Ta på 720p/HD for best kvalitet

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nå drar vi hjemover igjen. Sitter på flyplassen nå og venter på maten vi bestilte. Jeg er så sulten nå etter en dag på jobb. Det har vært så deilig med en helg i hovedstaden, og jeg liker meg bedre og bedre i Oslo. Kanskje jeg bor her om noen år, hvem vet? Det er hvertfall noe jeg kan tenke meg. 

Blir deilig å komme hjem også, og skoledagen min begynner ikke før klokka tolv imorra. Å begynne sent på mandager er digg fytti. 

Likes

Comments

Har hatt en såå fin dag på jobb. Føler meg heldig! Vi har handla inn masse nye klær på messe, og jeg gleder meg allerede til klærne kommer. Det eneste som er kjipt er at vi handler inn så lenge før, så disse klærne kommer ikke før våren 2018. Heldigvis mye fint som kommer inn året rundt. Hver dag på jobb føles nesten som juleaften ettersom vi får varer hver dag.

Nå spiser vi indisk mat på IndiSpice. Restauranten anbefales virkeliig hvis du skal ut å spise i Oslo! Vet ikke hva vi finner på resten av kvelden, men regner med det blir en nokså tidlig kveld. Vekkerklokka ringer tidlig imorra også, og det føles ekstra digg å være uthvilt. Ha en fin lørdag!

Likes

Comments

​Nå er vi framme i hovedstaden. Skal være her hele helga med jobben, det blir så gøy. Vi skal stå opp i 8 tiden imorra og deretter videre på jobb. Messe er noe av det gøyeste jeg vet. Blir så inspirert og motivert.

Vi spiser pizza på Peppes nå! Kjenner jeg gleder meg til å komme fram på hotellet å sove også. Ingenting er som å sove på hotell og våkne opp til hotell frokost. 

Likes

Comments

Terror. Det er så urettferdig. Tenk at uskyldige mennesker blir drept uten grunn. Tilfeldighet som gjorde at den jenta eller den gutten akkurat var tilstede da det skjedde. Det har nesten blitt en trend å kjøre med en varebil inn i en befolkning. Denne ganga var det Barcelona. Verden er syk. Tom for ord.

Hvilken verden lever vi i? Vi kan snart ikke reise rundt uten å tenke på terror. Frykten er overalt, og uskyldige mennesker blir drept gang på gang. En gang må dette ta slutt. En gang må det bli fred på jorda. 

Likes

Comments

Sjekk den fine jakka og ikke minst min fineste lillesøster!!! Ble så glad når den kom inn i butikk, og jeg gleder meg virkelig til å ta den i bruk. Har vært på utkikk etter ei jakke som det i lengre tid.

Imorra er det skolestart, og jeg vil si at jeg egentlig er ganske klar. Jeg må bli motivert. Mitt aller siste år på videregående. Tanken på å stå opp tidlig imorra frister ikke, men jeg gleder meg til å se alle igjen! 

Likes

Comments

my favorite squad

Likes

Comments

​For en fiin dag med bestevenninna mi. Vi fant ut igår at vi hadde lyst å dra på shopping, og begge hadde fri idag så hvorfor ikke;);) Brukte for mye penger på nye klær og annet, men bruker unnskyldninga om at skolestart er rett rundt hjørnet. 

Imorra er det tilbake på jobb igjen etter nesten to uker borte. Gleder meg faktisk veldig! Det er alltid deilig å komme inn i rutinene igjen. 

Likes

Comments