Hvordan samfunn er det vi lever i? I dette samfunnet som vier en del av så har innsprøyting av botox, restylane og silicon blitt like normalt som å gå til frisøren.Skal vi akseptere denne utviklingen? Dette her er for meg skremmende.

Bloggere fortsetter å normalisere og snakke om utseendefiksing på en så fin måte som gjør at ungdommer tenker på dette som normalt.Ungdommen tenker at dette er helt greit, men det er ikke det! Det er ikke barebloggere som snakker så godt og varmt om dette, men også realitystjerner,artister og skuespiller. Og vet du hva disse har til felles? De er forbilder.Forbilder for dagens ungdom. Har man et forbilde så vil man gjerne være som de,se ut som de, og når de fortsetter med å snakke så fint som botox, restylaneetc. så lager de et kroppshysteri uten like.

Noe som er skremmende er at bloggere holder konkurranser forå vinne restylane. Det er jo faktisk helt sykt. Barn helt nede i 10 års alderener med på disse konkurransene. Bloggere har en så utrolig storpåvirkningskraft, og da blir det feil å påvirke små jenter i 10 års alderen medlipfillers. Det er så utrolig mye du kan gjøre med kroppen, ting du kanjustere. Man kan ta brazilian butt lift, fylle leppene, du kan til og medfettsuge leggene dine! Samfunnet har blitt helt skrudd, og nå har vi nåddbunnen.

I tillegg til dette kroppshysteriet, så er botox så nytt atdet ikke har noen langtidsforskning. Botox er er giftig. Botox inneholder etstoff som heter botulinumtoksin som er et nervegiftig protein. Dette stoffer erfaktisk verdens giftigste stoff som blir produsert naturlig. Og dette hervelger både kvinner og menn å sprøyte inn i ansiktet? Dødelig dose er mellom0,005 og 0,05 mikrogram. Ta for eksempel en vanndråpe. En vanndråpe veier ca1000 mikrogram. Det vil si at en dråpe med botulinumtoksin kan drepe circa 1000mennesker. Nå inneholder botox andre stoffer og, men det at folk velger åsprøyte inn gift i ansiktet sitt er helt skrudd.

Jeg har nok fått frem mitt poeng. Men kjære bloggere, lesereog forbilder. Vær så snill å slutt med dette her, dere er med på å ødeleggesamfunnet.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

For rundt 1,5 år siden så var jeg på mitt verste. Jeg var rett og slett møkka lei alt, det var så og si ingenting som fikk meg til å få litt glede i kroppen. Selv visste jeg at jeg ikke hadde det noe bra med meg selv, både mamma og vennene mine skjønte at noe ikke var riktig. Jeg har alltid vært en posetiv jente som sprer mye glede rundt seg, men det gjorde jeg ikke da. Jeg kunne sovne gråtende, ikke spise, og hvis jeg i så fall måtte spise så ble jeg kvalm at jeg senere kastet opp. Jeg var konstant sliten, jeg kunne sovet i flere timer etter skolen, for jeg var rett og slett utslitt. Jeg prøvde å gå i timer hos helsesøster, som er den godeste personen jeg har møtt, men det hjalp ikke. Jeg skulle starte hos psykolog men jeg ville ikke åpne hele meg for en totalt fremmed. Jeg dro til legen cirka en gang i måneden og det tror jeg var det verste jeg kunne ha gjort. Det knakk meg. Jeg gruet meg til hver legetime, for jeg visste at det ikke ble et positivt legebesøk. Jeg vet ikke hva som hjalp meg ut av det marerittet, men jeg takker en hver som hjalp meg og støttet meg da jeg var på mitt verste!


❤︎ Jeg har det veldig bra for tiden! 

Likes

Comments

​Jeg er utrolig glad over at jeg nettopp valgte Service og Samferdsel. Det er en linje som passer perfekt for meg siden jeg har veldig lyst til å jobbe innen salg og markedsføring. Klassen min er også helt super. Vi er 5 jenter og 12 gutter, men det gjør ingen ting. Vi har alle blitt godt kjent med hverandre, og vi har allerede skapet et godt klassemiljø. 

Jeg er også veldig glad over hvor motivert jeg faktisk er. Jeg gleder meg til å dra på skolen, og gleder meg til å lære nye ting. Jeg får noe ut av hver time, og det er vell til takk for de lærerne jeg har. 

En nyhet er jo at jeg ble elevrådsleder for klassen. Det er kanskje en liten ting, men jeg tenker at det følger med seg mye ansvar. Jeg ble også utrolig glad når jeg fikk alle stemmene i klassen, var nesten på gråten, haha. 


❤︎ Har noen av dere startet på videregående, hvilken linje går du? 

Likes

Comments