Header

Hverdag, Ulrik Nikolai

Hei og god MANDAG! Dagen vår er allerede godt i gang og Ulrik ble sendt i barnehagen i dag tidlig i den deiligste fleece dressen!! Det begynner jo og bli så kaldt ute! Og hva er vel ikke bedre enn og starte uka med noen gode behagelige klær 🙈

Jeg har allerede hentet Ulrik for dagen, jeg skal nemmelig på jobb i dag og jobber som vanlig sent, liker da best og hente han tidlig slik at vi to også får litt tid sammen, det er veldig viktig.

Nå har vi fått i oss dagens «middag» og sitter under teppe og ser litt på Barne-TV, må vel helt ærlig innrømme at jeg ikke har den værste starten på uka, den starter værtfall ganske så rolig, men det endrer seg nok når jeg kommer på jobb om en times tid.

Håper dere også har hatt en super start på uka!!!

🌟 Tonje benedicte

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag tidlig hadde jeg faktisk klokka på ring!! Vi er så utrolig trege på morran at det snart er flaut!!! Uansett dagens planer var og komme oss nedover til mamma, der skulle søsteren og lille tante gulle mitt Didrik også være. Det ble frokost, masse lek i full fart på de små også måtte vi ut en tur og lufte oss litt. Det begynner jo og bli så kaldt ute nå så vi måtte ut og nyte høstfargene litt til før vinteren og snøen kommer.

Gubben skulle jobbe lenge i dag noe som betyr at vi har god tid før vi trenger og komme oss hjem og begynne på middag og slike ting. Så vi tilbrakte nesten hele dagen hos mamma. Noen som var ganske så godt. Det har vært så mye i det siste, så humøret og alt annet har vært skikkelig bånn i bøtta. Da er det virkelig godt og være med familien.

Lille har allerede sovet ett par timer og vi nyter fredags kvelden sammen, TV på full guffe og bare avslapning! God start på helga!

- Tonje Benedicte

Likes

Comments

I helga som var dro vi alle mann oppover mot Valdres, vi skulle nemmelig på hyttetur og svigers og de skulle være med! Handla inn masse god mat for det trengs når man er på hyttetur. Og vi kom heldigvis opp dit før mørke kom. Oppe ved hytta ble vi møtt av snøen!! Første møte med snøen i år

Vi var heldigvis klar over at snøen kunne dukke opp så vi har allerede fått på vinterdekkene, og det er jeg ganske så glad for! Det ble en helg med masse frisk luft, godt mat of hyggelig selskap! Kom hjem litt sent på søndagen så da var det bare og få vaska klær, hoppe i dusjen og få langt Ulrik.

Nå har uka starta for fullt, og i dag er det hus vask som står for tur.

- Tonje benedicte

Likes

Comments

God kveld, jeg har endelig funnet senga etter noen lange timer på jobb, både ulemper og fordeler med og jobbe sent! I dag har det vært helt teksas på jobb! Julevarene har begynt og strømme inn! Så da er det bare og finne plass. Herremin nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul, tia går jo så alt for fort!!

I dag fikk jeg endelig tid til og knipse litt bilder av den ny malte stua. Gubben dro på jakttur og da begynner jeg anledningen til og finne frem malerkosten. Både stua og kjøkkenet fikk seg en ny farge, stua i varm brun toner og kjøkkenet i svart! Den komboen har virkelig blitt en favoritt i hjemme hos oss. Merker egentlig at jeg har forandrer interiør stilen min veldig i det siste. Før var jeg på det veldig lyse og turte ikke tanken på noe som var svart eller hadde litt farge i seg, nå er det stikk motsatt, jeg har fått en ganger så mye tyngste stil, litt mere kraftig! Merkelig hvordan ting forandrer seg sånn hele tiden.

Nå er det natta her i fra, skal virkelig bli godt og legge deg ogforhåpeentligvis få en natt søvn, kan ikke skryte av gårsdagens natt for og si det slik.

