Hvis jeg skulle oppsummert 2016 med et ord så er det lærerikt. 2016 er nok et av de beste årene jeg har hatt (ikke at jeg har hatt så veldig mange men ja). Når jeg ser gjennom 2016 albumet mitt så ser jeg at jeg har vært med på mye. Dette året har jeg opplevd kjærlighetssorg, ekstrem glede og skikkelig sorg. I 2016 har jeg blitt kjent med folk jeg håper jeg aldri mister. Jeg har startet på ny skole. Jeg vært masse med venner og familie. Ja, 2016 har rett og slett var drit bra!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg føler jeg skylder dere ett lite innlegg da det er så fryktelig lenge siden sist. Bloggen er ikke en føreste prioritet, noe jeg håper dere skjønner. Å blogge er noe jeg trives med, så vil jo gjøre det så ofte som mulig, men noen ganger strekker ikke tiden tid. Men jeg har ikke tenkt til å sitte her å beklage meg selv, for jeg har rett og slett ikke hatt tid.

Det er 1. Desember, herregud så fort året har gått. Jeg synes det ikke er lenge siden jeg startet på videregående, det har gått så forferdelig fort. Jeg lurer på hvordan de neste 2.5 årene går. 

Men hva har skjedd siden sist da? Jeg har begynt å trene, og jeg ser allerede forandringer. Jeg trener 2-4 ganger i uken på et treningssenter. Karakterene min har steget noe skikkelig. Jeg må si jeg er skikkelig stolt av meg selv, for jeg har aldri fått toppkarakterer, noe som er utrolig gøy. Jeg har gått mye mer ut og er så og si aldri inne en helg, noe som er utrolig deilig. Noen ganger er det jo selvfølgelig deilig og bare ligge i sofaen hele helgen, men det er ikke så ofte at det skjer lenger. 


Jeg har tenkt littegrann på å begynne å vlogge, men er veldig usikker enda. Jeg skal prøve meg på det på lørdag, da jeg skal til Liseberg med tante og onkel og ett vennepar av de. 

Likes

Comments

Hvordan samfunn er det vi lever i? I dette samfunnet som vier en del av så har innsprøyting av botox, restylane og silicon blitt like normalt som å gå til frisøren.Skal vi akseptere denne utviklingen? Dette her er for meg skremmende.

Bloggere fortsetter å normalisere og snakke om utseendefiksing på en så fin måte som gjør at ungdommer tenker på dette som normalt.Ungdommen tenker at dette er helt greit, men det er ikke det! Det er ikke barebloggere som snakker så godt og varmt om dette, men også realitystjerner,artister og skuespiller. Og vet du hva disse har til felles? De er forbilder.Forbilder for dagens ungdom. Har man et forbilde så vil man gjerne være som de,se ut som de, og når de fortsetter med å snakke så fint som botox, restylaneetc. så lager de et kroppshysteri uten like.

Noe som er skremmende er at bloggere holder konkurranser forå vinne restylane. Det er jo faktisk helt sykt. Barn helt nede i 10 års alderener med på disse konkurransene. Bloggere har en så utrolig storpåvirkningskraft, og da blir det feil å påvirke små jenter i 10 års alderen medlipfillers. Det er så utrolig mye du kan gjøre med kroppen, ting du kanjustere. Man kan ta brazilian butt lift, fylle leppene, du kan til og medfettsuge leggene dine! Samfunnet har blitt helt skrudd, og nå har vi nåddbunnen.

I tillegg til dette kroppshysteriet, så er botox så nytt atdet ikke har noen langtidsforskning. Botox er er giftig. Botox inneholder etstoff som heter botulinumtoksin som er et nervegiftig protein. Dette stoffer erfaktisk verdens giftigste stoff som blir produsert naturlig. Og dette hervelger både kvinner og menn å sprøyte inn i ansiktet? Dødelig dose er mellom0,005 og 0,05 mikrogram. Ta for eksempel en vanndråpe. En vanndråpe veier ca1000 mikrogram. Det vil si at en dråpe med botulinumtoksin kan drepe circa 1000mennesker. Nå inneholder botox andre stoffer og, men det at folk velger åsprøyte inn gift i ansiktet sitt er helt skrudd.

Jeg har nok fått frem mitt poeng. Men kjære bloggere, lesereog forbilder. Vær så snill å slutt med dette her, dere er med på å ødeleggesamfunnet.

Likes

Comments

For rundt 1,5 år siden så var jeg på mitt verste. Jeg var rett og slett møkka lei alt, det var så og si ingenting som fikk meg til å få litt glede i kroppen. Selv visste jeg at jeg ikke hadde det noe bra med meg selv, både mamma og vennene mine skjønte at noe ikke var riktig. Jeg har alltid vært en posetiv jente som sprer mye glede rundt seg, men det gjorde jeg ikke da. Jeg kunne sovne gråtende, ikke spise, og hvis jeg i så fall måtte spise så ble jeg kvalm at jeg senere kastet opp. Jeg var konstant sliten, jeg kunne sovet i flere timer etter skolen, for jeg var rett og slett utslitt. Jeg prøvde å gå i timer hos helsesøster, som er den godeste personen jeg har møtt, men det hjalp ikke. Jeg skulle starte hos psykolog men jeg ville ikke åpne hele meg for en totalt fremmed. Jeg dro til legen cirka en gang i måneden og det tror jeg var det verste jeg kunne ha gjort. Det knakk meg. Jeg gruet meg til hver legetime, for jeg visste at det ikke ble et positivt legebesøk. Jeg vet ikke hva som hjalp meg ut av det marerittet, men jeg takker en hver som hjalp meg og støttet meg da jeg var på mitt verste!


