for å videreutvikle bloggen min. Flere forespørsler har gjort til at jeg fikk tanken over på dette. Jeg oppretta bloggen for snart 5 måneder siden, og dette er noe jeg virkelig trives med. Alle tankene jeg får dele til dere og alle bildene jeg tar i hverdagen. Blogging har blitt en del av meg og jeg føler dette er noe jeg alltid har hatt lyst til. 

Jeg holder på med redigering av video, forberedelse til konkurranse, bestilling av design og en ny start med blogg verden. Det blir lettere å søke meg opp og jeg skal starte på blogg.no.
Jeg er superfornøyd med at jeg starta med nouw, men føler meg klar for å ta et steg videre! Kommer tilbake om forhåpentligvis en uke, snakkes ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God fredag! Som dere sikkert vet er det fredag den 13 idag som kanskje flere binder med ulykke. Av en eller annen grunn har jeg som oftest lykkedager da og idag er ingen unntak. Jeg og to venninner fikk billetter til KHALID konsert i februar!!! Det blir så sykt gøy og jeg elsker sangene hans.

Nedturen idag må være at psykologi fagartikkelen vår var mye vanskeligere enn forventa. Har ingen tanke om den gikk bra eller dårlig, men satser på det beste. Nå har jeg hvertfall helg, og skal jobbe i tre timer før jeg får besøk. Vi snakkes!

Likes

Comments

In love with my new jacket. Zara looove

Likes

Comments

Verdensdagen for psykisk helse er akkurat forbi. Temaet var "noe å glede seg over" som jeg mener er viktig å tenke på i hverdagen. Gjør ting i hverdagen som gjør deg glad. Det trenger ikke være stort, men det handler ofte om de små lille tingene. Syng til favorittsangen din, ring din bestevenn eller lær deg noe nytt. Opplev mestringsfølelse og følelsen av å bety noe for andre. Gi komplimenter, spre glede og vis takknemlighet for dine nærmeste. Husk å le av alt det fine som skjer og husk å klem de som er viktige for deg.

Alle gangene du har vært så redd, lei og utslitt. Minn deg selv på at hver eneste gang har du overlevd. Alle gangene du har følt deg alene og ensom. Tenk på alle de som virkelig bryr seg om deg. I en verden vi lever i med så mye press og "generasjon prestasjon" er det viktig å være gode mot hverandre. Alle bærer på sin egen bagasje, sine egne tanker og sin egen psykiske helse.

Livet vil aldri "bare være bra", men slutt å stress over de tingene man ikke kan gjøre noe med. Livet er for kort til å sløse bort, og jeg vil ikke sitte senere å angre på at jeg ikke brukte ungdomstida mi på best mulig måte. Ikke stress over at du kanskje ikke er den mest populære, ikke den jenta alle liker eller den som ikke gjør det best på skolen. Vær heller god mot andre, det kommer du langt med ♥ begynn å lev. klemz


Likes

Comments

Hei igjen, denne ganga fra Norge!! Jeg kom hjem igår kveld og det første som stod på programmet da var ikke å oppdatere her. Jeg pakka ut kofferten, rydda badet og tok på nytt sengesett. Det var virkelig deilig det! Kroppen var reisesliten og da frista det heller å koble helt av med de tidligere episodene av Bloggerne. 

Denne tirsdagen har vært veldig fin. Det var såå deilig å se vennene mine igjen, og jeg kjenner det virkelig på humøret. Etter skolen dro jeg på trening med venninna mi og kom ikke hjem før i 5 tiden. Lang skoledag sa du. Nå sitter jeg pakka inn i et teppe foran peisen å ordner mail og bloggarbeid. Jeg elsker virkelig høsten, og den lufta som er ute nå kan ikke beskrives. Derfor sendte jeg akkurat melding til venninna mi og spurte om hun ville være med ut på en gåtur. Frisk luft ikveld blir godt for sjela. Ha en fin tirsdag ♥​

Likes

Comments

Nå er det kun noen timer til vi drar bortover mot flyplassen. Det er rart å tenke på at om under 24 timer så sitter jeg tilbake på rommet mitt i kalde Norge. Skolehverdagen starter igjen og prioriteringene må komme på plass igjen.

