Jeg føler jeg skylder dere ett lite innlegg da det er så fryktelig lenge siden sist. Bloggen er ikke en føreste prioritet, noe jeg håper dere skjønner. Å blogge er noe jeg trives med, så vil jo gjøre det så ofte som mulig, men noen ganger strekker ikke tiden tid. Men jeg har ikke tenkt til å sitte her å beklage meg selv, for jeg har rett og slett ikke hatt tid.

Det er 1. Desember, herregud så fort året har gått. Jeg synes det ikke er lenge siden jeg startet på videregående, det har gått så forferdelig fort. Jeg lurer på hvordan de neste 2.5 årene går. 

Men hva har skjedd siden sist da? Jeg har begynt å trene, og jeg ser allerede forandringer. Jeg trener 2-4 ganger i uken på et treningssenter. Karakterene min har steget noe skikkelig. Jeg må si jeg er skikkelig stolt av meg selv, for jeg har aldri fått toppkarakterer, noe som er utrolig gøy. Jeg har gått mye mer ut og er så og si aldri inne en helg, noe som er utrolig deilig. Noen ganger er det jo selvfølgelig deilig og bare ligge i sofaen hele helgen, men det er ikke så ofte at det skjer lenger. 


Jeg har tenkt littegrann på å begynne å vlogge, men er veldig usikker enda. Jeg skal prøve meg på det på lørdag, da jeg skal til Liseberg med tante og onkel og ett vennepar av de. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments