Header
Diary

Det är dags för mig att säga hej då jag är inte så intresserad längre att skriva här och ska jag va ärlig tror jag inte ens nån läser här men bara för jag säger hej då betyder det inte att jag försvinner för alltid vem vet jag kanske vill börja skriva igen ja ja händer det så händer det vi hörs
HADE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Diary

Hej alla måndag kväll och just ätit sen middag blev tacos lite ovanlig dag till det men gott ändå.
Jo nu ska jag berätta om helgen eller det kanske inte finns så mycket att berätta men känner ändå att lite kan jag berätta.
Jo i fredags vakna jag och kände mig typ tom inom mig förstår inte riktigt varför trodde det var för jag va hungrig.
Tiden gick och tänkte inte så mycket på vad jag kände så glömde det bara.
Sen lördag morgon vakna jag och va irriterad och fatta inte varför kanske jag hade drömt om nått vet inte.
Sen på eftermiddagen så blev allt värre jag kände mig argare och argare och kunde inte komma på varför men det koka inom mig tillslut.
Jag skrek kasta saker va nära på vissa saker som hade varit väldigt dåligt att göra och önska bara jag kunde få slå nån till dom slutar andas så arg va jag.
Tillslut på lördag kväll va jag så utmattad av allt som fanns inom mig att jag gick och la mig och det sista jag tänkte va att imorgon kommer något gå sönder säkert.
Vakna söndag morgon som inget har hänt som om allt va en dröm.
Jag hade ingen ilska ingen tomhet bara daler som låg lite överallt av saker jag kastat.
Så det var min helg det och kan inte förklara varför men sånt kan kanske hända en nån gång.
Nä nu ska jag städa promenera och lägga mig så ha det så bra alla
HADE

Likes

Comments

weight loss

Wow det har varit länge sen jag skrev här 18 september va det senaste oj jag undrar varför jag sluta ?
Aja jag kanske ska berätta lite om vad jag gjort dom här 4 månaderna jag inte skrivit här.
Jo jag har såklart fortsatt med min träning och det har gått faktiskt jätte bra jag kom ner till den första milstolpen av min vikt 2 veckor innan jag skulle kommit dit egentligen vilket kändes så skönt och dom 2 extra kg va bara en bonus.
Sen kom julen och jag kan ärligt säga sen julas har jag faktiskt inte gjort så mycket med att försöka gå ner i vikt och det gör mig så arg jag förstår inte hur jag kan gå från att träna hela tiden få mig att må bättre och minska i vikt till att bara gå ut 2-3 dagar i veckan träna bara 2 gånger och resten bara sitta och lata mig 😡
Jag kan ju skylla på snön att inget är roligt längre att gå ut i det kalla och obehagliga men det är rena ursäkten vist det hade känts mycket bättre med sommar men det är vinter nu och jag får faaaan stå ut med det jag måste börja igen.
Det märks också att det har blivit mindre träning för jag har gått upp några kg och det gör så ont inom mig hur lätt jag kunde gå upp av dom sista kg som jag kämpa för och det känns som det kommer ta en stund att komma ner dit igen och fortsätta.
Okej det är nog allt har varit med om mycket mer saker men dom orkar jag inte ta upp nu skrivit nog nu tycker jag ha det så bra alla
HADE

Likes

Comments

Diary, weight loss

Hej alla och trevlig söndag eller ja trevligt ingen vill väll att helgens ja va över men så är det.
Jag har inte gjort så mycket alls på sistone ingen träning inge vandring bara för en sak en stukad fot.
Jag vet inte vad jag gjort med foten men ont gör det snacka om att känna sig handikappad.
Imorgon är det jobb igen och jag står å går runt på jobbet undra hur jag ska klara de vist kan gå ut och sånt men kan typ gå i nån minut sen är smärtan för mycket så jobbet blir nog smärtsamt imorgon.
Jo och min viktminskning verkar stå still nu går inte uppåt i alla fall men att stå stilla känns inte så bra heller.
Men så fort min fot blir bra då jädrar blir det att köra för fullt kanske ska va lite mer försiktig när jag går ut på en promenad.
Ha en fortsatt trevlig kväll ska se på hockey snart
HADE

Likes

Comments

Diary

Hej alla hoppas ni har en bra höst hittills jag har det upp och ner och en liten historia att berätta.
Jo det är så sen 2013 har jag haft problem med mitt psyke va lite smått av ångest anfall från början som jag trodde det va på grund av stress.
Sen efter nyår och det blev 2014 försvann de ett tag sen kom Vasaloppet jag tog ledigt en vecka från jobbet för har man bott här i Mora hela sitt liv vet man hur irriterad Vasaloppet är när det gäller att ta sig nånstans.
Och under veckan där hände nått som jag inte riktigt kan beskriva va som jag sjönk ner i en grop som blev större och större.
Tillslut blev det så illa att jag fastnade hos mina föräldrar i en vecka jag kunde inte äta nått gick ner 10 kg den veckan kan nog vara en av dom värsta dagarna i mitt liv.
Tillslut kunde jag få i mig mat mer och mer och äta som vanligt igen tillslut.
Sen trodde jag de skulle gå över men det blev bara värre jag blev som instängd i min lägenhet och va liksom i min egen mardröm.
Vist när det blev sommar va de enklare att komma ut men ändå så fort jag var i närheten av folk fick jag panik jag hatade allt folk jag såg och hata är ett starkt ord men jag gjorde det verkligen.
Sen blev det höst och vinter då blev allt ett rent helvete jag levde isolerat gick aldrig ut lämna knappt mitt sovrum ens.
Jag skriver det här för vill att folk ska veta lite av vad jag gått igenom de är svårt men nån gång kommer det komma ut så lika gärna bra nu.
Och folk vet inte hur det känns när man har anfall hela tiden dygnet runt i över ett år att konstant känna paniken inom en så man vill bara slå sig själv i huvudet för att få de att sluta att hela tiden må illa alltså riktigt illa kräksjuk typ fast man kräks aldrig och kännas som hela tiden att någon är ute efter en tro att om man lämnar lägenheten bli attackerad eller spy upp inälvor ja så illa kände de för mig de vanligaste tänk att ha de dygnet runt 365 dagar och längre är ett under att jag lever idag.
Och sig inte att ni förstår för ingen förstår även om man har haft ångest själv så är det aldrig lika som en annan har så va snäll och sig inte att ni förstår för det gör ni inte.
Hoppas ni har läst såhär långt tack då i sånna fall det uppskattar jag
HADE

Likes

Comments

Diary

Hej alla en liten uppdatering varför jag inte bloggat på ett tag jag har varit upptagen ett tag och nu är man bara dålig fysiskt alltså inte psykiskt kommer börja skriva igen när jag känner att jag kan det igen men just nu får det vänta
HADE

Likes

Comments

Diary

Hejsan alla hoppas ni har det fantastiskt mig har det bra men känner mig helt slut hela tiden.
Ändå om jag känt mig slut har jag varit ute och promenerat inte lika långt som jag brukar men nog så det räcker.
Sömnen har inte heller varit den bästa inatt tog det till klockan 5 på morgonen innan jag kunna somna och vakna ett inte så bra precis men vad ska man göra man måste ju ha nå sömn eller.
Ja fortsatt det lilla jag har kvar idag blir det väll en till promenad hade jag tänkt och får se vad som händer mer måste ju göra mått för att få mig nog trött tills jag kan somna innan 5 i alla fall.
Nä mu har jag inge mer och säga för nu så vi höres.
HADE

Likes

Comments

Diary

Hej och trevlig lördag allihopa hoppas ni har fint väder det har jag.
Idag blir det hårt köra powerwalk i timmar sen träning känner sån energi idag så nu kör vi.
Hittills i några dagar har jag tagit det lugnt för det mesta självklart har varit ute och gått och de men tagit det lugnt och istället för långa promenader har jag tagit lite kortare men flera gånger på en dag så kommit upp i det jag vela ändå.
Och idag blir det grillat hos föräldrarna som jag hört hoppas jag ska bli gott.
Nä mu blir det inte så mycket mer blev en rätt kort idag men vi hörs ha en fortsatt trevlig helg.
HADE

Likes

Comments

Diary, weight loss

Hej alla hoppas ni har en bra tisdag.
Idag har jag varit ute och gått och bara njutit av vädret soligt på riktigt för en gång skull.
Det har gått typ 2 månader nu av min viktnedgång.
Hittills har det gått bra tycker jag sakta men bra enligt mig själv det ända jag har märkt hittills är att jag har mycket bättre kondition muskler har faktiskt vaknat och sover bättre än jag brukade.
Dom delar jag inte tycker om är att jag har ont i kroppen hela tiden och är trött riktigt trött ofta.
Men det är såhär man får stå ut med tydligen om man vill uppnå nått.
Och nått nytt jag märkt är att jag aldrig tyckt om att äta nyttigt för det har alltid funnits nått riktigt äckligt men nu har jag börja hitta saker som för en gång skull är gott och som är bra för mig och det är överraskande tro mig.
Ja du vad ska jag göra resten av dagen då redan gått men ska nog ut snart igen inte ofta längre vi får bra väder längre eftersom det lackar mot hösten.
Redan märkt löv som faller snart är det väl fåglarna som flyger i flockar mot söder hoppas bara enligt mig att snön kommer så sent som möjligt och försvinner så fort som möjligt.
Jag tycker om snön men den får mig till svårare uppgifter som kan ta på en psykiskt.
Aja nu går jag ut igen ha en fortsatt trevlig vecka framåt.
HADE

Likes

Comments

Diary

Sen blogg och en kort blir de idag.
Vet jag vet sen igen dumt för ingen kommer läsa den då men så blir det ibland.
Ja jag har gjort allt som vanligt ja fast vanligt och vanligt städa är inte vanligt för mig men lyckades med de me tydligen.
Och nu efter 2 timmars promenad blir de en dusch sne lägga sig.
Jag vet ja tränar på en lördag kväll sen lägger mig innan tolv konstigt vet men sån är jag tyvärr 😜
Nä godnatt på er alla.
HADE

Likes

Comments