1. Ta imot komplimenter - Jeg er helt sykt dårlig på å ta til meg komplimenter Jeg tor det har noe med at jeg har sett så dårlig på meg selv i så mange år, at jeg ikke tror på det andre sier til meg. Jeg tror de bare sier det for å være hyggelig, men jeg sier alltid takk eller takk det samme.

2. Spare penger - Hvor irriterende er det å aldri har penger, sånn har jeg det hele tiden. Jeg bruker penger på så utrolig mye tull, som for eksempel mat. Jeg bruker alt for mye penger på mat. Men mat is love, mat is life.

3. Være aktiv - Er det noen som får skal få diplom for å ligge mest i sengen, så er det meg. Jeg ligger så utrolig mye i sengen og stirrer i en skjerm. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem på skolen det er "trommevirvel" legge meg i sengen, kanskje sove en time eller to, eller bare sitte på mac`en.

4. Kjøpe fornuftige ting - Som jeg sa i punkt 2 så kjøper jeg mye vræl, rett og slett. I tillegg til at mesteparten av pengene mine går til mat så kjøper jeg mye unødvendige ting. Er det 3 for 2 tilbud så må jeg jo bare ta den muligheten, dette medfører seg i et stappa klessakap, med klær jeg ikke kommer til å bruke. Det skal sies at i det siste så har jeg blitt mer observang over det jeg kjøper. Jeg lager en liten handleliste i hodet sånn at jeg faktisk kjøper noe jeg trenger, men jeg skal være ærlig å si at det ofte er et par ting som ikke var på handlelisten som blir med meg hjem.

​5.Huske navn - ​Jeg har jo nylig startet i ny klasse, siden jeg har startet på VGs. I klassen min er det mange nye mennesker jeg aldri har møtt før, jeg kjente kun 3 stykker før jeg startet. Vi er 17 stykker i klassen og det tok meg rundt en uke før jeg kunne alle i klassen min sitt navn. Det er ofte jeg er i de pinlige situasjonene hvor jeg må spørre  "​Hva var navnet ditt igjen?", gjentatte ganger før jeg faktisk kan det


Dette var faktisk en ganske vansklig oppgave å fullføre. Jeg hadde så mange punkter i går kveld da jeg skulle sove, men de var borte i dag. Jeg kan jo eventuelt skrive fler av disse innleggene hvis det er noe dere ønsker. 


❤︎Gjerne fortell meg 5 ting dere er gode eller dårlige på!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments