 💙


Nå skal jeg ta en prøve til å så blir det vel litt serie titting før jeg tar natta.

Begynt å se på en serie som heter Salam, hørt eller sett den? ganske groteske scener?

Likes

Comments

Instagram@tonjebgroth