-Tonje benedicte

Likes

Comments

Hverdag

Mamma og stefaren min har dratt utenlands for noen dager, jeg og Ulrik har da fått oppdraget som hundepassere. Ulrik er i storfornøyd med det og elsker at vi må ut og lufte dem, litt verre med a mor, det begynner jo og bli så kaldt ute. Jaja godt og måtte ha en grunn for og løfta rumpa ut fra sofaen på en søndag, alle har vel litt godt av litt luft.

Vi skal passe de til tirsdag og til vanlig bruker ikke det og være noe problem, men i dag kommer mannen hjem og han har selvfølgelig med seg vår hund, så da blir det 3 hunder her, og jeg må være helt ærlig jeg gruer meg litt til i morgen når jeg må være alene med de alle. Jaja det kan Honda bli spennende og lufte hele 3. Godt jeg har Ulrik som kan hjelpe til med en av de! Det er jo da heldigvis ikke snakk om mange dagene så det går seg nok helt fint til skal vi nok se.

I dag er det hjortesteik, poteter og viltsaus som står på menyen og sånn som jeg gleder meg, etter st jeg ble sammen med en jeger har jeg virkelig fått sansen av vilt mat! Det er jo så godt!

-Tonje benedicte

Likes

Comments

Interiør, Ulrik Nikolai

Dette må nok være ett av favoritt rommene i huset. Så varmt og så lunt, og lille elsker og være her inne! Han har en del av lekene sine der slik at han får lekt litt i fred uten og bli forstyrret! Veldig koselig og se st han trives så godt der inne.

Ballbingen er vel favoritten, han tar stor fart og lander nedi med et stor «plask» og ler som han griner, altså institutt store ess.. vurderte og flytte den en stund for den er ganske så stor og tar opp mye gulvplass men siden den fortsatt er favoritten blir den nok stående der en stund til. Jeg har foresten malt veggene i minty breeze en nydelig dus grønnfarge, passer bra i overgangs fasen fra liten baby til litt større gutt. Han hadde jo bare babyblått tidligere og dessverre så synest jeg vokste litt fra den (litt for fort) merkelig det der at når di blir litt større så finner man ut at alt man kjøpte i baby perioden ikke passer helt allikevel, neste unge så tror jeg nok ikke at jeg skal «stresse» slik med barnerommet.. vet ikke hvor mange ganger vi har malt det rommet til Ulrik nå 😅

- Tonje benedicte

Likes

Comments

I dag har dagen bare piffet avgårde, ja poffet. Poff sa det også ble denne dagen over også. Og vi har fått gjort så mye, eller det føles i alle fall slik ut. I dag har det nesten vært en litt mor datter dag + Ulrik da, Hehe han sov nok meste parten av tiden. så vi fikk fikset neglene våret det er virkelig noe jeg ikke har prioritert tidligere så var veldig moro og få prøvd det! Om det blir flere ganger får jeg nok se på! Etter det ble det lunsj på alle mann! Og resten av kvelden ble det middag hjemme hos mor på meg og Ulrik. Gubben er på jakttur og kommer hjem i morgen.

Vi fikk foresten vært litt ute i dag også, bestefar passer en hund så vi har vært ute og kost masse med den! Ulrik elsker jo hunder så det er kjempe gøy!! Resten av kvelden blir det nok bare avslapning og skal vi danse på TV !! Håper dere har hatt en super lørdag!

-Tonje benedicte

Likes

Comments

Hei og god morgen! Jeg har allerede vært våken en stund og snart ut og farte litt. Jeg har blogget tidligere men trengte ett friskt pust og en ny start! Jeg elsker og skeive og ta bilder så da prøver jeg meg på nytt! Jeg bor sammen med mannen i huset, lille gutten vår som snart runder 2 og den livsglade hunden vår billy. Jeg jobber i butikk men har store drømmer om og åpne egen nettbutikk med hjemmesydde klær! Hvem vet kanskje det skjer en dag!

Litt kort fortalt er vel greit, da vet dere jo litt mere hvem jeg er. Jeg er foresten fortalt interiør frelst og det er en stor del av hverdagen! Så her blir det en god dose blanding av hverdag, barneklær og interiør! Håper dere vil følge bloggen og min hverdag videre!

Ha en super dag så lenge 💖

-Tonjebenedicte

Likes

Comments

Instagram@tonje.benedicte