Jeg har hatt en fantastisk høstferie i Dubai og jeg mener det når jeg sier at jeg ikke vil dra. Varme dager der ingenting MÅ bli gjort og ingen bekymringer. Det er rart hvor fort tiden har gått. Flyturen på vei ned føles ut som igår, samtidig som en evighet. Jeg opplever så mye hver dag. Pengene har blitt brukt og jeg kommer hjem med flere favoritter.

Det er noe med det å komme hjem også. Gleden av å se alle bestevennene mine igjen. Komme på skolen, dra på jobb, trening og når fredagen er høydepunktet i uka. Den gode, friske lufta i Norge. Høsten er kommet og kveldene der familien sitter samla og ser på Farmen. Denne årstiden er så fin og jeg har mye å glede meg til.

Likes

Comments

Dette var såå gøy! Familien vår bestemte oss for å dra i vannland for å gjøre noe litt annet enn å gå på stranda. Det var mange sklier, god mat og deilig vær. Høydepunktet må være når mamma ble med i de verste skliene, og hun er den med mest vannskrekk av alle jeg kjenner. Tror hele familien fikk sett mamma på en ny måte hahah.

I dag skal vi bruke siste dagen på stranda. Det er så trist og jeg vil virkelig ikke dra fra dette paradiset. Håper vi får gjort tubekjøring eller noen av aktivitetene på stranda. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Dagen idag har blitt brukt med bassengkanten i flere timer. Det var så deilig og avslappende, og vi gikk deretter rundt for å finne en ny restaurant. Vi har spist Subway til lunsj hver dag her nede, så var på tide med noe nytt kanskje. Maten på Lavazza var kjempegod og det var kun vi tre som var å spiste. Kooselig! Ingenting er som en lunsj i skyggen med kald drikke etter en dag i sola.

Nå har jeg akkurat dusja og skal til å stelle meg til kvelden. Vi skal på et nytt kjøpesenter idag, The Mall of Emirates. Det er verken bra for lommeboka eller behovet, men jeg får se om det er ting jeg bare MÅ ha. Taxien kommer rundt 6, så jeg må få farten opp. Ha en fin fredagskveld!

Verdens fineste

Likes

Comments

God morgen! Dagen igår var blogg-fri og grunnen var rett og slett fordi det ikke passet seg. Vi var på stranda i mange timer og jeg ble super solbrent. Jenta som ikke kan smøre seg med solkrem hæ? Formen var heller ikke på topp, kroppen var sliten og jeg kjente ikke på blogg lysten. Noen dager er det slik.

Jeg vil uansett takke for alle som leser bloggen min for tida, og har fått meg opp på rundt topp 50 i Norge. Det gir meg motivasjon at folk vil lese om min hverdag og mine tanker. TUSEN TUSEN TAKK!

Likes

Comments

For en fiiin dag. Stranda var dødsfin og vinden som var der gjorde det ti ganger lettere å puste. Stranda nedenfor her vi bor er vindstille, og det gjør at man må bade absolutt hele tida. Dagens gledesspreder må være mannen som gikk bort til lillesøstra mi å ga vekk sitt eget vann. Hun satt der med bare en isbite igjen i vannflaska og var tørst, også kom han å fylte på hele flaska. Ble så glad i hjertet, skulle vært flere mennesker som det i verden. 

Nå sitter meg og Camilla på balkongen med utsikten, nydusja og synger Justin Bieber og Beyonce sanger for fult. Vi skal på China Market senere i kveld der alt er importert fra Kina. Det blir spennende!!

Likes

Comments