❤︎ Jeg har det veldig bra for tiden! 

Likes

Comments

​Jeg er utrolig glad over at jeg nettopp valgte Service og Samferdsel. Det er en linje som passer perfekt for meg siden jeg har veldig lyst til å jobbe innen salg og markedsføring. Klassen min er også helt super. Vi er 5 jenter og 12 gutter, men det gjør ingen ting. Vi har alle blitt godt kjent med hverandre, og vi har allerede skapet et godt klassemiljø. 

Jeg er også veldig glad over hvor motivert jeg faktisk er. Jeg gleder meg til å dra på skolen, og gleder meg til å lære nye ting. Jeg får noe ut av hver time, og det er vell til takk for de lærerne jeg har. 

En nyhet er jo at jeg ble elevrådsleder for klassen. Det er kanskje en liten ting, men jeg tenker at det følger med seg mye ansvar. Jeg ble også utrolig glad når jeg fikk alle stemmene i klassen, var nesten på gråten, haha. 


❤︎ Har noen av dere startet på videregående, hvilken linje går du? 

Likes

Comments

I går på skolen fikk vi en oppgave om å lage en spørreundersøkelse, svarene skal vi presentere til uken. 

Jeg og Silje hadde satt utrolig stor pris på om dere kunne tatt spørreundersøkelsen vår!


Dere finner spørreundersøkelsen HER !

Følg Silje på Instagram: siljeottershagen

Likes

Comments


1. Ta imot komplimenter - Jeg er helt sykt dårlig på å ta til meg komplimenter Jeg tor det har noe med at jeg har sett så dårlig på meg selv i så mange år, at jeg ikke tror på det andre sier til meg. Jeg tror de bare sier det for å være hyggelig, men jeg sier alltid takk eller takk det samme.

2. Spare penger - Hvor irriterende er det å aldri har penger, sånn har jeg det hele tiden. Jeg bruker penger på så utrolig mye tull, som for eksempel mat. Jeg bruker alt for mye penger på mat. Men mat is love, mat is life.

3. Være aktiv - Er det noen som får skal få diplom for å ligge mest i sengen, så er det meg. Jeg ligger så utrolig mye i sengen og stirrer i en skjerm. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem på skolen det er "trommevirvel" legge meg i sengen, kanskje sove en time eller to, eller bare sitte på mac`en.

4. Kjøpe fornuftige ting - Som jeg sa i punkt 2 så kjøper jeg mye vræl, rett og slett. I tillegg til at mesteparten av pengene mine går til mat så kjøper jeg mye unødvendige ting. Er det 3 for 2 tilbud så må jeg jo bare ta den muligheten, dette medfører seg i et stappa klessakap, med klær jeg ikke kommer til å bruke. Det skal sies at i det siste så har jeg blitt mer observang over det jeg kjøper. Jeg lager en liten handleliste i hodet sånn at jeg faktisk kjøper noe jeg trenger, men jeg skal være ærlig å si at det ofte er et par ting som ikke var på handlelisten som blir med meg hjem.

​5.Huske navn - ​Jeg har jo nylig startet i ny klasse, siden jeg har startet på VGs. I klassen min er det mange nye mennesker jeg aldri har møtt før, jeg kjente kun 3 stykker før jeg startet. Vi er 17 stykker i klassen og det tok meg rundt en uke før jeg kunne alle i klassen min sitt navn. Det er ofte jeg er i de pinlige situasjonene hvor jeg må spørre  "​Hva var navnet ditt igjen?", gjentatte ganger før jeg faktisk kan det


Dette var faktisk en ganske vansklig oppgave å fullføre. Jeg hadde så mange punkter i går kveld da jeg skulle sove, men de var borte i dag. Jeg kan jo eventuelt skrive fler av disse innleggene hvis det er noe dere ønsker. 


❤︎Gjerne fortell meg 5 ting dere er gode eller dårlige på!

Likes

Comments

Siden sist har jeg tenkt mye over at jeg har lyst til å blogge.. Men helt siden jeg startet denne bloggen så har det bare kommet et nytt innlegg i ny og ne, men det er jo ikke det jeg vil. Jeg vil skrive så mye som mulig. Mange av de andre innleggene mine har vært negative og det er ikke slik jeg har lyst til å ha med videre. Ja, man har sine dårlige og gode dager, og jeg tenkt til å dele de dagene med dere. Nå har jeg i hvert fall valgt å starte alt på nytt, jeg har slettet mine eldre innlegg, så dette er den nye bloggen. 

Jeg har også startet på videregående, og jeg kom inn på førstevalget mitt. Dette er jeg veldig glad for og jeg gleder meg masse til de neste 3 årene. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært så motivert for skole som det jeg er nå, og jeg har heller aldri vært så motivert for å skrive her. Jeg ser frem til å kunne blogge mer! 

Likes

Comments