Nå er det over et halv år siden jeg var her inne. Føltes jo faktisk som om det var i går, for tiden går så utrolig fort. Jeg har nettopp kommet opp til huset i Hemsedal, etter 4 uker på ferie. Jeg synes det er litt deilig å komme opp hit å få slappet av litt, det er liksom ikke det samme styret her som det er hjemme i Nittedal. Grunnen til at jeg er i Hemsedal nå er jo for å jobbe, så jeg kan ikke regne med å få slappet av så mye. Pappa, Vilde og jeg kjørte fra Lørenskog i dag tidlig.

Tidligere denne sommeren har jeg vært i Danmark og på hytta i Sverige. Mamma og Egil leide feriehus i Danmark, i Slagelse i en uke og det var skikkelig deilig å få kommet ned dit igjen. Vi var der med tante og onkel og søskenbarna mine Lias og Milia. Etter en uke i Slagelse dro mamma, Egil, Robin og jeg til København for å være der noen dager. Vi bodde på Copenhagen Plaza og det var et skikkelig fint og koselig hotell. Det tok bare 5 minutter så var man ved inngangen til København Tivoli. Der er det så koselig om kvelden, og på lørdagskvelder rundt klokken 12 så har de stort fyrverkerishow, og med utsikten fra hotellrommet så så vi alt. Vi var også mye i Strøget i Køben og spiste lunsj på Nyhavn, skikkelig fin del av København. Vi var også en tur innom et par museer og da på Guiness Reckords Museum, men vil ikke skryte det oppi været. Etter noen dager var det på tide å sette kurs mot hytta i Sverige som ligger rett ved Grebbestad. Der var det stille og rolig, Ida kom en tur på slutten av uken og det var veldig koselig, vi tok til og med en tur på Liseberg der jeg nok en gang vant 2kg med Kex, haha.

Nå ser jeg egentlig veldig frem til å starte på skolen igjen for jeg kjenner nå på hvor mye jeg savner vennene mine, så det skal bli godt å starte igjen. Det skal også bli deilig å komme inn i rutiner igjen.


Håper alle har hatt en fin sommer hittil og at dere nyter resten av ferien!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments