Hej allihopa!

Det senaste jag testat gav mig mixed feelings. Att skära i ett dött djur är dock något jag starkt rekommenderar, då det minst sagt är en upplevelse.

Som framtida läkare började jag med inställningen att här ska skäras, petas och inspekteras. Min gode vän var proffs på detta. Han talade om för mig att på Mosuls gator och torg kunde man se sådant lite här och var under hans uppväxt. När det var min tur att stycka blev det aningen motvilliga klipp i hjärtat, som min vän förklarade var en delikatess. Lammets lungor lämnade vi å andra sidan nästan helt intakta, så dem gick att blåsa upp. En biologisk ballong så att säga,

På det stora hela var det en lärorik men också betryggande upplevelse. Lärorikt i att jag nu vet mer om kroppen, betryggande i att jag nu är ännu mer övertygad om att vegetarianism är det rätta.

Jag ger "skära i lamm" 4 av 5 kryckor.

I nästa inlägg testar jag hembryggt vin.

Puss & kram

När lammen tystnar ( Jag med stämband)

Likes

Comments

Hej!

Idag bestämde jag mig för att starta den här bloggen. Här tänker jag lägga upp recensioner och tankar kring olika saker som jag testat, det kan vara allt från upplevelser till olika produkter.

Mitt namn är som sagt Toni och jag är en 18-årig kille från Linköping. Jag pluggar sista året på natur på Katedralskolan. I två år har jag varit aktiv i MUF där jag sitter i distriktsstyrelsen. Jag brinner för bättre skolor och mer pengar i fickan.

Just nu hoppar jag runt på kryckor efter att ha testat anafylaktisk chock, men mer om det i nästa inlägg.

Såklart så kör vi en testa även i första inlägget. Idag har jag testat att blogga:)

Puss & kram

Likes

Comments

Instagram@toninikolic